za koho hrate v L2?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Eru
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

za koho hrate v L2?

Príspevok od používateľa Eru »

ked uz hovoria o wow tak podme hovorit aj o L2 :) za koho hravate? ja dark elf- shillien elder lvl 46 a elf knight lvl 23 (zatial)
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Tak mam uz odehrane asi vsechny charaktery ve hre, ale momentalne valcim se spellhowlerem.
Dark Elf 4ever :)

Obrázok
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

husty mec :) ja mam dualy stormbringeri. a dost mrtne SP mas :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

co som to hral (asi pred 3 mesiacmi) tak to bolo za nejakeho orka ale teraz neviem co som bol zac lebo som to hral na nejakom high rate serveri al lvl 80 som bol za hodinu tak ze som si ani nestihol zapametat co za povolanie som si dal ... a viac som to uz nehral
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ta to bavilo na takom serveri? ked su high raty tak je to nuda. a btw v L2 mozes byt najvyssi lvl 75 :wink:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

o com je ta hra :?:
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

Ja som prave zacal hrat na serveri

Kód: Vybrať všetko

http://www.l2-paradise.com/
na Virtue za Dark Avengera tento server by mal byt velmi funkcny zacal pred dnom a je tam 3000 hracov pocas dna.

to Erik: kukni sem

www.lineage2.com
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Hmmm...Vyzera to dobre, len odkial to zohnat ked mam taky super nat 15Kb/sec, nemozem stahovat ani z rappidu ani z megauploadu...a torrenty taham 3Kb/sec...skoda...moze to byt super :cry:
krtko42
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krtko42 »

no tak mas este jednu moznost- ze ti to niekto donese na cd alebo dvd ja si pamatam jak som v skole musel tahat c5 to malo styri cd ale dalo sa v skole som tahal dva naraz a cez flashget mi to islo asi 3,5 MB/s ale teraz k teme hral som za cloveka, maga teda sorcerer asi na 42-ke ale tiez som to hral na takom serveri ze som zacal vysiel von killol som jedneho toho psa zrazu mam 2-3 levely a vihodil mi nieco cez 1000 adenov ale potom to islo pomalsie
darksoldier
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa darksoldier »

krtko42 napísal:no tak mas este jednu moznost- ze ti to niekto donese na cd alebo dvd ja si pamatam jak som v skole musel tahat c5 to malo styri cd ale dalo sa v skole som tahal dva naraz a cez flashget mi to islo asi 3,5 MB/s ale teraz k teme hral som za cloveka, maga teda sorcerer asi na 42-ke ale tiez som to hral na takom serveri ze som zacal vysiel von killol som jedneho toho psa zrazu mam 2-3 levely a vihodil mi nieco cez 1000 adenov ale potom to islo pomalsie
to bol tak asi 7x server
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

vyzerá to good, su neaké mesačne poplatky ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Human > Rogue > Buduci Treasure Hunter

Hram na DK Plechu je to vlasne oficialny server [maju kupeny original soft od NC Soft] podte tam seci ;)....

http://la2.gamepark.cz/

Je tam teraz 350-400 hracov online [byvalo tak 2x tolko] pred wipom. Hra bezi na OFICIALNOM C4 SOFTE.

Raty su 1x 1.5 adena 1x spoil 1x ostatok :)

Nejdem pisat co funguje a co nie lebo vsetko FUNGUJE. Questy, hero, 7s, lokacie, raidi [btw chodim tak na 4-5 raidov denne :D], skilly, proste vsetko vsetko :)
hypper
Darca
Darca

uplink napísal:Human > Rogue > Buduci Treasure Hunter

Hram na DK Plechu je to vlasne oficialny server [maju kupeny original soft od NC Soft] podte tam seci ;)....

http://la2.gamepark.cz/

Je tam teraz 350-400 hracov online [byvalo tak 2x tolko] pred wipom. Hra bezi na OFICIALNOM C4 SOFTE.

Raty su 1x 1.5 adena 1x spoil 1x ostatok :)

Nejdem pisat co funguje a co nie lebo vsetko FUNGUJE. Questy, hero, 7s, lokacie, raidi [btw chodim tak na 4-5 raidov denne :D], skilly, proste vsetko vsetko :)
hele uplink nechci ma rozosmiat vetou "[maju kupeny original soft od NC Soft]" to si prosimta z kade zobral ?:D Jedine co maju je kradnuta verzia testovacieho C4 servera ... Nic neni kupene a na tom kradnutom serveri uz fici vacsina kvalitnejsich serverov staci sa pozret

http://www.gamesites200.com/lineage2/
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

jj

Príspevok od používateľa sovietman »

=Erik= napísal:Hmmm...Vyzera to dobre, len odkial to zohnat ked mam taky super nat 15Kb/sec, nemozem stahovat ani z rappidu ani z megauploadu...a torrenty taham 3Kb/sec...skoda...moze to byt super :cry:
tak uz viem preco obcas lagujes vo flatout2 :lol:
Drake
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Drake »

no ja hral uz snad za vsetky postavy okrem Humanov :D
a teraz zas a znova hram za Dark Wizzarda, buduceho SpellHowlera

inak Paracentesis pekne staty, len ked uz mas Doom Robe set tak by to chcelo zmenit staty a do Valhaly Acumen :)
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Ted si davam od l2 pauzu a zkousim Silkroad OnLine. Nehrajete to nekdo? Hodila by se mi nejaka vypomoc :)

Pokud by se nekdo chtel pripojit tak je to volne ke stazeni na http://www.silkroadonline.net/.
Je to takovy mix mezi Lineage 2 a Knights Online.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

ja teraz hram na serveri kde su raty 2X a je tam super :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hypper napísal:hele uplink nechci ma rozosmiat vetou "[maju kupeny original soft od NC Soft]" to si prosimta z kade zobral ?:D Jedine co maju je kradnuta verzia testovacieho C4 servera ... Nic neni kupene a na tom kradnutom serveri uz fici vacsina kvalitnejsich serverov staci sa pozret

http://www.gamesites200.com/lineage2/
Ty si mantacik. Vidno ze o lin serveroch vies velke hnede <censored>. S clovekom ktory ma nulovy prehlad sa nejdem dalej hadat. jj kradnutom za 5000 $ uhm uhm...[3 licencie]. Vies moj keby bol kradnuty tak by asi nebolo na najvacsom ceskom hernom portaly GAMEPARK.CZ. Moje nervy sak sa uvedom pred tym nez napises do neba volajucu idiotinu!
Butabi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Butabi »

Eru napísal:ta to bavilo na takom serveri? ked su high raty tak je to nuda. a btw v L2 mozes byt najvyssi lvl 75 :wink:
max lvl je 80
krtko42 napísal: som v skole musel tahat c5 to malo styri cd
a kde si sa cez tu C5ku pripojil?
jedine tak official PTS
a kde si to nasiel rozdelene na CD ked to je jeden subor o velkosti 2.9GB
Lord_3D napísal:vyzerá to good, su neaké mesačne poplatky ?
na officiale cca 500 sk mesacne
zavisi od kurzu
uplink napísal: Hram na DK Plechu je to vlasne oficialny server [maju kupeny original soft od NC Soft] podte tam seci ;)....
precitaj si aspon ich Forum kym sem trepnes taku blbost a nefunguje tam ani zdaleka vsetko
uplink napísal:Ty si mantacik. Vidno ze o lin serveroch vies velke hnede <censored>. S clovekom ktory ma nulovy prehlad sa nejdem dalej hadat. jj kradnutom za 5000 $ uhm uhm...[3 licencie]. Vies moj keby bol kradnuty tak by asi nebolo na najvacsom ceskom hernom portaly GAMEPARK.CZ. Moje nervy sak sa uvedom pred tym nez napises do neba volajucu idiotinu!
akoze naozaj nerob zo seba idiota
keby si to forum cital poriadne zistis ze nic nekupili a na server nahodili inu verziu
podla vsetkeho testovaci PTS server ktory v obdobi testov pouziival NCsoft

a uz nic nepis hral som na DK takmer dva roky tak do toho trochu vidim
hypper
Darca
Darca

uplink napísal:Ty si mantacik. Vidno ze o lin serveroch vies velke hnede <censored>. S clovekom ktory ma nulovy prehlad sa nejdem dalej hadat. jj kradnutom za 5000 $ uhm uhm...[3 licencie]. Vies moj keby bol kradnuty tak by asi nebolo na najvacsom ceskom hernom portaly GAMEPARK.CZ. Moje nervy sak sa uvedom pred tym nez napises do neba volajucu idiotinu!
Fiiiha podla toho co tu pises tak sa jedine nevyznas ty ... 5000$ takze po
1. Myslis si ze by dk zohnal 5K dolacov ?:D
2. Maju iba PTS server ktory sa da stiahnut fpohode zadara z netu skus napriklad

http://thruth.free.fr/getc4.htm
3. Precitaj si to forum ako ti poradil butabi a mozno sa dozvies o co ide.

Kukam ze si dobry nervak ked niekto povie pravdu tak sa kludni :D btw jediny server ktory nema PTS verziu ale full je asi lineage.ro

jo posledne btw ty si fakt taky blbucky alebo si myslis ze by im akoze NCSOFT predal oficial server za 5K $ ?:D ktory zaraba 10x tolko za mesiac ?:) ak nie viac ...

hele uplink ty si hraval len na DK co ?
Napísať odpoveď