Sajmon napísal:nevies,kolko sa tak robia titulky ??? ( ceske !! ). IMHO 4-5-6 hodin ?
aj den-dva, co sledujem pri 4400..
teda pokial sa to dostane na weby..
trailery nepozeram, nevem az tak dobre po naglicky resp. nerozumiem co hovoria, lebo rozpravaju prilis rychlo a z obrazkov nemam nic
mirak2 napísal:aj den-dva, co sledujem pri 4400..
teda pokial sa to dostane na weby..
trailery nepozeram, nevem az tak dobre po naglicky resp. nerozumiem co hovoria, lebo rozpravaju prilis rychlo a z obrazkov nemam nic
mno..mozu sa aj 5 dni. Ked ich chce mat autor 100%-né.Ale myslim,ze ked ich neikto spravi narychlo,tak by to mohlo trvat do 10hodin
Sajmon: Zalezi od toho kto ich preklada. Ked je to len prvotny preklad, tak obcas boli uz okolo obeda. Ale pokial kvalitny, tak az v utorok vecer alebo niekedy az v stredu. Ale ide o to, ci to bude prekladat jeden clovek alebo skupina ludi. Skor to vidim len na jedneho cloveka.
Paul: Kua stalo sa to hned ked som stiahol. Videl som telefonat, vysrtrel a potom som to rychlo vypol. Hoci som nevidel co sa uplne stalo, aj tak si to viem domysliet.
hojko napísal:Paul: Kua stalo sa to hned ked som stiahol. Videl som telefonat, vysrtrel a potom som to rychlo vypol. Hoci som nevidel co sa uplne stalo, aj tak si to viem domysliet.
Aj ja mam tu verziu to mam preskocit prvych par minut ci ako aby som to nevidel???
ta to bohvie ako neporiesili s tym samplom...ja som ho nastastie nepozeral..
uz mam pozretu cast, zatial bez titulkov takze som nepochopil 100percentne vsetkym dialogom, ale tomu hlavnemu som pochopil...
vyzera to zaujima...
Asi budem sosať diel po diely aby som to aj sledoval... lebo keď niečo ťahám naraz... nemám čas na 20 a viac častí... už sa teším... mám sosnutý prvý diel z 2 časti... ale som to nerozbalil