100% oddanost alebo nic
100% oddanost alebo nic
Zaujimal by ma nazor na moj problem, dost vseobecny:
Mam dlhorocnu priatelku. Cele roky sa ale hadame dookola na tom istom probleme - ze ja mam kamaratov s ktorymi udrzujem kontakty (zo skoly, z byvalej roboty...), a spociva to v tom ze obcas zajdem na chatu s nimi - volam aj svoju priatelku ktora ale odmieta ten typ spolocenskej zabavy.
Alebo sem-tam posedenie na pive. A to nie panske jazdy, maju tam aj ostatni svoje polovicky. Ale ona nechce ist, vraj by som jej stacil iba ja, ona nepotrebuje inych ludi.
ALebo som sa rozhodol naposledy ist pozriet znameho do zahranicia na 4 dni, boli sme obaja pozvani, jej sa nechcelo, ja som si povedal ze takto ale nikde nikdy nepojdem tak som isiel.
Vravim si - raz za par mesiacov mozme 3-4 dni stravit osve. Ale tu je problem: podla nej "ini su ti prednejsi", "ja som pre teba nic" atd
skratka podla nej sa to vylucuje mat seriozny partnersky vztah a nadalej udrziavat kamaratske vztahy.
Mne je to cudne, skratka neviem vymazat znamych z pamate...nechcem !
A to je naozaj kamen urazu...nevieme najst ani ziadny kompromis..
Mam dlhorocnu priatelku. Cele roky sa ale hadame dookola na tom istom probleme - ze ja mam kamaratov s ktorymi udrzujem kontakty (zo skoly, z byvalej roboty...), a spociva to v tom ze obcas zajdem na chatu s nimi - volam aj svoju priatelku ktora ale odmieta ten typ spolocenskej zabavy.
Alebo sem-tam posedenie na pive. A to nie panske jazdy, maju tam aj ostatni svoje polovicky. Ale ona nechce ist, vraj by som jej stacil iba ja, ona nepotrebuje inych ludi.
ALebo som sa rozhodol naposledy ist pozriet znameho do zahranicia na 4 dni, boli sme obaja pozvani, jej sa nechcelo, ja som si povedal ze takto ale nikde nikdy nepojdem tak som isiel.
Vravim si - raz za par mesiacov mozme 3-4 dni stravit osve. Ale tu je problem: podla nej "ini su ti prednejsi", "ja som pre teba nic" atd
skratka podla nej sa to vylucuje mat seriozny partnersky vztah a nadalej udrziavat kamaratske vztahy.
Mne je to cudne, skratka neviem vymazat znamych z pamate...nechcem !
A to je naozaj kamen urazu...nevieme najst ani ziadny kompromis..
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No ma to jedno plus. Zalezi jej na Tebe a to asi velmi. Ale zase aby to slo do extremov to je na nic. Ono byva ten problem skor opacny ak si si simol
. Normalne sa s nou posad a porozpravaj sa snou, take tie romanticke kecy ved vies co ide na baby
...co ja viem pekna vecera a tak...proste domysli si 
[tymto sposobom by si jej to mohol vysvetlit, je to jeden z mala sposobov...co fici na takyto typ dievcat - uspech: nezaruceny]
[tymto sposobom by si jej to mohol vysvetlit, je to jeden z mala sposobov...co fici na takyto typ dievcat - uspech: nezaruceny]
-
Runes
Addict
no tak ona na nich bud ziarli abo je nespolocensky typ hmm skus dakoho pozvat k vam abo tak mozno ked sa zonami s par ludmi nebude mat problem bo mozno sa boji ze tam nezapadne pripadne nebude mat ocom tak ma napada ked tam chodia aj manzelky tak zisti ktore najviac a aspon s 2 zoznam
taze su 2 varianty bud sa boji to je to lepsie da sa riesit abo je nespolocenska v tomto smere a to no nefim to by umna bolo dost zle i ked umna staci aby respektovala cca 3 ludi s ktorimi sa stretavam co su mi ako rodina ostatnych mozem ozeliet
taze su 2 varianty bud sa boji to je to lepsie da sa riesit abo je nespolocenska v tomto smere a to no nefim to by umna bolo dost zle i ked umna staci aby respektovala cca 3 ludi s ktorimi sa stretavam co su mi ako rodina ostatnych mozem ozeliet
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No, s tými žúrami je to celkom v poriadku, snáď by si nechcel, aby sa švihom dostala stredom pozornosti (poznám zopár takých osôb) a Ty by si možno na ňu aj trochu žiarlil (toto nič nemá spoločné s egoizmom).
Nemá rada žúry, nič nezvyčajné...
Tie pivné posedenia, to už nie je také jednoznačné...
A tie jej názory, ... bežný chlap nemôže do konca života zamilovanie čumieť na svoju princeznú žiť v celibáte a nepohnúť ani prstom.
Bojím sa, že partnerstvo je o kompromisoch, a toto zjavne nefunguje správne
.
Nemá rada žúry, nič nezvyčajné...
Tie pivné posedenia, to už nie je také jednoznačné...
A tie jej názory, ... bežný chlap nemôže do konca života zamilovanie čumieť na svoju princeznú žiť v celibáte a nepohnúť ani prstom.
Bojím sa, že partnerstvo je o kompromisoch, a toto zjavne nefunguje správne
-
mastermind
VIP
-
erytrocyt
VIP
Jedna je pravda- záleží jej na tebe. No ale druhá je- chorobne A medzi týmito pravdami sa nachádza jedna otázka... Je toto jej láska k tebe, alebo už majetníctvo?
Porozprávaj sa s ňou, povedz jej že ti to vadí, máš ju veľmi rád, no nie si jej majetok a potrebuješ sa stretávať aj s inými ľuďmi. A odkáž jej že je to ÚPLNE NORMÁLNE !!!
Porozprávaj sa s ňou, povedz jej že ti to vadí, máš ju veľmi rád, no nie si jej majetok a potrebuješ sa stretávať aj s inými ľuďmi. A odkáž jej že je to ÚPLNE NORMÁLNE !!!
Dakujem ludia.
Tiez jej vravievam ze je to uplne normalne, a v slabej chvili jej poviem ze take existuje iba v love story knizkach, ked muz kvoli zene zabudne na cely svet.
Viem ze to je prejav jej lasky ku mne, no len skratka mame kazdy ine predstavy. Rozpravali sme sa o tom nespocetnekrat...nespocetne krat som si myslel ze je to vyjasnene..ale vzdy v slabej chvili vyplava na povrch ze jej to vadi.
Nechape co si mam co pisat s ludmi ze co maju nove, kde boli na dovolenke, co chystaju, ako si ziju...proste byt v kontakte so starymi znamymi.
Nespolocenska nie je. Len sa nezhodneme aka spolocnost, ci spolocenska aktivita. V tomto som sa snazil vyjst v ustrety - ale zaroven aj so zachovanim do istej miery aj dovtedajsich...ale to skratka nie. neakceptovatelne.
tusim ze to neskonci dobre, ani jeden ani druhy neustupujeme, ak aj ano tak iba na isty cas, lebo nakoniec to aj tak prepukne -skratka kompromis len "na oko", v skutocnosti ideme sami proti sebe, nieco v sebe potlacame ak spravime ustupok.
Skratka ona je ten typ zeny co potrebuje princa na bielom koni....a to ja viem ze nie som
Tiez jej vravievam ze je to uplne normalne, a v slabej chvili jej poviem ze take existuje iba v love story knizkach, ked muz kvoli zene zabudne na cely svet.
Viem ze to je prejav jej lasky ku mne, no len skratka mame kazdy ine predstavy. Rozpravali sme sa o tom nespocetnekrat...nespocetne krat som si myslel ze je to vyjasnene..ale vzdy v slabej chvili vyplava na povrch ze jej to vadi.
Nechape co si mam co pisat s ludmi ze co maju nove, kde boli na dovolenke, co chystaju, ako si ziju...proste byt v kontakte so starymi znamymi.
Nespolocenska nie je. Len sa nezhodneme aka spolocnost, ci spolocenska aktivita. V tomto som sa snazil vyjst v ustrety - ale zaroven aj so zachovanim do istej miery aj dovtedajsich...ale to skratka nie. neakceptovatelne.
tusim ze to neskonci dobre, ani jeden ani druhy neustupujeme, ak aj ano tak iba na isty cas, lebo nakoniec to aj tak prepukne -skratka kompromis len "na oko", v skutocnosti ideme sami proti sebe, nieco v sebe potlacame ak spravime ustupok.
Skratka ona je ten typ zeny co potrebuje princa na bielom koni....a to ja viem ze nie som
Alebo ta znenavidi, pochopi to uplne zle, a uz sa nebude chciet dat s tebou dokopy, lebo to uz nebude ako pred tym. Ale v tom pripade to ani nebude mat cenu dalej natahovat.Emerger napísal:A este perlicka...daj jej precitat tieto nazory...mozno si uvedomi
-Skusil si ju zobrat uz do takej partie/situacie, akoze ste sa pred tym o tom nerozpravali ci ano/nie? Zober ju medzi dobrych kamosov, dohodni sa s nimi, ze ziadne hovadiny, ze mas taky a taky problem, mozno sa jej zapaci a nabuduce pojde rada.
presne tak, chorobne to nie je, to nemyslim. Je to oddana laska. A su aj muzi co by to podobne vnimali, opatovali, "zabudli na okolity svet". no ale ja nim nie som.MystiQ napísal:No ked nepozerame na to, ze to je mozno chorobne (co osobne pochybujem) tak je to oddana laska
vsetko si pekne uvedomujeme, napriek tomu to roky tahame, rozchod spominame, ale od neho vzdy ustupime, sme slabi na to. lebo si nevieme bez seba predstavit zivot
ale potom si vravime ze ani tie vecne hadky nie je zivot
mas to tazke
nie si pod papucou . ma ta rada lubi ta cudujem sa jej ze ta este nikde neodsrala a nepovedala ti z Bohom chod si za svojimi kamosmi ä pri mojej sestre by si neobstal by ti este gule nakopla )ano je to fakt a to musis udrziavat kamosov konakt s nimi raz sa zi zidu , ale skus jej to vysvetlit alebo ak to nepomoze tak skus byt s nou venovat jej prehnanu spolocnost alebo ked ta budu kamosi volat tak odmietni a radsej chod s nou a zabodujes v jej srdci a to potrebuje vela ale vela casu aby si ju ucil chodit do spolocnosti pozyvaj ju do restiky a pozvy aj kamosov nech oni pridu k vam do bytu zoznami sa s nimi a budem mat na to iny (mozno ) pohlad . ale tak jasne ze sa citi na panskych jazdach trapne alebo zle sa este pytaj si predsaj seba na neakej damskej jazde a pocuvat ich reci . radsej udrzuj hlavne kontakt s kamosi co maju zeny a nech sa ona zoznami s nou a budu si viac rozumiet ako keby sa mala s tvojimi kamosi zoznamovat
-
mastermind
VIP
toto nie je laska. clovek ktory nie je dostatocne slobodny na to aby nechal slobodu aj druhemu si nezasluzi ziaden vztah. Toto je podla mojho nazoru dovod preco tu mame rozvodovost taku aku mame.
Takze rovno a bez okolkov: Tvoja priatelka je absolutny egoista ktory neakceptuje potreby partnera. Takyto vztah nema ziadnu buducnost. Ver mi.
Takze rovno a bez okolkov: Tvoja priatelka je absolutny egoista ktory neakceptuje potreby partnera. Takyto vztah nema ziadnu buducnost. Ver mi.
-
Grosay
Star
laska-majetnictvo... nazory sa menia. kazdy, kto tu pise,ze je to oddana laska a ze on je "ten zly", by si to mal vyskusat. kaslat na kamaratov, s ktorymi sa poznate tolko rokov. clovek obcas potrebuje pokecat so znamymi. je ABSOLUTNE NETOLERANTNA! A ked bola aj ona pozvana, tak je to jej chyba. Ja by som takto nemohol fungovat.