// Ked pod copirightom (© ) uvedies mena autorov (vid. vyssie), nikto by nemal namietat. Naviac, ide o dobru vec
11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
Mozes tento dokument sirit formou akou len chces, sam autor daj image z dvd-cka na torrenty, rovnako ako napisal komenty na torrent strankach je tomuto .avicku ze je rad ze to ludia tahaju.. tak isto to ma aj na stranke, rovnako ako tieto linky na download behaju aj po fore loose change a autor bol znova len rad.artabanes napísal:len ta mimochodom, ten dokument je "open source"? ak by som to náhodou chcel hodiť na nejaká stránku.
// Ked pod copirightom (© ) uvedies mena autorov (vid. vyssie), nikto by nemal namietat. Naviac, ide o dobru vecEdit by Tomasito
Takze ano, mozes to sirit
Tomasito: Tu kauzu co si dal do prilohy mam uz davno precitanu, a musim povedat, ze tych par ludi, ktori si nechcu pozriet loose change, neverim ze si budu toto citat -- je to vlastne vsetko zahrnute vo filme, a ked nechcu pozerat, citat nebudu :>
Ale dufam, ze si to ostatni precitate ... :>
thx tomasito
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokial ide o mna... kym by som si mal znova pozriet Loos Change, analyzu v prilohe vyssie by som mal precitanu X kratRiMMER napísal:Tomasito: Tu kauzu co si dal do prilohy mam uz davno precitanu, a musim povedat, ze tych par ludi, ktori si nechcu pozriet loose change, neverim ze si budu toto citat -- je to vlastne vsetko zahrnute vo filme, a ked nechcu pozerat, citat nebudu :>
Ale dufam, ze si to ostatni precitate ... :>
thx tomasito
// Ten kto nechce vidiet, neuvidi... ten kto nechce citat, neprecita... to uz nie je moj problem a egal to moze byt aj tebe.
tomasito hod sem prosimta ten link na to video s turistami vo vrtulniku a s tym divnym objektom co je spominani na konci toho dokumentu Kauza 9. 11.
// http://www.roffles.com/movies/view/364/364.mpg Je mi luto, "I cannot connect to the database because:"
Tomasito
// http://www.roffles.com/movies/view/364/364.mpg Je mi luto, "I cannot connect to the database because:"
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4660559722Stando napísal:no vies nediv sa ze sa pytam, pretoze take daco vidim prvykrat v zivote a je prirodzene ze mi to nepripada realne![]()
keby sa naslo este jedno video s tym "ufom"...
posluz si...
hento male co atakovalo ten vrtulnik s turistamiRiMMER napísal:ktore ufo?? O_O
http://www.roffles.com/movies/view/364/364.mpg
len to kcem vidiet aj z inej kamery
RiMMER, mysli to co je uvedene na poslednej fotke vyssie uvedenej analyzy (vid. priloha).
Nech to je cokolvek a to video pochadza od kadekolvek, nemyslim si, ze ide o UFO...
// Beriem, ze je to zatial "neidentifikovatelny lietajuci objekt", t.j. Unidentified Flying Object
PS to Stando: Ako si to zobral osobne, sry Stando. Nemozem si pomoct, ale ked mna pri pojme UFO vzdy krci k smiechu
Nech to je cokolvek a to video pochadza od kadekolvek, nemyslim si, ze ide o UFO...
// Beriem, ze je to zatial "neidentifikovatelny lietajuci objekt", t.j. Unidentified Flying Object
PS to Stando: Ako si to zobral osobne, sry Stando. Nemozem si pomoct, ale ked mna pri pojme UFO vzdy krci k smiechu
- Prílohy
-
- 1165.jpg (13.71 KiB) 1255 zobrazení
kua tak jak som mal nazvat tu haluz
no proste ufo - neidentifikovatelny lietajuci objekt, lepsie pomenovanie nemam... takze video tej haluze z ineho uhla by sa nenaslo?
// Nespammuj- uz si sa tu na to pytal... kto bude mat a bude chciet poslat, posle. Zatial si musis vystacit s tym co si videl... alebo hladaj ; ) Edit by Tomasito
// Nespammuj- uz si sa tu na to pytal... kto bude mat a bude chciet poslat, posle. Zatial si musis vystacit s tym co si videl... alebo hladaj ; ) Edit by Tomasito
kazdopadne bola to strasne divna vec, a ja si ju neviem vysvetlit, hlavne ta rychlost pohybu a okamzite zastavenie...Tomasito napísal:PS to Stando: Ako si to zobral osobne, sry Stando. Nemozem si pomoct, ale ked mna pri pojme UFO vzdy krci k smiechu
a este to za sebou zanechalo dym?... divne... upravene video