Prison Break [spoilers]
Nech sa páči, titule:
www.prison-break.cz/titulky/PrisonBreakS02E01.zip
akurat som ich uploadovalPaul napísal:Nech sa páči, titule:
btw. Idem to pozriet
//edit.Dopozerane.
cast 02x01 nesklamala.Prave naopak.Jednoducho vynikajuce a to na 100%.Chudak Veronica
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Prva cast druhej serie pohoda, len sa mi nepacili niektore veci, napriklad to, ze na konci serie utekali v noci a boli im v patach. Druha seria sa zacala tak, ze bezali za bieleho dna, takze by som chcel vidiet ako im usli z letiska priamo do lesa... Tiez sa mi nepacila strelba pri vlaku. Bellick mam casu a casu, aby vystrelil, no cakal, bolo to take trapne hollywoodske. To iste ked bezali a smutne sa pozeral popod vlak ako utekaju, mohol strelit aspon po nich.
No bolo to az privemi dobre spravene, dali na to privemi veky doraz, hned my bolo jasne ze su v inej garazi, podobnu scenu som uz velakrat videl v roznych filmoch... takze to az tak velmy neodcenujem.Sajmon napísal:ale bude mat grady a skvely a napinavy dejInak kameramani a strihaci sa pekne pohrali v tej 31minute ked sa mala otvarat garaz
Ale inak to bola super cast. A ten mobil mohol teoreticky najst v aute ktore ukradli...
mozno to bol kinetinSajmon napísal:Mna by zasa zaujimalo, aku to bral pilulku ten tajny agent Mahone ( 34/35 minuta )
-
zelo12000
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Uvidtíte, že tí najväčší sviniari - Tweener, a ten teploš (už ani neviem ako sa volá
) sa z toho lahšie dostanú ako scofield a spol. 
A inak tento seriál je perfektný nič lepšieho som nevidel prostredie uplne skvele vsetko spravene ten serial nema chybu (akurát, že vychádza každý týžden
, ale čo už ) Herci su squely cosi perfektne proste odporucam kazdemu, kto si chce pozrieť poriadny serial. Jednoducho v poslednych dieloch ked prchali cez stenu, tak som sa uplne triasol co sa stane dalej - skratka na LOST to jednoznacne nema...

A inak tento seriál je perfektný nič lepšieho som nevidel prostredie uplne skvele vsetko spravene ten serial nema chybu (akurát, že vychádza každý týžden