Co si myslite o karikature MOHAMMEDA a reakcii na to

Diskusie na politické témy...
jannndo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jannndo »

^Nevermind napísal:...sami to chceju :P
nie chceju, ale chcu.... :idea:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

kur*a uz ma neserte s timto .. keby sli spodpisi tak by som si tam vycapil nejsom slovak a dajte mi pokoj s opravovanim ... neni to jedno? jako keby si to nechapal co som myslel ...
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

^Nevermind napísal:...s timto .. ...
s tymto nie s timto....
:D

jasne ze xapeme...aj xapem...srry....ja som len tak troxu viac hakllivy na to ked niekto napise chceju..... :?

// Ked uz o tom pravopise, pokus sa respektovat pravidlo 23. BTW. dalsie vyhrady k pravopisu budu zmazane ako OT. Tomasito
// to tomasito: jo jo..srry
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

no nevim, ale cely ten konflikt s obrazkami vyvolali arabi, pretoze to vyslo este niekedy v septembri a nic sa nedialo, az kym nezacali imamovia vypisovat do syrie, iranu atd. najvacsie nepokoje vyvolali obrazky, ktore nakreslili oni sami, aby rozduchali nepokoje.

vidim ze multikulti prinasa svoje ovocie. viete co nemam rad? politicku korektnost. nevidim dovod nato aby sa niektore veci nenazyvali pravym menom, ale preco sa vsetko zamlzuje, podcenuje a neviem co. uz ma to nebavi. uz mi do preboha nepiste ze odkial mam svoje argumenty. to si neviete precitat zopar analyz, komentarov? citat medzi riadkami atd atd. vid demograficky vyvoj, o 50 rokov ich naozaj bude viac. pre europu niesu ziadnym prinosom, pretoze vacsina ich je nevzdelanych, nemaju pracu a ked tak mizernu. cize poberaju socialne davky a tzn ze nevyrabaju ziadne hodnoty. povedzte mi co si myslite ze tu bude o 50 rokov? si myslite ze sa to zlepsi? a ze UK ma dobry obraz v arabskom svete? jezismaria, oni nenavidia cely zapad na cele s USA, si myslite ze UK je vynimkou? ts :roll:
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

zelovoc napísal:no nevim, ale cely ten konflikt s obrazkami vyvolali arabi, pretoze to vyslo este niekedy v septembri a nic sa nedialo, az kym nezacali imamovia vypisovat do syrie, iranu atd. najvacsie nepokoje vyvolali obrazky, ktore nakreslili oni sami, aby rozduchali nepokoje.

vidim ze multikulti prinasa svoje ovocie. viete co nemam rad? politicku korektnost. nevidim dovod nato aby sa niektore veci nenazyvali pravym menom, ale preco sa vsetko zamlzuje, podcenuje a neviem co. uz ma to nebavi. uz mi do preboha nepiste ze odkial mam svoje argumenty. to si neviete precitat zopar analyz, komentarov? citat medzi riadkami atd atd. vid demograficky vyvoj, o 50 rokov ich naozaj bude viac. pre europu niesu ziadnym prinosom, pretoze vacsina ich je nevzdelanych, nemaju pracu a ked tak mizernu. cize poberaju socialne davky a tzn ze nevyrabaju ziadne hodnoty. povedzte mi co si myslite ze tu bude o 50 rokov? si myslite ze sa to zlepsi? a ze UK ma dobry obraz v arabskom svete? jezismaria, oni nenavidia cely zapad na cele s USA, si myslite ze UK je vynimkou? ts :roll:
v niecom z tebou suhlasim a v niecom nie. To ze tie nepokoje ohladne karikatur su znuzite a podobne. Nemyslim si ze situcia by sa samospadom dostala az tak daleko keby niekto kto na tom nema evidentny zaujem nepodal pomocnu ruku. Da sa to vylozit vseljak ale uz 7.2 som napisal ze je zaujmave miesto odkial udajne provokacia prichadza. Zaprve sever ako sa tu spominalo je miestom kde moslimovia z ostatkom vychadzaju dobre. Potom tu je situacia na blizkom vychode kde akosi chyba vodcia sila z ktorou by sa dalo jednat a na vyprofilovanie je takyto konflikt dobry. Potom su tu zaujmi zahranicia europu viac priputat k konfliktu pripadne zaujat jasnejsie stanovisko. Holt byt vo vojne je kazdym dnom drahsie.
Multikulti: verim ze europa z toho moze mat osoh aj ked je tu kopec rizik. Dolezite je chapat a tolerovat rozdieli a myslim si prichodu dalsich kultur sa v europe dlho neubranime aj keby to tak chcela EU. K UK skutocne mali medzi na vychode lepsie meno. To ze nejaky islamisti a zaujmove skupiny nenavidia zapad od alfa do omega neznamena ze verejna mienka kopiruje taketo nazory, a v skutocnosti to vyzera trosku inac, podla mna.
O 50 rokov neviem co bude ale je na nas aby sme sa snazili aby to bolo co najlepsie. Dnes z toho vynechat moslimsku mensinu je uz scifi.

EDIT: nevrmind ide o to ze mudzahedin to je v podstate vojak a nejde do toho ze ide zomret. Neni samovrah ale z pripadnej smrti si vela nerobi. Sahid (mucenim) "bojuje" prvy a posledny krat (ak bomba nezlyha :) )
NIN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NIN »

je blbe ze teraz zacali vrazdit, palit... vsetko danske alebo dansku podobne ale zase na druhej strane sa vedia zastat svojej veci.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

clanok v pravde:

Kód: Vybrať všetko

Poprední českí bezpečnostní experti sa zhodli na tom, že v dôsledku frustrácie v totalitných režimoch moslimského sveta čelí Európa snahám o islamizáciu. Experti o tom minulý týždeň informovali aj zahraničný výbor Poslaneckej snemovne ČR.

Podľa námestníka českého ministra zahraničných vecí Jaroslava Baštu sa islamské menšiny v Európe začali dožadovať osobitných pravidiel. S tým, že kde nie je možné nájsť kompromis, očakávajú ústupok druhej, nemoslimskej strany. Píše o tom dnes internetový server novinky.cz.

"Dnes im vadia karikatúry, ale zajtra môžu začať demonštrovať proti tomu, že jeme bravčové a pijeme alkohol, pretože je to proti ich presvedčeniu," povedal Bašta. Ako však dodal, nejde o konflikt s islamom, ale s radikálnymi islamistami. "Radikálni islamisti zabíjajú predovšetkým moslimov, v oveľa väčšej miere ako Európanov. Preto musíme podporovať umiernené režimy," zdôraznil.

Šéf českej vojenskej spravodajskej služby generál Miroslav Krejčík pred poslancami k tejto otázke uviedol, že "je to erózia a je otázkou, či nás to pohltí, alebo nie, a či sa viac darí vyvážať demokraciu, alebo importovať islam".  

Šéf civilnej rozviedky Karel Randák vyhlásil, že bezpečnostné riziko pre Európu predstavuje predovšetkým "tretia generácia moslimov žijúcich v krajinách EÚ, teda ľudia do 30 rokov". Ako však dodal, neexistuje presný počet radikálnych moslimov pohybujúcich sa na európskom kontinente. Len vo Francúzsku sa tento počet odhaduje na štyri až šesť miliónov. Randák dodal, že v Čechách, kde žije približne osem až desať tisíc moslimov, musia sledovať pätnásť extrémistov, ktorí by teoreticky mohli predstavovať vážne riziko. Aj keď, ako zdôraznil, jednoznačné dôkazy o takejto činnosti neexistujú.
no a teraz mi nehovorte ze niesu ziadnym problemom
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

islamisti teda problemom budu ale nesuhlasim s tou generalizaciou problemu ktoru si nacrtol predtym to vsetko
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

Tie spravy o nejakom "celoislamskom" odpore proti karikaturam su znacne prehnane. Mam znameho sprievodcu, co chodi uz 12 rokov do syrie, a este ani raz sa nestretol s nejakymi prejavmi extremizmu. Prave preto je syria jeho oblubena krajina. Bol tam aj pred dvoma tyzdnami, a tiez nezazil nic nezvycajne. Novinari proste potrebuju senzacie, inac by prisli o robotu. Svoj odpor ku karikaturam vyjadrila iba mala cast moslimov, hlavne tych silnejsie veriacich. Zaujimave je, ze ked som pre rokom a pol bol v syrii ja, miestna televizia zrovna ukazovala nepokoje medzi krestanmi, kedze sa im nepacilo, ze svatu zem okupuju z velkej casti moslimovia a zidia. Do europi sa vtedy tie spravy ani nedostali, lebo pre divaka neboli tak zaujimave. Islamsky extremizmus je dnes proste v kurze, ludia citiaci ohrozenie maju o spravy zaujem a spravodajske agentury maju vdaka tomu obrovske zisky.
Treba to cele brat s rezervou
Wyllo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Wyllo »

Ta karikatura byt nemusela. Ale islamisti to niekedy svojim spravanim vazne prehanaju. mali by si dat studenu sprchu
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Srandu si dělat můžete, ale nikoliv z nás

(27.7.06)

Izraelská vyslankyně v Norsku Miryam Shomra podala stížnost k tiskovému regulačnímu orgánu za karikaturu uveřejněnou 10. července v novinách Dagbladet. Podle paní Shomra tato karikatura překročila hranice toho, co je povoleno v rámci svobodného slova.

Na obrázku stojí premiér Olmert na balkóně ve vězeňském táboře a v ruce drží pušku. Pod balkónem leží mrtvý chlap.

Zjevně jde o reminiscenci na film Schindlerův seznam, ve kterém sadistističti nacisté střílejí ze sportu vězně z balkónu.

"To ale nelze porovnat se situací, kdy muslimové byli uraženi karikaturami proroka Mohameda," řekla paní Shomra.

Šéfredaktor listu Dagbladet Lars Helle řekl, že karikatura byla v únosných hranicích, nicméně přiznal, že noviny berou stížnost izraelské velvyslankyně vážně. Co už neřekl, že vyvodí z toho důsledky.

I když možná nikdo nepřijde o místo (to ještě není jisté), v každém případě si příště dají pozor, aby nenarazili. To jisté je.

Zdroj: http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/5218002.stm
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

tak tu karikaturu by som chcel niekde vidiet,lebo nikde ju nemozem vygooglit :(
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Toto by mala byt ona...
Prílohy
jew cartoon.jpg
jew cartoon.jpg (18.11 KiB) 1670 zobrazení
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vcelku vystizna
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

myslim že ta karikatura bola pre nich vrchol keby toto urobili napr oni krestanom tak by sa zblaznila polka sveta a kto vie kde až by to dospelo
myslim si že nikto nema pravo uražat ake kolvek naboženstvo
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

magnum napísal:myslim že ta karikatura bola pre nich vrchol keby toto urobili napr oni krestanom tak by sa zblaznila polka sveta a kto vie kde až by to dospelo
keby to urobili krestanom, nestane sa absolutne nic.. :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asi si to dam urbit ako potlac na tricko :)
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

magnum napísal:myslim že ta karikatura bola pre nich vrchol keby toto urobili napr oni krestanom tak by sa zblaznila polka sveta a kto vie kde až by to dospelo
LOL sú nejaké "bláznovstvá" kôli Da Vinci Code, PopeTown, či Umučenie Krista ? Nie odúdila to iba cirkev a je na každom či ich počúva, alebo nie, ja na to kašlem...
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

to je podla mna blbsot lebo z Jezisa Krista a BOha si kazdonne robia posmech nadavaju sa npr nadavka boha potom krista a spol ... toto si nedovolia moslimovia poznam jednho redaktora co sa rozpraval a skumal moslimov a jeden moslim mu povedal ze chyba krestanov je ze prestali nasledovat a pocuvat Jezisa Krista a zacali si zakaldat svoje vlastne cirkvi co im pasuju to je ich chyba ze nie su oddany :!: :!: :!: :!: :(

// ja ma tiez karikaturu preco by nemohol mat aj mohamed :lol: ale nie .. no tak to je take blbe ked ti zasahuju do nebozenstva a tvojho boha ja by som to priorvnal ako k rasizmu :!: :!:

// :? npr akoze vtip .Rok 33. Palestína. Ježiš prichádza do domu, kde má byť slávnostná
večera s apoštolmi. Už z diaľky však počuje hurónsky rev, smiech a zábavu. Vstúpi a vidí apoštolov naliatych v alkohole, ako sa zabávajú a chľastajú. Zavolá si svätého Petra a vraví mu nechápavo: "Pedro! Ta za co pijece? Šak peneži nemace!" "Ta ja neznam...", poškriabe sa Peter na uchu a rozpačito dodá: "Judaš daco zarobil..."

// Nauc sa pouzivat tlacitko UPRAV. Upravil Tomasito
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nechcel som zakladať novú tému, tak to dám sem: teraz to je futbalových 1:1 :wink:
V Teheráne vystavujú karikatúry holokaustu
Obrázok
Napísať odpoveď