Nokia 6230i + 1 GB MMC ?
Nokia 6230i + 1 GB MMC ?
podla vyrobcu je tento telefon rozsiritelny do 512 MB, lenze Kingston pren odporuca aj (svoju) 1 GB MMC+ kartu, navyse vyslovene udava ze je rozsiritelny do 1 GB <link>
takze neviem co si mam o tom mysliet... zvladne teda aj gigovu kartu? mate s tym niekto nejake skusenosti? oplati sa risknut kupit tu od Kingstonu?
vopred dik za akukolvek pomoc
takze neviem co si mam o tom mysliet... zvladne teda aj gigovu kartu? mate s tym niekto nejake skusenosti? oplati sa risknut kupit tu od Kingstonu?
chod do obchodu a povedz ze chces vyskusat a skusis ju ci ti pojde ...
ak to chces objednat cez net tak mas 14dnovu lehotu do ktorej mozes vyrobok bez udania dovodu vratit...
ja som mal v 6230i maximum 256MB ale kedze bolo pisane ze 6230 zvladne maximalne 256MB a ludom sa tam podarilo narvat aj 512MB tak predpokladam ze 6230i zvladne aj 1GB ...
ak to chces objednat cez net tak mas 14dnovu lehotu do ktorej mozes vyrobok bez udania dovodu vratit...
ja som mal v 6230i maximum 256MB ale kedze bolo pisane ze 6230 zvladne maximalne 256MB a ludom sa tam podarilo narvat aj 512MB tak predpokladam ze 6230i zvladne aj 1GB ...
mam tam 512 MB Kingston MMC+...a nou problem... testol by som to aj s 1 giga, ale nemam ako.... takze ak mas moznost, kludne vyskusaj. Ako hovorim, testovane a skusane je u mna 512....plne funkcne...Majo1986 napísal:ta 1GB karta ti urcite pojde na 6230i viem vydel som na vlastne oci
chcem sa spytat aku najvecsiu kartu by som mohol dat do N6230 ?????
mno tak som si nakoniec kupil 1 GB MMCmobile a funguje bez problemov
dik za rady chalani... myslim ze sa moze
zalezi od toho aky tam mas soft lebo ak tam mas stary soft tak ti tam pojde max 256 a na novsich softoch ti pojde uz aj 512Majo1986 napísal:ta 1GB karta ti urcite pojde na 6230i viem vydel som na vlastne oci
chcem sa spytat aku najvecsiu kartu by som mohol dat do N6230 ?????
a zistis to tak ze navolis *#0000# ak mas zaruku tak zarucny servis ti to prehra zadara ak nie tak rataj s tromi kilami
najhorsie je ze ked tu kartu zaplnis tak ten telefon bude este pomalsi ako je bez tej karty podla mna to bola zbytocnost lebo ak tam das viac ako 512 mb tak to bude slimak a nie telefonViRuS napísal:mno tak som si nakoniec kupil 1 GB MMCmobile a funguje bez problemov
hmmm uz tam mam vyse 600MB hudby a zatial som si nevsimol nejake spomalenie (jedine ked tam daco pridam tak prehravac hudby sa spusta pekne dlho...)johny56 napísal:najhorsie je ze ked tu kartu zaplnis tak ten telefon bude este pomalsi ako je bez tej karty podla mna to bola zbytocnost lebo ak tam das viac ako 512 mb tak to bude slimak a nie telefon
Re: Nokia 6230i + 1 GB MMC ?
ViRuS napísal:podla vyrobcu je tento telefon rozsiritelny do 512 MB, lenze Kingston pren odporuca aj (svoju) 1 GB MMC+ kartu, navyse vyslovene udava ze je rozsiritelny do 1 GB <link>
ja mam 1gb kartu a ide vsetko jak ma ist mozno trochu pomalsie ale zvykol som si