Takze malo by to byt asi take velke ako Skoda Felicia (pretoze sa nam ine nezmesti do garaze ) aby to bola 1.3 okolo 50 kW..... Vnutri nech je miesta za sebou pre dvoch dvojmetrovych ludi a nech je to cele max do 450 000 - 500 000 SVK.....
No ja by som z toho nebral nic ked uz tak strasne chces PEUGEOT tak jedine 307...
ale moja srdcova zalezitost je Seat Ibiza..super auto a od felicie nema daleko..a v zakladne vybave stoji okolo 350 000.
zaujimave, ze nikto tu nezmienil japonske auta, tie patria medzi najspolahlivejsie:
1 Honda Accord
2 Subaru Forester
3 Mazda MX-5
4 Mitsubishi Carisma
5 Toyota Yaris
6 Honda Civic
7 Nissan Almera
8 Honda CR-V
9 Toyota RAV4
10 Nissan Micra
cely rebricek spolahlivosti: ( http://www.reliabilityindex.co.uk/tophu ... 9010848601 )
Neviem ake su ceny, ale Civic by mohol byt pre vas idealny.
GothaR napísal:zaujimave, ze nikto tu nezmienil japonske auta, tie patria medzi najspolahlivejsie:
Neviem ake su ceny, ale Civic by mohol byt pre vas idealny.
Nie ? Nezmienil ? A cital si tie prispevky ? Civic je od 625tSk
urcite by som takuto investiciu neriesiel cez forum
pozri autobazary na webe, tam je kazdu chvilu nove auto a za velmi rozumne ceny (az na par vynimok) Po nejakom tyzdni-dvoch urcite najdes auto ktore ti bude vyhovovat.
miso03 napísal:urcite by som takuto investiciu neriesiel cez forum
pozri autobazary na webe, tam je kazdu chvilu nove auto a za velmi rozumne ceny (az na par vynimok) Po nejakom tyzdni-dvoch urcite najdes auto ktore ti bude vyhovovat.
To zase nie, ja by som to cez forum riesil, ale urcite nie cez toto :DDD Tu su vsetci bez argumentov, vyberaju auto podla obrazku z internetu, pripadne ako vyzera na ulici
mishenko napísal:To zase nie, ja by som to cez forum riesil, ale urcite nie cez toto :DDD Tu su vsetci bez argumentov, vyberaju auto podla obrazku z internetu, pripadne ako vyzera na ulici
mishenko napísal:Nie ? Nezmienil ? A cital si tie prispevky ? Civic je od 625tSk
Cital som predchadzajuce prispevky...lenze ako som napisal, nemam prehlad o cenach, takze to bol len navrh.
Ale jednoznacne odporucam japnoske auto a niekto z vyrobcov by mal mat v ponuke auto ktore sa hodi na dany ucel
miso03 napísal:urcite by som takuto investiciu neriesiel cez forum
Ja si skor nemyslim, ze rodicia daju prednost vyberu dietata
GothaR napísal:Cital som predchadzajuce prispevky...lenze ako som napisal, nemam prehlad o cenach, takze to bol len navrh.
Ale jednoznacne odporucam japnoske auto a niekto z vyrobcov by mal mat v ponuke auto ktore sa hodi na dany ucel
To s tym Civicom nepatrilo k tym otazkam, co som daval. Tie sa tykali japonskych aut, ktore som samozrejme doporucoval, dokonca v 2och prispevkoch pred tebou.
mishenko napísal:To s tym Civicom nepatrilo k tym otazkam, co som daval. Tie sa tykali japonskych aut, ktore som samozrejme doporucoval, dokonca v 2och prispevkoch pred tebou.
az teraz pri tretom citani som si to vsimol Sorry, zrejme necitam dost dosledne
Cize aj ja sa priklanam k Toyote Yaris, pripadne k niecomu podobnemu.
Hmmm, to mas dost divny vyber. Ved nie su ani podobnej triedy. Peugeot 206 je mala ale dobre auto odporucam pokial nie ste velka rodina cca 3ja luda. Skoda Roomster nepaci sa mi moc ten dizajn. Ale je pristrona a motorovo nie je najhorsia. Pokial ide o ford tak radsej neodporucujem fordy nie su najlepsie auta. Su kazove dost.
no rozhodne by som nekupoval škodovku a hlavne nie roomstera už som v ňom sedel a nič moc teda a navyše je tam miesto iba pre štyroch pasažierov čo je dosť choré ja osobne vlastným kiu rio a som sňou max. spokojny, ale možnosti je viacero ak chceš investovať tak okolo 500 tis. tak by som uvažoval nad Fordom fusion to je tak akurát dobrá cena + výkon + dostatok miesta pre pasažierov a batožinu ideálne rodinné afto