btw, neviete ako sa da zvisit pocet maximalnych vojakov?
LOTR The Battle for Middle-earth I/II
LOTR The Battle for Middle-earth I/II
Mne sa paci viac II, len keby tam boli mensie filmove ukazky ako v I
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: LOTR The Battle for Middle-earth I/II
ved stavaj farmy=Erik= napísal: btw, neviete ako sa da zvisit pocet maximalnych vojakov?
-
Lord PROXI
King
ludia ja neviem ci som sam.. ale na Battle for MiddleEarth mam tazke srdce.. zacal som s dvojkou (jednotku som nikdy nehral) .. uz menu bolo posobive a uchvatilo ma.. zacal som to hrat a hra ma do seba priam vtiahla.. a nevedel som sa od nej odtrhnut - az kym som nedostal ten pocit ze je to cele akesi obmedzene vodenie za nos.. trosku mi tam chyba taka sloboda.. no v porovnani s AoE2 ci C&C Generals a pod, je to take nejake obmedzene.. ale uznavam ze je to mimoriadne posobive 
-
aruN
Professional
Re: hmm
mno jednotka mala dobry pribeh ale na to ze bola dvojka vymyslena tak tiez nebola zla,2 sa mi pacila vacsimi hernymi moznostami21tomy21 napísal:Jednoznačne I bola lepšia a to preto lebo mala aj príbeh čo II bola len "vymyslená"
Jednoznačne I bola lepšia a to preto lebo mala aj príbeh čo II bola len "vymyslená"
tak pozor. dej v BFME 2 nie je az taky vymysleny. ak nahodou niekto cital aj knihy tak vie ze o vojne na severe je napisane v dodatkoch na konci 3. knihy. Aj ked nieco si museli vymysliet.
co sat tyka nazoru: trochu my chybal filmovy dabing niektorych hrdinov(napr. Arwen) a tie minividea z filmu ale lepsie sa to hralo napriek niektorym trochu nezmyselnym obmedzeniam(ako to ze vo War for the Ring mode sa za hrdinsku armadu nepovazovala armada z vlastnym hracovym hrdinom a teda nemohla utocit a ani zaberat neobsadene uzemia, niektore jednotky v kampani boli ovela silnejsie ako rovnake v skrimishi(orly napriklad), trpaslici boli v skrimishi dost znevyhodneni, elfovia zase az moc silni(hlavne po upgrade na silverthorn arows sa prakticky neoplatilo stavat turretky a vlastne ani vacsinu dalsich jednotiek)
tak pozor. dej v BFME 2 nie je az taky vymysleny. ak nahodou niekto cital aj knihy tak vie ze o vojne na severe je napisane v dodatkoch na konci 3. knihy. Aj ked nieco si museli vymysliet.
co sat tyka nazoru: trochu my chybal filmovy dabing niektorych hrdinov(napr. Arwen) a tie minividea z filmu ale lepsie sa to hralo napriek niektorym trochu nezmyselnym obmedzeniam(ako to ze vo War for the Ring mode sa za hrdinsku armadu nepovazovala armada z vlastnym hracovym hrdinom a teda nemohla utocit a ani zaberat neobsadene uzemia, niektore jednotky v kampani boli ovela silnejsie ako rovnake v skrimishi(orly napriklad), trpaslici boli v skrimishi dost znevyhodneni, elfovia zase az moc silni(hlavne po upgrade na silverthorn arows sa prakticky neoplatilo stavat turretky a vlastne ani vacsinu dalsich jednotiek)
-
MatthewSVK
Light Expert
-
FreeZeFiRe
Light Expert
no ja som hral obidve casti
no teda 3 lebo aj ten datadisk
I som hral kampan a bola celkom dobra, malo to dej, ale potom co som tam mal obsadzovat tie uzemia co som ubranil gondor(minas tirith) tak potom to bolo trochu nudne
co sa tyka II tak tu som kampan nehral, ale hral som to len cez net(hamachi) s patchami ktore napr zoslabovali elfov... lebo ked hrate cez net a s elfami mate tie sipy tak ste takmer neporazitelny, a ROTWK (the rise of the witch king) som velmi nehral, asi iba 4x cez net
tam su nove jednotky k rasam + novy narod angmar
najviac sa mi pacila asi II(ten multiplayer) a to ze tam mozes volne staviat nie ako v jednotke
I som hral kampan a bola celkom dobra, malo to dej, ale potom co som tam mal obsadzovat tie uzemia co som ubranil gondor(minas tirith) tak potom to bolo trochu nudne
co sa tyka II tak tu som kampan nehral, ale hral som to len cez net(hamachi) s patchami ktore napr zoslabovali elfov... lebo ked hrate cez net a s elfami mate tie sipy tak ste takmer neporazitelny, a ROTWK (the rise of the witch king) som velmi nehral, asi iba 4x cez net
najviac sa mi pacila asi II(ten multiplayer) a to ze tam mozes volne staviat nie ako v jednotke