obcas pozeram ale neznasam ked su tie reklamy uplne priblble. keby vsetky reklamy boli zaujimave tak by som ich mozno pozeral radsej nez filmy.btw, skuste www.medialne.sk
ja oblubujem reklamy v kine...neda sa povedat ze vsetky, ale reklamy v kine su dimenzovane na dane prostredie, teda su plne efektov, dobrej hudby a tak...preto chodim furt do kina nacas, aby som nieco pozrel a potom samozrejme trailery....naposledy ma najviac zaujala reklama na Sky HD - uplne pop*ci, perfektna vizualizacia, nieco ako ked vo winampe zapnete tie halusky, ale na velkom screene, v perfektnej kvalite a so super zvukom....alebo este aj reklama na novu Toyotu Yaris - BigSmall...v telke reklamy nesledujem...
seth82 napísal:ja oblubujem reklamy v kine...neda sa povedat ze vsetky, ale reklamy v kine su dimenzovane na dane prostredie, teda su plne efektov, dobrej hudby a tak...preto chodim furt do kina nacas, aby som nieco pozrel a potom samozrejme trailery....naposledy ma najviac zaujala reklama na Sky HD - uplne pop*ci, perfektna vizualizacia, nieco ako ked vo winampe zapnete tie halusky, ale na velkom screene, v perfektnej kvalite a so super zvukom....alebo este aj reklama na novu Toyotu Yaris - BigSmall...v telke reklamy nesledujem...
jasne ze pozeram reklamy ale tiez strasne neznasam ked ide v strede filmu alebo v takej napinavej scene, a ktore mam rad? na Coca Colu, Sprite, Pepsi a take podobne a este na nasich dvoch mobilnych operatorov
neviem ja sa skor od reklam odvraciam ako by som ich mal z nadsenim pozerat radsej by som si pozrel holandske reklamy alebo nemecke ... no holadanoch sa mi paci ze tam davaju aj humor aj sex vsetko dokopy na nemcoch ze tam je humor na nasich to neviem to je bud ok alebo je to trapna reklama najhorsie je premna ked sa tie reklamy pod sebe dost casto opakuju ked je reklamna prestavka , ako npr T-com , T -mobile , Orange a spol to ma odradza , inac stava sa mi ze zaspim pri filme a zrazu nabehne reklama ktora je pridana na zvuku a tym padom to jaci a ma to zobudi kua !!!
PACO8 napísal:jasne ze pozeram reklamy ale tiez strasne neznasam ked ide v strede filmu alebo v takej napinavej scene, a ktore mam rad? na Coca Colu, Sprite, Pepsi a take podobne a este na nasich dvoch mobilnych operatorov
tak ta na Sprite nemala chybu ,, Smad nikdy nevyhra"
pracujem v oblasti marketingu a reklamy.... takze je to v podstate sucastou mojej prace mat ako tak prehlad o reklamach.... ale uz sa to na slovensku dostava na celkom dobru uroven.... i ked obcas sa mi pri niektorych dost pozastavuje rozum.... v poslednej dobe sa nestacim divit rozlasovym spotom na Europa moebel....
niektore reklamy si rad pozriem, asi najviac sa mi pacia reklamy na Ikeu, napr ta kde urobili z Ikey sektu/cirkev alebo taktiez boli dobre reklamy-vsetci sa trasu, mafiani, a aj ten winterfresh king-kong
mňa vie reklama brutálne nasrať . . ja TV nepozerám obvikle ale raz za 200 rokov si pozrem . . a pozerám pol hodinu film a potom pri reklame zaspím no koho by neje*lo ????