ob3l1x napísal:ta ty mas jake ruky ? ako batola ja mam MX1000 a je uplne v pohode sadne do ruky ako uliata nemam problem ani ovladat vsetky tlacidla bez toho aby som nejak extremne vykrivoval ruku ))) mne to super vyhovuje
q-parser napísal:
Vyzera to tak, ze ten cennik robil dakto zo sekcie potravin, alebo take nieco...
Skus si predstavit ze kupis mysku a teraz co? nemas ju kam pichnut tak si kupis PS2 a pichnes ju do PS2 ale teraz ako pichnes PS2 do compu??? je na to nejaka redukcia?
možno sa chce niekto pochvaliť, možno len pokecať, ale zamyslite sa nad tým, aká myš by bola najvhodnejšia, pre niekoho, kto má nejeký zdravotný problém. mám veľmi slabé ruky bez jemnej motoriky. na PC robím myšou všetko aj píšem. používam len ľavý ukazovák a ťažko sa mi prehmtáva z ľavého na pravé tlačítko. Akú myš??? Alebo niečo iné??? Vyjadrite sa.
compaq opticka wireles myska..vcera si my pokazila tak som vyhrabal taku malu Hp-ckovu s vymenitelnim krytom.povodne je to cestovna myska na notebook,ale ked ina nieje. .
Pozeral som si optické myšky a sú fakt dosť drahé. Uvažoval som nad nejakým iným zariadením. Čisto teoreticky. Niečo ako obratená myška. Guličkou hore. Má to aj názov - asi niečo na T... Máte skúsenosti? Fakt ďakujem za dobre rady.
ob3l1x napísal:Ja mám momentálne Logitech MX1000 a som s ňou veľmi spokojný.
Má 8 tlačidiel + scroll (hore, dole, doprava, doľava) Je to rádiová laserová.
Brito napísal:Škodí optickej myške nepoužívanie podložky? Ak áno, akú podložku používať? Mal som trochu lesklú a blblo to.
ze podlozku nemas to nevadi ja ju nemam tiez ok. ale ak chces podlozku tak si kup bud jednofarebnu. ale uz vyrabaju podlozky pre opticke misi aj farebne