mal som asi tri male gekončíky nočné, malo to jednu chybu, zilo to v noci cez den zalezene pod kamenmi a v noci to behalo driapalo, 24/7 som pocuval cvrckov lebo sa tym zivili a musel som mat do zasoby a trebalo casto cistit terarium lebo bol strasny zapach, tak sme sa toho zbavili
Fortune:haha strasne vtipne,tebe uz mutuje mozog z pc dpc:evil: mirak2:nj a este nejake rady mas?pozeral som net a vcelku dobre to vyzera.ja by som radsej iba jedneho zatial.som zaciatocnik.pocul som ze cvrckov je dobre trochu primrazit aby neboli taki aktivni
MAM DOMA GEKONCIKA NOCNEHO A NEMAM S NIM ZIADNE PROBLEMY..HODIM MU DO TERARKA 4MUCNE CERVY ZA CCA 3DNI ,,OROSIM TERATIUM ,,ODSTRANIM VYKALI,, A MAM NA 3 DNI VOLNO
// Enduro3333: neboj nic nepodupe... mojej ked som ukazal 2 zvlekoveho pavucika tak zahlasila: " to je take male? joj ja ze to bude vecsie..." no ostal som ticho a ked dnes vidi moju subadultnu samicu geniculaty tak je to uz ina kava...
Enduro3333 napísal:Vtackara by som strasne chcel.... mne sa strasne pačia tarantule len mati je s toho na vetvy a vyhraža sa ze ich podupe....
S vyhrazkami to skusali aj na mna.Ze pavuk..fuuuj..ale ked som ho doniesol tak dali vsetci z rodiny pokoj.A teraz po troch rokoch ich chodia pomaly samy krmit...Sa im to zapacilo..xa xa
neake inzeraty na gekonciky a vlastne vsetky mozne zvery