e-mail - problemy

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
dh_danielle
Light Expert
Light Expert

e-mail - problemy

Príspevok od používateľa dh_danielle »

Cawte, potrebujem pomoc ohladom posielania e-mailov, pretoze vzdy my vyhodi takuto spravu:

Kód: Vybrať všetko

Vyskytla sa neznáma chyba. Konto: 'POP3.viapvt.sk', Server: 'SMTP.viapvt.sk', Protokol: SMTP, Odpoveď servera: '550 5.7.1 Service unavailable; Client host [87.197.112.110] blocked using dnsbl.sorbs.net; Dynamic IP Addresses See: http://www.sorbs.net/lookup.shtml?87.197.112.110', Port: 25, Zabezpečené (SSL): Nie, Chyba servera: 550, Chyba číslo: 0x800CCC69
- príjmat spravy mozem ale odoslat to je uz problem

Vopred vdaka za radu
ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Obrat sa za tvojim tym, kto ti pridelil tvoju mailovu adresu (asi tvoj provider). Ja som mal ten isty problem, ze som mohol prijimat maily, ale nemohol som ich odosielat. No a chyba bola u mojho providera, ktory mi pridelil tu mailovu adresu.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja som mal a stale este mam stejny problem. Prijimat mozem, odosielat nie. Skusal som to vsemozne napravit, vsetky vatianty v nastaveni konta (outlook, The Bat!) a nic. Provider ma presviedcal o nejakej chybe, ktoru som nemal a ptom sa na to vysrali, u nich chyba byt nemoze! Tak odosielam maily cez horde, riesit to znova nemam chut, no keby ste tu mali na to recept, tak sa na to mrknem :wink: dik
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

nastav ze server smtp vyzaduje overenie :
Prílohy
mail.JPG
mail.JPG (36.8 KiB) 1240 zobrazení
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Posielam vam rozhovor z naseho fora:

ppt:
Aj mne od vcera nejde odosielat maily. Prijat mi ide, len ked chcem nieco odoslat, tam sa mi vypise chyba:

Vyskytla sa neznáma chyba. Predmet 'Mail', Konto: 'freya.skfree.sk', Server: 'freya.skfree.sk', Protokol: SMTP, Port: 25, Zabezpečené (SSL): Nie, Chyba číslo: 0x800CCC0B
admin:
Problem je u prevadzkovatela servra freya. Pracuje sa na odstraneni poruchy.

Takže Naše IP adresy pridelene "skvelym" T-comom su v neakej firme http://www.nl.sorbs.net evidované ako dynamické IP a momentálne sú blokované (nielen naša ale je to rozsah ip 213.160.176.0-213.160.183.255 ) nakoľko bolo strašne veľa požiadaviek na SMTP. Z T-comu som dostal vyjadrenie ze uz posielali list do tejto firmy o vyjmutie tychto IP adries z tohto zoznamu, takze mame cakat. (casovy horizont asi 1 tyzden) . To je monopol na Slovensku.!!!!

Pokusim sa este o jenu zmenu, dufam ze to vyjde Ak od 5.6 po 13 tej pojde odosielat e-maili tak to vyšlo .
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ja mám rovnaký problém s GMAIL-om - a už ma to značne hnevá, že si to google nevie ošetriť - už si hľadám nejakú inú email službu, pretože bez odosielania mailov na niektoré adresy to nemá význam používať
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:shock: Z gmailu neexistuje odosielanie sprav? Som nepocul este :cry:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ppt - ja som to myslel skôr tak, že gmail to odošle, ale vráti sa to naspeť zablokované by sorbs a k adresátovi to nepríde
Napísať odpoveď