Overclocking INTEL DP965LT...

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Kosťo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Overclocking INTEL DP965LT...

Príspevok od používateľa Kosťo »

Chcem sa spytat ci existuje nejaky mozny sposob ako pretaktvat Core 2 Duo procesor na tejto maticnej doske (hore spominana...)..je to jedno aky sposob ci uz software-ovy alebo hardware-ovy okrem vymeny dosky pochpitelne... :D
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

no tak asi cez bios, ale ked ti ide ta grafika pomali (resp. dava malo bodov v marku) tak by som to neriesil taktovanim procaku...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak ide tato doska v duchu svojich predchodcov, tak vela toho nenataktujes.. a jedine mozne riesenie (ak trvas na overclockingu) asi nakoniec predsa len bude vymena dosky.. ;)

..zakladne dosky intel su zname tym, ze sa v nich neda taktovat procesor..
Kosťo
Light Expert
Light Expert

brm napísal:Ak ide tato doska v duchu svojich predchodcov, tak vela toho nenataktujes.. a jedine mozne riesenie (ak trvas na overclockingu) asi nakoniec predsa len bude vymena dosky.. ;)

..zakladne dosky intel su zname tym, ze sa v nich neda taktovat procesor..
Toho som sa obaval..aj ked som dufal ze mozno daky update biosu by to riesil...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kosťo napísal:Toho som sa obaval..aj ked som dufal ze mozno daky update biosu by to riesil...
kto chce OC nekupuje dosky Intel. To je zaklad. Teraz uz si mozes iba buchat hlavu o stenu.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ja si myslím, že v tejto téme ťa niektorí useri naštartovali, ale podľa mňa nesprávnym smerom. rozdiel bodov v 3d markoch nemusí byť automaticky krokom k taktovaniu procesora. pozri si môj príspevok v téme BLISS geforce 6800GS AGP golden gainward sample|help je tam link na najlepšie drivre pre karty nVidia. potom nám daj vedieť koľko bodov si mal v 3d markoch.
PS: podľa mňa si spravil chybu, že si nainštaloval ovládače, čo boli na CD ku GK.
Kosťo
Light Expert
Light Expert

krija napísal:ja si myslím, že v tejto téme ťa niektorí useri naštartovali, ale podľa mňa nesprávnym smerom. rozdiel bodov v 3d markoch nemusí byť automaticky krokom k taktovaniu procesora. pozri si môj príspevok v téme BLISS geforce 6800GS AGP golden gainward sample|help je tam link na najlepšie drivre pre karty nVidia. potom nám daj vedieť koľko bodov si mal v 3d markoch.
PS: podľa mňa si spravil chybu, že si nainštaloval ovládače, čo boli na CD ku GK.
no tie som neinstaloval slapal som na omega driveroch.....
Kosťo
Light Expert
Light Expert

Inak Krija, mas link aj na x64 Z-Tweaked drivery...lebo tie som nenasiel
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Mh googlil som co to dalo... Fakt na tejto doske velky OC nedosiahnes. Jedina doska od Intelu na OC je BAD AXE II... Skus pozriet v BIOSe, ked nebude moznost OC, tak jedine najst generator frekv. na doske, ktory Intel pouziva povacsinou Winbond pokial sa nemylim a k nemu stiahnut PLLka do ClockGenu... Inak asi ne :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Kosťo napísal:Inak Krija, mas link aj na x64 Z-Tweaked drivery...lebo tie som nenasiel
bohužial, s najväčšou pravdepodobnosťou nie su. :(
//zepher /autor/ sa sťažuje na nedostatok času, ale vraj budú. ale kedy? :smt104
Kosťo
Light Expert
Light Expert

misokgb napísal:Mh googlil som co to dalo... Fakt na tejto doske velky OC nedosiahnes. Jedina doska od Intelu na OC je BAD AXE II... Skus pozriet v BIOSe, ked nebude moznost OC, tak jedine najst generator frekv. na doske, ktory Intel pouziva povacsinou Winbond pokial sa nemylim a k nemu stiahnut PLLka do ClockGenu... Inak asi ne :wink:
Dik za radu...skusim to ceknut...
Napísať odpoveď