hladam soft na kompletnu zalohu disku
-
bond35
Star
- Kontaktovať používateľa:
hladam soft na kompletnu zalohu disku
Prosim poradte mi nazov nejakeho dobreho softu na kompletnu zalohu disku (vytvorenie obnovovacích DVD pre WIN a programy)
prosim piste len take ktoré mate odskusane
prosim piste len take ktoré mate odskusane
-
Andi_Cibula
Addict
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Acronis True Image - podpora USB diskov ako ciela pre zalohu (ano, hovorime o image obraze disku), 100% spolahlivost.
Problem so zrkadlenymi RAID diskami - a preco bym al byt??? mirrorovanie je HW zalezitost a nie SW...teda, ak sa 2 disky hlasia ako G:, tak robis zalohu G a nie HDD_1 a HDD_2 v mirrore alebo strippe....
Ak to chce do firmy, odporucam zakupit Tivoli Backup (alebo tak nejako sa to vola, predava to velka modra - IBM), da sa tam automaticky nacastovat zaloha nejakeho PC centralne zo servera, aj ked s tymto PC pracuje nejaky user!!!
Problem so zrkadlenymi RAID diskami - a preco bym al byt??? mirrorovanie je HW zalezitost a nie SW...teda, ak sa 2 disky hlasia ako G:, tak robis zalohu G a nie HDD_1 a HDD_2 v mirrore alebo strippe....
Ak to chce do firmy, odporucam zakupit Tivoli Backup (alebo tak nejako sa to vola, predava to velka modra - IBM), da sa tam automaticky nacastovat zaloha nejakeho PC centralne zo servera, aj ked s tymto PC pracuje nejaky user!!!
-
Milky
Amateur
Tak ja osobne by som ti odporucil Image for Windows Backup and Restore v1.31a. Vynikajuca vec. Ak si to chces stiahnut odo mna, tak napis na mail [email protected], mozme potom cez ICQ sa spojit, vysvetlim ti ako sa s tym robi