ako nainstalovat hru do nokie 3250
ako nainstalovat hru do nokie 3250
-
mikkimikki
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
pockaj sekundu aku hru chces do toho instalnut ? JAVU ? Symbian ? N-Gage ?
java a symbian sa instaluju normalne cez PC suite napr or prekopirovanim do mobilu a naslednym spustenim instalacky v mobile ...
N-Gage hry sa instaluju podla toho aku maju koncovku napr blz cez blz installer ... dalsie musis kopirovat rovno do zlozky system a pod ...
java a symbian sa instaluju normalne cez PC suite napr or prekopirovanim do mobilu a naslednym spustenim instalacky v mobile ...
N-Gage hry sa instaluju podla toho aku maju koncovku napr blz cez blz installer ... dalsie musis kopirovat rovno do zlozky system a pod ...
-
mikkimikki
Medium Professional
-
mikkimikki
Medium Professional
no ja ked som mal 6600 tak som to cez BT poslal do mobilu .. prislo mi ako sprava a ked som ju otvoril tak ju zacalo instalovat ... taqze neviem co s tym jedaemon7 napísal:mno ja neviem ja som to skusak kopirovat cez bt napr subor .sis a ked som to chcel pustit tak mi vypisalo v telefone ze to neni nainstalovane takze tak...preto sa pytam ja som to skusal len kopirovat tak potrebujem aky soft mi je na to treba
takze jedna dolezita vec 3250 ma new Symbian 9.1 to znamena ze ti tam nepojdu aplikacie ktore su vytvorene pre iny symbian (6,7,8)
staci ze si instalnes Nokia PC Suite (je zdarma na www.nokia.sk).
staci ze si instalnes Nokia PC Suite (je zdarma na www.nokia.sk).