11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

len ta mimochodom, ten dokument je "open source"? ak by som to náhodou chcel hodiť na nejaká stránku.

// Ked pod copirightom (© ) uvedies mena autorov (vid. vyssie), nikto by nemal namietat. Naviac, ide o dobru vec :wink: Edit by Tomasito
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RiMMER »

artabanes napísal:len ta mimochodom, ten dokument je "open source"? ak by som to náhodou chcel hodiť na nejaká stránku.

// Ked pod copirightom (© ) uvedies mena autorov (vid. vyssie), nikto by nemal namietat. Naviac, ide o dobru vec :wink: Edit by Tomasito
Mozes tento dokument sirit formou akou len chces, sam autor daj image z dvd-cka na torrenty, rovnako ako napisal komenty na torrent strankach je tomuto .avicku ze je rad ze to ludia tahaju.. tak isto to ma aj na stranke, rovnako ako tieto linky na download behaju aj po fore loose change a autor bol znova len rad.
Takze ano, mozes to sirit ;)

Tomasito: Tu kauzu co si dal do prilohy mam uz davno precitanu, a musim povedat, ze tych par ludi, ktori si nechcu pozriet loose change, neverim ze si budu toto citat -- je to vlastne vsetko zahrnute vo filme, a ked nechcu pozerat, citat nebudu :>
Ale dufam, ze si to ostatni precitate ... :>
thx tomasito
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Drago, mrkni na ten dokument. Na vsechny otazky, ktere jsi tady polozil tam najdes odpovedi :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

RiMMER napísal:Tomasito: Tu kauzu co si dal do prilohy mam uz davno precitanu, a musim povedat, ze tych par ludi, ktori si nechcu pozriet loose change, neverim ze si budu toto citat -- je to vlastne vsetko zahrnute vo filme, a ked nechcu pozerat, citat nebudu :>
Ale dufam, ze si to ostatni precitate ... :>
thx tomasito
Pokial ide o mna... kym by som si mal znova pozriet Loos Change, analyzu v prilohe vyssie by som mal precitanu X krat :wink:

// Ten kto nechce vidiet, neuvidi... ten kto nechce citat, neprecita... to uz nie je moj problem a egal to moze byt aj tebe.
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

tomasito hod sem prosimta ten link na to video s turistami vo vrtulniku a s tym divnym objektom co je spominani na konci toho dokumentu Kauza 9. 11.

// http://www.roffles.com/movies/view/364/364.mpg Je mi luto, "I cannot connect to the database because:" :smt104 Tomasito
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

eritrocit napísal:ešte viac takých naivných ľudí ako si ty a fakt sa svet bude mať lepšie :hehe: :arrow: tak mi je asi z teba.
Počuj, ty dôkaz, tak nám povedz kto zabil Kennedyho :?: Čakám na tvoju trápnu odpoveď :lol:
Lee Harvey Oswald (vraj)

film mam na disku, zajtra pozriem :)
Stando
Star
Star

no som si kukol to video, zaujimave, nemoze to byt dajak upravene to video?
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nie, to video nie je upravene, lebo videi o 9/11 je asi 20, a vsetky maju rovnake dokazy, tak isto ako tie dokazy boli odvysielane v TV (by BBC), takze nie, nic tam ne je upravene.
Stando
Star
Star

no vies nediv sa ze sa pytam, pretoze take daco vidim prvykrat v zivote a je prirodzene ze mi to nepripada realne :wink:
keby sa naslo este jedno video s tym "ufom"...
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Stando napísal:no vies nediv sa ze sa pytam, pretoze take daco vidim prvykrat v zivote a je prirodzene ze mi to nepripada realne :wink:
keby sa naslo este jedno video s tym "ufom"...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4660559722
posluz si...
Stando
Star
Star

to som myslimze uz videl, ide o to ci este niekto iny nakrutil to male ufo, teda z ineho uhla, nie z toho vrtulnika
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ktore ufo?? O_O
Stando
Star
Star

RiMMER napísal:ktore ufo?? O_O
hento male co atakovalo ten vrtulnik s turistami :)
http://www.roffles.com/movies/view/364/364.mpg
len to kcem vidiet aj z inej kamery
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

RiMMER, mysli to co je uvedene na poslednej fotke vyssie uvedenej analyzy (vid. priloha).
Nech to je cokolvek a to video pochadza od kadekolvek, nemyslim si, ze ide o UFO... :roll:

// Beriem, ze je to zatial "neidentifikovatelny lietajuci objekt", t.j. Unidentified Flying Object

PS to Stando: Ako si to zobral osobne, sry Stando. Nemozem si pomoct, ale ked mna pri pojme UFO vzdy krci k smiechu :smt036
Prílohy
1165.jpg
1165.jpg (13.71 KiB) 1255 zobrazení
RiMMER
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jaj heh :D ked hovoril o loose change ze upravene ci co, som myslel ze tam je dake ufo ;D sry
Stando
Star
Star

kua tak jak som mal nazvat tu haluz :? no proste ufo - neidentifikovatelny lietajuci objekt, lepsie pomenovanie nemam... takze video tej haluze z ineho uhla by sa nenaslo?

// Nespammuj- uz si sa tu na to pytal... kto bude mat a bude chciet poslat, posle. Zatial si musis vystacit s tym co si videl... alebo hladaj ; ) Edit by Tomasito
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Pozeram, o com to tu pisete :shock: . Tak som sa rozhodol di to stiahnut. Pri mojom pomalom downloade by som to mohol zajtra aj mat. Tak ak bude cas, si to pozriem, no a potom napisem moj nazor na to.
Stando
Star
Star

Tomasito napísal:PS to Stando: Ako si to zobral osobne, sry Stando. Nemozem si pomoct, ale ked mna pri pojme UFO vzdy krci k smiechu :smt036
kazdopadne bola to strasne divna vec, a ja si ju neviem vysvetlit, hlavne ta rychlost pohybu a okamzite zastavenie... :? vo snoch to budem vidavat za mojim oknom :cry: :D
a este to za sebou zanechalo dym?... divne... upravene video :wink:
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Uz je to stiahnute, zajtra pozriem.. Som vazne zvedavy.. :idea:
vladopt
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vladopt »

11.september je vsetko podvrh naplanovany samotnou vladou USA aby pod hrozbou terrorizmu mohli strasit ludi a zaroven nedodziavat ludske prava.
Napísať odpoveď