eritrocit napísal:Jasné, obmedzený tupec nedokáže pochopiť že AJ TAKÁTO CHOROBA EXISTUJE napr. AIDS, prepadnutá maternica, rakovina krčku maternice a pod... Ale nie, neexistuje, asi by sa mal vrátiť do školy....
dalsi kandidat na nobelovu cenu ale neboj nie si v tom sam takych je tu viac co prekvitaju nekonecnou inteligenciou a hlavne humorom.
btw. mozno taka choroba existuje, ale to musi byt asi naozaj nieco brutalne. Keby sa vyjadril gynekolog. Najblizsie, ked budem u doktora sa spytam.
kebyze to je moja zivotna laska tak nikdy lebo nemusim mat s nejakou zenou deti ked nebude mat tak ju aj tak budem milovat jak doteraz ved aspon by bolo o niekolko hladnych krkou menej
Tato tema sa uz asi moze aj zamknut, lebo pochybujem, ze nejaky zdravo zmyslajuci clovek napise, ze by svoju LASKU opustil kvoli tomuto. Vztah nie je iba o sexe.
Grosay napísal:Tato tema sa uz asi moze aj zamknut, lebo pochybujem, ze nejaky zdravo zmyslajuci clovek napise, ze by svoju LASKU opustil kvoli tomuto. Vztah nie je iba o sexe.
vztah nie je iba o sexe mas pravdu, ale je dolezitou sucastou. Keby si ty ako mlady clovek bol s partnerkou s ktorou nemozes mat sex, neviem ci by si s nou dlho vydrzal. Nejaky ten rok by si to zvladol, ale nebavilo by ta to. Hladal by si partnerku, ktora ti moze dat vsetko. Mozno sa mylim, ale hovorte co chcete bez sexu by ani jeden z vas nevydrzal a skoncili by ste pri inej zenskej, ktora vam dokaze dat aj takuto "malickost".
ak by to bola moja zena cize tym padom by som ju miloval tak by somsa snou snazil najst spolocne riesenie a nie aby som ju opustal ten kto miluje sa to nepatri pretoze aj tebe sa moze daco take stat ba aj horsie ... a vtedy zistis kto ta miluje a ma rad je oporou ...
krupica_dnb napísal:pre mňa sex nieje prvoradý takže ak by mi za to stála tak by som to hádam dáko prekonal.....
No po case by ti sex zacal chybat, urcite.. No keby sa dohodnete na nejakom kompromise, ze si budes niekde "odskakovat" nezavezne bez citov, tak mozno, ale myslim, ze by bolo velmi velmi tazke zotrvat v takom vztahu.. To by si postupne ochladol mozno sexualne.. Sice sak petting by ste praktizovali, tak ja neviem , neska mi to s empatiou moc nejde
Tak toto sa dozvediet od priatelky tak ma asi j***** kxichtom o zem. Pravdepodobne by soms nou ostal ale nemyslim ze by to mohlo dlho fungovat ne kvoli sexu ale situacii je to predsa moc zla sprava
r4wMUnt34q napísal:No po case by ti sex zacal chybat, urcite.. No keby sa dohodnete na nejakom kompromise, ze si budes niekde "odskakovat" nezavezne bez citov, tak mozno, ale myslim, ze by bolo velmi velmi tazke zotrvat v takom vztahu.. To by si postupne ochladol mozno sexualne.. Sice sak petting by ste praktizovali, tak ja neviem , neska mi to s empatiou moc nejde
nevravím že by mi sex nechýbal, jasné že by som ho teda praktikoval inde, bohvie ako by sme sa dohodli.... a bohvie či vôbec