o tom kde je 4500 som nepocul ale zrejme to bude blud alebo ofikLord_3D napísal:pozná niekto neaky server kde hráva nad 900ľudi ? počul som o neakom čo má 4500 kapacitu, nevie niekto nieco blišie ?! alebo aj o takom čo sa volá riviera tak hráva 1000...vie o nom niekto nieco ?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Waso
Light Expert
ked chces taki server pockaj si na azgard kazdy si mysli ze je to blud ale uvidite ked sa to spusti www.azgard.sk
-
aruN
Professional
pozri si www.thottbot.com tam mas vsetkoWaso napísal:neviete nejaki dobry Q za dobry luk alebo 2 handed sword u aliancii
čo to presnejšie znamena ?Hovniak napísal:je to rusky server , nejaka vylepsenina woemu vola runwow (emulator) zvlada okolo 1000 hracov len neviem ako je to so spellmi talentmi ale som pocul ze creepy tam len stoja vobec sa nepohybuju takze je to dost naprd
-
Grond
Medium Professional
tak ako napisal Raon jedine ofik , ziaden emulator okrem runwow nezvladne viac ako 100 + hracov , hlavne preto lebo trebars wad,WoWWoW,Ludmila schopne projekty boli bloknute blizzardom , takze nejako emulatory nenapreduju ale su take zlepecne ako je Mangos a ako trebars ma mat anthoria ale to je len take ze faza testovania admin trepne ze to udri az 300 ludi ale to je sracka pretoze pri 50 to uz padalo a lagovalo .... myslim ze aj do 300 ludi je svet prazdny kedze wow ma strasne vela lokalit ... na offiku hraje okolo 5-6 k hracov takze o zabavu je postaraneLord_3D napísal:čo to presnejšie znamena ?poraď pls. neaký server kde je veeela ludi...
free servre sa neoplatia vobec skoda zabiteho casu nefunguju spelly talenty nevyvazenost charov proste hruza ....treba raz obetovat tych 500 sk raz predsa nepojdes chlastat
ano je to totalny blud ten admin musi daco hulit,snupat alebo pit alpu ked tresne taku <> ze predsa blizzard nemoze obmedzovat hracov ze kde chcu hrat ,ked niekto chce hrat na free serveroch ze to je legalne ..... nech sa spamata asi necital tu licenciu ked sa patchuje wow je tam vsetko vypisane trebars nesmies hrad z tej krajiny kde ma USA embargo atd atd a kopec takych sraciek a prave blizzard ide po takych projektoch AJ KEBY sa mu podarilo zohnat 1k hracov co velmi pochybujem 1) vela ludi uz hrava na ofiku 2) pochybujem ze emulator by toto zvladol ked rozpravali ze pracovali na nom viac ako 4 mesiace tak by to blizzard zatrhol a by prisiel aj o svoj serverik za 150kWaso napísal:ked chces taki server pockaj si na azgard kazdy si mysli ze je to blud ale uvidite ked sa to spusti www.azgard.sk