nie kazdy pouziva make-up na take ucely ako Marylin Manson ! To je uz priiilis ! Ak ma chalan neake problemi s pletou alebo nieco take(vyrazky) tak ich lahko zakryje! Ale v primeranom mnozstve... Osobne proti tomu vobec nesom !
kamosov brat, co pojde teraz do stvrteho rocnika na sš, sa makeupuje uz od 15rokov a je normalne heterosexual. pouziva vsetko co baba, akurat si nemaluje pery a nepouziva laky na nehty a take. Na jeho policke ma 3 druhy makeupov, pletove vody a naklada si aj rasenku !
Inac sa sprava uplne normalne, chodi s chalanami na pivo a pretoze nevyzera nak vystredne tak sa mu za to nikto nesmeje a ani nic podobne ...
Nechapem, preco by sa niekto mal smiat dakomu co sa o seba stara... myslim tu vodu na tvar ... ta riasenka no ... to je uz mozno vela ale aj tak ... nieje dovod ! Radsej byt pekny a mozno odsudzovany chalanmi , ako skaredy jak svina a byt odsudzovany babami !
akoze pletovu vodu pouzivam denne a vovec nepovazujem za nenormalne ked sa chlapi staraju o svoju kozu . ocne tiene a ine blbosti su uz trochu extrem ale ak je to ladene do mansonovho stylu tak je to este v poho , ale ak niekto vyzera ako buzna tak to sa mi fakt nepaci.
Model napísal:Co poviete na to ked chalan pouziva makeup????Uz som sa stretol s takymi chalanmi a pre mna uz je to o moooc co vi nato?
podobne ako aj ty je to uz moc , hercov pocas filmovania nakurcania pochopim ale pudrovat sa do spolocnosti vonku a spol tak to ee to je uz teplee a robenie zo seba zujimaveho ... ale je demokracia sloboda vyjdrovania sa , sloboda !!! nemozem tomu zabranit ale pudrovat sa malovat si nechty , prehnane sa vonavkovat sldakymi vonami holit sa na rukach na nohach , umyvat sa 3x do dna ( ked to nie je potrebne ) tak to je take divne
Ono je v poriadku ked chlap pouziva rozne cistiace vody a mlieka kvoli vyrazkam a pod., ale ked chlap pouziva dermakol, riasenku, alebo dokonca ruz, tak to uz je na mna moc
podla mna je to normalne ja sam pouzivam niake tie cistiace vody na tvar a makeup iba na je*aky (ale to iba sem tam) a este ked spravim si vlasi a dobre vidno zesom opaleny tak aj celo lebo to mam vescinov neopale kvoli vlasom tak apon vyrovnam ten kontrast
Akože nechapem čo je natom ja nosim občas napriklad pri foteni novych book tak mi davaju ale ako sam ani moc mato nelaka pleť sa pomaly nič a potom neskor či skor vrasky a to my netreba.Ale občas si dam ho.