Pruser! Nikdy sex!
Pruser! Nikdy sex!
Co by ste robili ak by Vam gynekolog povedal ze
Vasa zena (priatelka) uz nikdy niesmie mat sex (pohlavny) pretoze jej to moze ublizit bla bla.
Opustili by ste ju?
Vasa zena (priatelka) uz nikdy niesmie mat sex (pohlavny) pretoze jej to moze ublizit bla bla.
Opustili by ste ju?
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pruser! Nikdy sex!
určite by ma to štvalo, ale určite by som aj niečo vymyslel aby si neublížila... ale nejak nad tým nerozmýšľam...CouldNEX napísal:Co by ste robili ak by Vam gynekolog povedal ze
Opustili by ste ju?
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Je to kruté, nie neopustil (veď keď ju milujem), vystačil by som si s pettingomCouldNEX napísal:Vasa zena (priatelka) uz nikdy niesmie mat sex (pohlavny) pretoze jej to moze ublizit bla bla.
Opustili by ste ju?
to si dal len tak ?? alebo sa to vazne stalo?? ak hej lutujem tu zenu a ak sa to stalo tebe aj tebaCouldNEX napísal:Co by ste robili ak by Vam gynekolog povedal ze
Opustili by ste ju?
to len tak sa pytam nastastie sa nic take nestaloWtf? napísal:to si dal len tak ?? alebo sa to vazne stalo?? ak hej lutujem tu zenu a ak sa to stalo tebe aj tebaale ludia su chytri a vymysleli viac sposobou sexu
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no asi by sa z nej stala prebornicka v oralnom a analnom sexe.ak mam byt uprimny, akby nefungoval sex, tak by ten vztah prestal fungovat.niekedy sa je lepsie zachovat ako svina. ale sak skusit to mozte, ale skor ci neskor by si si aj tak nasiel inu.aj ked fakt neviem co to za chorobu ze by nemohla mat sex.taka asi nieje
-
krija
VIP
o tom by ste nemuseli rozhodovať sami. sú ženy, ktoré by vám dali košom, bez toho, aby ste sa dozvedeli prečo?! druhý typ žien by vám to povedal, ale dali by vám voľnosť. no a tretí by to nechal na vás t.j. na nás mužoch. no a či sme rozhodnutí prijať rozhodnutie, to je individuálne. ja to v mojom prípade vidím tak 50/50.
-
canopus
Addict
obmedzeny tupec ta rano obuval,takato sprostost zaujima iba deti,ako ste tu vsetci,a hlavne ty,mudrlant jak hovado,ciste hypotezy jak hovado,ma AIDS a bude ju lubit,odkial ma tu chorobu,si precitaj celu temu ty pako,prepadnuta maternica brani sexu,este nieco napis nech sa zasmejeme,odteraz ta volam MUDRLANT HANS z rozpravky H:CH:Andersenaeritrocit napísal:Jasné, obmedzený tupec nedokáže pochopiť že AJ TAKÁTO CHOROBA EXISTUJE napr. AIDS, prepadnutá maternica, rakovina krčku maternice a pod... Ale nie, neexistuje, asi by sa mal vrátiť do školy....