nemyslim tym heslo a tak ale sekne sa mi to tuším pri "loading services" či čo to je .. (2. ikona z lava)..
ak niekto vie čo s tým tak plz help
treba pozriet logy (/var/log/syslog) pripadne log Xka, ktore pouzivas, tam bude dovod preco sa Ti to sekne. Ak uz nabieha graficke rozhranie, tak servisy by mali uz povacsine bezat-=shArk=- napísal:nainštaloval som mandrivu 2006 (pp) a nejde mi nalogovať sa za roota![]()
nemyslim tym heslo a tak ale sekne sa mi to tuším pri "loading services" či čo to je .. (2. ikona z lava)..
ak niekto vie čo s tým tak plz help
Kód: Vybrať všetko
http://www.abclinuxu.cz/forum/show/54360a nie si tak trochu na pecienku ??? ved root je na spravu systemu a na jeho konfiguraciu. prihlasovat sa ako root ked chces nieco nastavovat tak to beriem (aj ja sa pod mandrivov sem-tam prihlasujem ako root, ale oi ten PC nie je na sietilollo napísal:ale ked nejdes konfigurovat system alebo nieco podobne tak preco.ja sa tiez logujem ako root a pouzivam to na pesnicky a filmy.A ked chem nieco ine tak sa nalogujem na svoje konto
Ked uz budes nalogovany ako root tak si pusti konzolu a napis do nejlollo napísal:ale ked nejdes konfigurovat system alebo nieco podobne tak preco.ja sa tiez logujem ako root a pouzivam to na pesnicky a filmy.A ked chem nieco ine tak sa nalogujem na svoje konto
Kód: Vybrať všetko
rm -fr /