NVIDIA alebo ATI ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
NVIDIA alebo ATI ?
Tak co si myslite o tom, ze Ati je lepsia Ako nVidia alebo naopak???
-
hojko
Site Admin
Muhehe
Chlapci, chlapci, nemate pravdu. ATI je na to podstatne lepsie. Vsak si vezmite situaciu asi 2 mesiace dozadu. nVidia mala vtedy v svojich poslednych ovladacoch taku vec, ze program 3D Mark 2003 ukazoval az o 35 percent vacsi vykon kariet nVidia ako v skutocnosti bol.
V poslednom case je to boj o Doom 3. Ati vydala new ovladace verzie 4.9 beta a tie dosahuju neskutocne zvysenu kvalitu a vykon oproti poslednym 4.7!!! Takze ja verim Ati, pre mna je to cislo 1 a dufam, ze ma nesklame.
Abit, Asus, Leadtek, Sapphire... vyrabaju karty s cipom Ati Radeon. A co nVidia?? Maju iba Manli?
V poslednom case je to boj o Doom 3. Ati vydala new ovladace verzie 4.9 beta a tie dosahuju neskutocne zvysenu kvalitu a vykon oproti poslednym 4.7!!! Takze ja verim Ati, pre mna je to cislo 1 a dufam, ze ma nesklame.
Abit, Asus, Leadtek, Sapphire... vyrabaju karty s cipom Ati Radeon. A co nVidia?? Maju iba Manli?
Re: Muhehe
nvidia ma asus, leadtek, inno3d, manli, microstar ... Ale aj tak som stale fanusik nvidiehojko napísal:Chlapci, chlapci, nemate pravdu. ATI je na to podstatne lepsie. Vsak si vezmite situaciu asi 2 mesiace dozadu. nVidia mala vtedy v svojich poslednych ovladacoch taku vec, ze program 3D Mark 2003 ukazoval az o 35 percent vacsi vykon kariet nVidia ako v skutocnosti bol.
my meaning...
Preferujem ATI, paradoxne som mal zatial asi len 2 VGA od nich ...
Pri starsich kartach mala navrch nVidia, ale myslim ze sa to teraz obratilo - rozhodne by som chcel vyskusat vykon z rady ATI 9600 SERIES....
Momentalne mam GeForce 2 GTS 32MB¨- spokojnost...
Pri starsich kartach mala navrch nVidia, ale myslim ze sa to teraz obratilo - rozhodne by som chcel vyskusat vykon z rady ATI 9600 SERIES....
Momentalne mam GeForce 2 GTS 32MB¨- spokojnost...
-
hojko
Site Admin
Re: my meaning...
Je to tak, nVidia bola lespia, ale ako sa hovori: ,,Boli casy boli, ale sa minuly." Teraz je na tom lepsie ATI.feede napísal:Preferujem ATI, paradoxne som mal zatial asi len 2 VGA od nich ...
Pri starsich kartach mala navrch nVidia, ale myslim ze sa to teraz obratilo - rozhodne by som chcel vyskusat vykon z rady ATI 9600 SERIES....![]()
-
hojko
Site Admin
Powercolor
Lepsi je tusim PowerColor!!!
-
hojko
Site Admin
Test
Test zo svethardware.cz!!!
- Prílohy
-
- graf_4.gif
- (69.72 KiB) 1096 stiahnutí
-
- graf_3.gif
- (70.22 KiB) 1079 stiahnutí
-
- graf_2.gif
- (69.51 KiB) 1089 stiahnutí
-
- graf_1.gif
- (49.36 KiB) 1166 stiahnutí
-
Avenging Angel
Zablokovaný
Ake mas s nimi zle skusenosti? A od akeho vyrobcu si bral? Lebo je rozdiel, ked si kupis inno3d a msi. Aj vo vykone aj v kvalite ...neo napísal:nvidia,s ati mam zle skusenosti
EDIT:
aha sry, som to zle precital, som myslel, ze mas zle skusenosti s nvidiou :PP Tak, ale mozes nam povedat, ake zle s ATi, nech sa aj my poucime
ATI
decka!!! Vy ste tu taky ganstry, a ja som len taky smeto. takze ked mi poviete kde zistim aku ATI mam tak vam poviem ze ta moja ati je max na prd!
Uz ju mam 1,2 roka a nebol mesiac, ba tyzden ked sa mi nedosudil obraz. Neviem cim to je, ale neexistuju na ati nejake codeky, detonatory alebo nejake zazraky.
Dokonca som ju reklamoval a oni ju poslali naspat, ze slape ukazkovo, co sa jej u mna nepaci?!
Uz ju mam 1,2 roka a nebol mesiac, ba tyzden ked sa mi nedosudil obraz. Neviem cim to je, ale neexistuju na ati nejake codeky, detonatory alebo nejake zazraky.
Dokonca som ju reklamoval a oni ju poslali naspat, ze slape ukazkovo, co sa jej u mna nepaci?!
-
hojko
Site Admin
Mozno
Mozno mas daku ubohu dosku typu ECS, Matsonic, PC Chip, pomaly uz aj MSI je uboha. Neviem ake mas AGP, ale problem moze byt aj v AGP prenose, mozno nastavenie dosky. Toto je tako vyriesit, skus si install DirectX 9.0b + Windows Update pre DX9, potom nejake new Catalyst 4.9 beta...
nie mozno, ale urcite mas pravdu
Clovek sa pri vas vela nauci
Takze ATI 9100 igen
Matsonic neviem aky igen
DirectX 9,0b igen
Update igen
Kam na tie katalyzatory hm...?
Takze ATI 9100 igen
Matsonic neviem aky igen
DirectX 9,0b igen
Update igen
Kam na tie katalyzatory hm...?