Ktore auto poradite???
-
sanyika
Medium Star
Ktore auto poradite???
Planujeme s fotrovcami kupu auta.....co poradite...ktore????
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Zavisi na co potrebujete to auto, ale rozhodoval by som sa medzi Peugeotom a Skodou.
Ak ste mala rodina, necestujete casto s vela vecami, auto skor potrebujete po meste a sem-tam niekam vybehnut, tak asi Peugeot (je to moja srdcova rada). Ale ak cestujete casto, nosite nejake veci, tak urcite pre pohodlie, priestor atd. by som siahol po Skode Roomster.
Ak ste mala rodina, necestujete casto s vela vecami, auto skor potrebujete po meste a sem-tam niekam vybehnut, tak asi Peugeot (je to moja srdcova rada). Ale ak cestujete casto, nosite nejake veci, tak urcite pre pohodlie, priestor atd. by som siahol po Skode Roomster.
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
ked okolo tak potom si nastuduj http://en.wikipedia.org/wiki/Normal_distribution ked max tak povedz ze max. ale ako povedal kinjeril, musis vediet naco to auto vlastne potrebujete
Ja by som na vasom mieste zvazil aj ine auta do ponuky. dvestosestka nie je moc vhodna ako rodinne auto, fiesta podobne a roomster, co som videl na autosalone, tak
Jak fajciarsky box za zavodnou jedalnou
//edit: Sak ked vas nie je vela (nevyvazate tlstu svokru) tak by som bol za tu fiestu. Ale fotrik asi bude chciet skodovku koli nahradnym dielom
//edit: Sak ked vas nie je vela (nevyvazate tlstu svokru) tak by som bol za tu fiestu. Ale fotrik asi bude chciet skodovku koli nahradnym dielom
Nie je o com, z prvych menovanych len dve moznosti. A kazda z ineho dovodu. Favorit je samozrejme Fiesta, kto vie co to o automobilovom svete, tak je mu jasne preco. To auto je hory doly pred ostatnymi menovanymi, hlavne podvozkovo (cize komfort). Roomster by som bral kvoli priestoru a hlavne flexibilite interieru.
Francuzovi sa vyhni, to su smejdy
A hlavne 206, toho auta sa predalo tolko kusov, lebo dokazal zaujat designom a hlavne holky. Tam asi konci zoznam plusov pezota 
Inak do 500tis teda jednoznacne novy Toyota Yaris (obe motorizacie), nezabudal by som ani na Suzuki SX4 s DDiS, aj ked je to madar
Francuzovi sa vyhni, to su smejdy
Inak do 500tis teda jednoznacne novy Toyota Yaris (obe motorizacie), nezabudal by som ani na Suzuki SX4 s DDiS, aj ked je to madar
skodovku nebrat, to je najhorsi vyber, predrazene auta (vzhladom na to, co ponukaju) a bez duse. ludia ich kupuju len kvoli tomu, ze su to skodovky ... dost slaby argument na kupu. ale na druhej strane to pomoze tomu, ze stale zostanu najkradnutejsie a ked das prednost hocijakej inej znacke, tak si usetris nervy z vecneho vykukania z okna, ci ti este 4kolesiak stoji pred domom.
naozaj sa zamysli nad japoncom, tam nie je o com. honda jazz si zvazoval ? ostatnych rozumnych japoncov som uz asi spominal ...
naozaj sa zamysli nad japoncom, tam nie je o com. honda jazz si zvazoval ? ostatnych rozumnych japoncov som uz asi spominal ...
-
mastermind
VIP