čo sa týka internetu.. v malackach nemáš lepšiu možnosť? podľa mna je to na tu rýchlosť dosť drahe.. keď nie tak ten od T-Com
snaď som to dobre vypočítal
128 kbs / 8 = 16 kBs - zaokruhlím na 0,016 MBs
4 GB - zaokruhlím na 4 000 MB - 4000 / 0,016 = 250 000 s = 4167 minut = cca 69 hodín
som to dobre pochopil..Viem ze pri t-com.sk budem mat 1024/256 ale pri airwave.sk si mozem vybrat 128/128 alebo 256/128
Keby si si kukol stranky co som dal a precital co som pisal by si nemusel spamovat
Romanko napísal:Airwave
Ten 128/128 za 500sk s dph
alebo T-com
Maxi Klasik 1024/256 kbit/s za 950sk s dph a agregaciou 1:55
Ktory sa oplati viac poradte
Este jedna otazka:za aky cas stiahnem 4gb pri 128kbit/s a pri 256kbit/s
Dik
v tcome nieje agregacia
Dalsia moznost ak mas menej ako 26 je 512 flatko od tcomu za 499 s dph
jjj napísal:v tcome nieje agregacia
Dalsia moznost ak mas menej ako 26 je 512 flatko od tcomu za 499 s dph
akoze nie?sak na ich stranke je pisane ze mam je agrecia....
Takze to flatko je 512/128??a je to uplne neobmedzene aj casovo aj datovo??mam skoro 20rokov takze v pohode mozem mat statny prispevok?a si si isty ze je to 499aj s Dph?a modemy a vsetky veci okolo toho co stoja?Zda sa mi ze sa vyznas tak sa pytam..
myslim ze tu chceme nasilu porovnavat 2 pripojenia v prilis vseobecnej urovni. Ja mam doma wifi s garantovanou rychlostou 128kbits v skutocnosti to ide okolo 3-4Mbits. Teda je viac ako dolezite aby si to wifi pripojenie vyskusal ako sa hovori "na vlastnej kozi"
jasne wifi treba vyskusat
aby sa nestalo, ze preleti okolo vrabec a tebe padne pripojenie
a zas ten T-Com bacha, potrebujes router abo modem a to stoji pekne tisice
podla mna jednoznacne T-com ja mam sice iny ale kamosi ho maju a chvalia si ho !! aj ked oni to vyuzivaju na hranie , ja sa po nete nehravam a mam aj pomalsi net a staci mikrovlnka neviem teraz zacala prebiehat akcia a mozno aj skoncila neviem dlho som nevidel ze statom dotovany net !! tak to sa dalo vyuzit slusne rychli a dobra cena k tomu ale viazanost minimalne na 2 roky tak to neviem
ja tiez nevidim problem preco nie t-com, nemam sice tuto firmu rad lebo predrazuje internet, ale na druhej strane k 24 mes viazanosti dali router iba za 1000 penazi, agregacia ziadna furt to ide naplno aj upload aj download. len ta cena je husta
Stilo napísal:čo sa týka internetu.. v malackach nemáš lepšiu možnosť? podľa mna je to na tu rýchlosť dosť drahe.. keď nie tak ten od T-Com
snaď som to dobre vypočítal
128 kbs / 8 = 16 kBs - zaokruhlím na 0,016 MBs
4 GB - zaokruhlím na 4 000 MB - 4000 / 0,016 = 250 000 s = 4167 minut = cca 69 hodín
aale aj to len vtedy ak ti to bude tahať stale naplno... a to ti určite ťahať nebude....
este raz pripomeniem, ze to 128kbit moze znamenat garantovanu rychlost. to znamena ze tolko je providerom garantovane, no v skutocnosti je tam shapovana napr 10Mbitova linka.