The Crims
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Tripmaster
Light Star
-
Tripmaster
Light Star
to preto, lebo ked uz mas nad resp 100 uz ta mozu napadnut, preto si bud davaj plastiku aby ti zmizli tie cervene kontakty alebo chodievaj do nejakych cesko-slovenskch klubov ktore su bezpecne a daj si ich medzi oblubene a navsetvuj len take...Tripmaster napísal:mam len nejakych 130 ale ked som bol v base tak som mal okolo sto
potom som vysiel z basy, a siel som hend do jedneho oblubeneho baru a po chvilu bum a uz som bol v nemocnici
-
Tripmaster
Light Star
takze, zistit to nezistis nijako, jedine ze by si videl co tam je napisaneTripmaster napísal:ale ako rozlisim ie cesko slovenske od ostatnych?
este jedna vec, ked je namna vypisana odmena ako sa toho zbavim?pomoze plastika?
a co sa tyka tej odmeny, tej sa nezbavis... zmizne za niekolko crims dni, ked si na to kliknes na svoju ikonu tak tam zistis do kedy trva odmena na teba (ak je na teba vypisana) plastika nepomoze... ale toho sa bat nemusis je to zbytocnost
-
Tripmaster
Light Star
musis si ho dat do vztahu, priatelstva ak ta prijme, potom das napadnutie musis mat resp min 100 aa 55% vydrze, ale aby si ho zabil, musis mat 2utocnej sily nez on obrady (respekt s tym nema nic spolocne)... inak odmeny su blbosti...Tripmaster napísal:hej a ked je na niekoho vypisana odmena ako mozem toho dotycneho zmlatit a zobrat prachy za odmenu?
tu mate navod... ak by ste nerozumeli niecomu tak sa spytajte...
http://guide.thecrims.com/wiki/index.php/Main_Page
http://guide.thecrims.com/wiki/index.php/Main_Page
-
Tripmaster
Light Star
tripmaster.. no ide o to ze sice na to mas ale este nie na 100%, to znamena ze raz ho das ale potom uz nie potom zas ano.. ide o nahodu, este musis na tom zapracovat a ked nechces do basy tak rob tu lupez pod mafianom a vypracuj sa na neho tak aby ta nemuseli zavret 
to hojko: staci ak pojdes na namestie tam za den tolko ponuk do gangov je ze az
a si myslim ze ta urcite niekto vezme, popripade tam sam napis ze chces gang
a budes mat gang
to potom budu peniaze ne jak za solovky 
to hojko: staci ak pojdes na namestie tam za den tolko ponuk do gangov je ze az
cawko....bossom gangu uz nie com..( takze hojko prepac)
mam iny gang..lepsi.. prosperujuci....a prisne strazeny....neviem ked zacne nove kolo tak by som chcel niejaky ten gang...na zaciatok na rozbehnutie..aby sli love...a potom..ked bude moj terajsi jestvovat tak sa pridam k nemu a schopnych clenov zoberiem so sebou....ty co to vedia hrat..a chcu hrat..nech napisu sukromnu spravu...potom na to kuknem.....lebo ked zacne new kolko chcem na to ist rychloooo....a efektivne..a v gangu je to lahsie
mam iny gang..lepsi.. prosperujuci....a prisne strazeny....neviem ked zacne nove kolo tak by som chcel niejaky ten gang...na zaciatok na rozbehnutie..aby sli love...a potom..ked bude moj terajsi jestvovat tak sa pridam k nemu a schopnych clenov zoberiem so sebou....ty co to vedia hrat..a chcu hrat..nech napisu sukromnu spravu...potom na to kuknem.....lebo ked zacne new kolko chcem na to ist rychloooo....a efektivne..a v gangu je to lahsie