Kolko sa denne učíte ?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
dudinko
Light Professional
Ucim sa velmi malo, domace ulohy si opisem od spoluziakov v skole a ked je neaka pisomka alebo si potrebujem opravit znamku lebo sa bude skusat tak sa to dokazem naucit. Inac co sa tyka precvicovania napr. rovnice na matiku tak to u mna neexistuje. Vzdycky mi sli jazyky a ostatne predmety okrem F, M.
-
Andi_Cibula
Addict
Ja tiež ako väčšina ostatných sa moc doma neučím, skôr v škole, často improvizujem, čiže keď sme napr. písavali lab. práce z chémie alebo fyziky, tak učivo som sa učil až pri písaní.
Výsledkom boli ale takmer vždy samé jednotky, učitelka dokonca pár krát vyhlásila moju prácu za vzorovú a použila pri opravovaní iných.
Takto to bolo na základnej škole, uvidíme ako sa mi bude dariť na gymnáziu, ale asi budem velmi trpeť, to sa už budem musieť učiť aj doma.
Výsledkom boli ale takmer vždy samé jednotky, učitelka dokonca pár krát vyhlásila moju prácu za vzorovú a použila pri opravovaní iných.
Takto to bolo na základnej škole, uvidíme ako sa mi bude dariť na gymnáziu, ale asi budem velmi trpeť, to sa už budem musieť učiť aj doma.
Poznate to.. Stredoskolsky internat.. CO sa tam clovek nauci.. AJ si sadnem obcas ze sa idem na nieco pozriet a zrazu vidim pred sebou PC s netom alebo vedla v izbe robia ko*ot alebo sa ide sat alebo...Vzdy sa nieco najde.
Neucim sa vobec a presiel som tretiak bez 4.Len som zvedavy ako v maji budem maturovat.
Neucim sa vobec a presiel som tretiak bez 4.Len som zvedavy ako v maji budem maturovat.
-
bomber2006
Amateur