berem to ako vyborny joke!! hlavne tu cast co sa napadne podoba fulozofii R.Hooda pojdme do parlamentu (my pritom ani nahodou nezbohatneme) a chudobnym tu urobime raj na zemi
luptak nie je politikom ale je to velky komik az šašo.. fuj ze sa nehanbi za to ze este stale s tou ZRS sa pokusa presadit.. moja rada pre luptaka >>> ukonci to trapenia rozpusti stranu a strat sa !<<<
Beginner napísal:luptak nie je politikom ale je to velky komik az šašo.. fuj ze sa nehanbi za to ze este stale s tou ZRS sa pokusa presadit.. moja rada pre luptaka >>> ukonci to trapenia rozpusti stranu a strat sa !<<<
Nenávisť je zlý radca. Ked dokážeš dehonestovať stavbára ktorý staval byty pre každeho občana byvalej ČSSR tak pre teba nič nieje sväté. keby takých Jankov nebolo tak by si býval 6+3 šesť metrov od cesty a tri mere do zemi. To vlastne ukazuješ každý je zlý len ja som superman .
nadl napísal:Nenávisť je zlý radca. Ked dokážeš dehonestovať stavbára ktorý staval byty pre každeho občana byvalej ČSSR tak pre teba nič nieje sväté. keby takých Jankov nebolo tak by si býval 6+3 šesť metrov od cesty a tri mere do zemi. To vlastne ukazuješ každý je zlý len ja som superman .
Velmi vela obyvatelov panelakov v SR "ocenuje" takychto stavbarov(napr. ako Jan Luptak). Neviem ci boli pri stavbe triezvi, lebo co byt to nepodarok napr. krive steny, krive podlahy...
K tým panelákom, keď sme u nás doma múrovali balkón a pod... a dali sme dole stenu, ktorá oddeľovala svet a našu obývačku, tak tesnenie ktoré nás v zime "chránilo" bolo robené zo siloniek (dámských, samozrejme) a kartónov... vodováha sa používala veľmi často
r3sp3ct napísal:K tým panelákom, keď sme u nás doma múrovali balkón a pod... a dali sme dole stenu, ktorá oddeľovala svet a našu obývačku, tak tesnenie ktoré nás v zime "chránilo" bolo robené zo siloniek (dámských, samozrejme) a kartónov... vodováha sa používala veľmi často
V tomto s tebov súhlasím, každý to dobre to pozná, že pri takom tenpe výstavby sa všeličo sfušuje to ti dám za pravdu, najslabší članok len predsa človek a jeho poctívý prístup k práci.
no podla mna je vela fuserov aj dnes... si kupis nieco nove a uz o par mesiacov to neslape ako ma... takze tak...
niektory sa tu dost "husto" vyjadruju o politike a ked vladly taketo strany tak este len tahali kacera... ta dnesna vlada nie je o moc lepsia, lepsi je skor system ako ludia vo vlade...
tak toto ma dost pobavilo hehe milujem ked ho napodobnuje r.pisko ,, a co zasa urazate robotnikov " hehe no nic proti nemu nemam ale skor mi pripada ako pospolity politik ako mudry a vzdelany