teraz som zacal pozerat ZIT NAPLNO byva to na STV1 18:00 celkom sa mi to pozdava aj ked mi to niekedy pripada trapne ale vidi sa mi tam jedno dievca pripomina mi moju lasku !!! nevie nieketo kde by som si to mohol staihnut alebo pozicat ?? nemam cas to pozeravat cez tyzden ael co uz tak
No ja som na tom tak ze najprv hovorim skoro na kazdy serial ze je
to blbost. Potom ked si to vecsinou z donutenia pozrem okamzite to
zacinam pozerat. Napr. skoro vsetky seriali mam rozpozerane vdaka bratovi lebo ked uneho som tak to s nim pozeram. Inac moje rozpozerane seriali su Priatelia, Step by Step, Frasier a este jedna
telenovela co chodieva rano na markize, sice si ju pozrem malokedy
ale da sa to pozerat nie ako niektore telenoveli.
no ja som dopozeral vsetky serie smallvillu, sopranovcov.. asi si zozeniem Star Gate na DVDckach lebo tych serii je kopec ..ale asi zacnem tahat 4400 .. som to prepasol ked to slo v telke - myslim prva cast, a preto som to uz nechcel pozerat lebo ja mam rad vsetko ked od zaciatku som pri tom
ja som pozeraval alias,lost a hlavne teraz sa tesim na prison break aj ked si myslim ze to uz len natahuju a neni to dobre ako bola prva seria ale rad si to pozriem a este v telke ale to obcas ked mam cas vsetky CSI vecsinou NCIS
mirak2 napísal:wolf: neviem ako ty, ale my cakame uz na tretiu seriu Prison Breaku
neviem ako ty ale ja som zaostaly
EDIT: to vies..aj taky ludia su....ale nie..ja nemienim cakat neviem kolko dni kym si to stiahnem z netu tak som to len kukal na JOJ-ke...a teraz cakam kym JOJ-ka nahodi 2. seriu kedze od septembra ju maju davat...inac...ak mas 2. seriu na DVD mohol by si mi ju poslat postou...ja ti tie DVD-cka preplatim