Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Pírsing, tetovanie - sú chutné, či nechutné?
Často vidím tetovaných ľudí obťažkaných na rozličných miestach šrotom. Tetovaných po rôznych častiach tela. Donedávna sa mi to len hnusilo, ale vlastne som nevedel prečo. Dnes už viem...
http://vesely.blog.sme.sk/c/55863/Pirsi ... hutne.html
-
paracentesis
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pírsing, tetovanie - sú chutné, či nechutné?
Ze zacatku to vypadlo jako uvaha, ale po precteni jsem dosel k zaveru, ze clovek, ktery neco doslova nesnasi, nemuze napsat na dane tema nezaujatou uvahu.stans napísal:Často vidím tetovaných ľudí obťažkaných na rozličných miestach šrotom. Tetovaných po rôznych častiach tela. Donedávna sa mi to len hnusilo, ale vlastne som nevedel prečo. Dnes už viem...
Zajimalo by mne kolik tech "pratel" ma mezi lidma co piercing a tatoo nosi. Uvadi, ze par, ale jestli si nekdo z nich precte co napsal tak uz asi zadneho.
Podobne nazory jsem zvykly slychavat u 70-ti letych duchodcu.
Ono hazet vsechny do jednoho pytle na zaklade vyjadreni par jednotlivcu je ale dneska celkem v mode, ze?
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Najpr som si dal piercing do brady vydržalo mi to 10 dni lebo pera mi opuchovala a strašne mato bolelo tak som kašlal dal som si to dole a na začiatku leta som si dal do jazyka takeho playboy zajačika a tam to je lepšie.Ale najhoršie je to keď si to davate robiť čakate a bojite sa aka bolesť a pomaly nič iba tie kliešte čo vam daju a silno zavru.
nemam nic proti tomu ale ako to uz spominal niekto ze ked je niekto tym obvesany tak sa na to neda pozerat , mam rad jemne skor nevyrazne moja segra ma v nose to sa mi celkom vidi a este by som v oboci alebo na pupku bral to vsetko. na jazyku mi to troska vadi neak mi to nepripada pekne aj ked je to zaujimave ale budis. ja si to nechystam davat neviem mozno niekedy ale nelaka ma to ani som sa nad tym nezamyslal ja si radsej pozrem ked je to pekne ako by som to mal mat na sebe 
-
ANONYMKA17
Light Star
-
ANONYMKA17
Light Star
-
ANONYMKA17
Light Star
ludia a ratat medzi piercing aj briliant v zube???
lebo v tom pripade mam. je to peckova vec.... aj ked si clovek musi zvyknut ze tam nieco ma... ale kedze som mal kedysi davno fixnystrojcek az take dramaticke to nebolo... ale chce to pravidelne a casto umyvat si zuby-ved sa predsa nebudete zubit na baby so zasvinenymi zubami, vsakze?
lebo v tom pripade mam. je to peckova vec.... aj ked si clovek musi zvyknut ze tam nieco ma... ale kedze som mal kedysi davno fixnystrojcek az take dramaticke to nebolo... ale chce to pravidelne a casto umyvat si zuby-ved sa predsa nebudete zubit na baby so zasvinenymi zubami, vsakze?