Orange internet a mobil
Orange internet a mobil
Hi, chcem sa opýtať či nemá niekto skúsenosť s používaním EDGE/GPRS internetu od orangu poprípade jeho ekvivalentu od t-mobilu na surfovanie cez GPRS na mob telefóne myslím na používanie napr icq aleob iných veci ako surfovanie na wape. respektíve či je to možné ?.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Mám edge od orangu, ale nechcem chodiť cez mobil na net.audiotrack napísal:ak máš edge od orange, tak môžeš chodiť aj cez mobil na net ale iba ak ti podporuje pripojenie prostredníctvom edge. Pripojenie cez gprs platíš osobitne (tak isto odoslané a prijaté sms a mms platíš, lebo to ide cez gprs)
Pokiaľ viem tak tam kde nieje signál (respektíve pokrytie) na edge tak sa mi modem prepne automaticky na GPRS ale to neriešim.
Chcem si prehodiť simku z modemu do telefónu a ten má podporu GPRS class 6 a tam si pustit icq a tak chápeš ?
No len presne neviem či sa za to platí (ale ti vravíš podľa mňa o niečom inom ako ja myslím )a to sa mi skusat len tak nechce, preto som chcel vediet ci to už niekto skusal.
edit : orange pre pausali ma sluzbu myslim ze orange world ktory je cez gprs a mas tam 10 mb na prenos a je to cisto na mobil, a ja som chcel vediet ci to mozem Orange internetom "nahradit", a prehadzovat si simku z mobilu do modemu..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
nie, nehovorím o inom. Jednoducho ak ti mobil podporuje edge (čo už vieme že áno) tak môžeš. Platiť za to nebudeš lebo sa pripájaš cez edge. A je jedno či si napojíš mobil na PC a pozeráš stránky alebo icq na monitore alebo na mobile. chápeš?bobormako napísal:Mám edge od orangu, ale nechcem chodiť cez mobil na net.
Pokiaľ viem tak tam kde nieje signál (respektíve pokrytie) na edge tak sa mi modem prepne automaticky na GPRS ale to neriešim.
Chcem si prehodiť simku z modemu do telefónu a ten má podporu GPRS class 6 a tam si pustit icq a tak chápeš ?
No len presne neviem či sa za to platí (ale ti vravíš podľa mňa o niečom inom ako ja myslím )a to sa mi skusat len tak nechce, preto som chcel vediet ci to už niekto skusal.
edit : orange pre pausali ma sluzbu myslim ze orange world ktory je cez gprs a mas tam 10 mb na prenos a je to cisto na mobil, a ja som chcel vediet ci to mozem Orange internetom "nahradit", a prehadzovat si simku z mobilu do modemu..
no mám modem movyscom m-edge, ale mobil mám teraz 3100 ktorá podporuje len GPRS class6 tak to som chcel na nej vyskusat, len sa mi potom nechce nieco doplacat uz aj tak len tak tak vykrívam platit 713 SK za tento netaudiotrack napísal:nie, nehovorím o inom. Jednoducho ak ti mobil podporuje edge (čo už vieme že áno) tak môžeš. Platiť za to nebudeš lebo sa pripájaš cez edge. A je jedno či si napojíš mobil na PC a pozeráš stránky alebo icq na monitore alebo na mobile. chápeš?