mam TENTO wireless router
napajame sa na neho asi obvykle traja styria a chcel by som si na nom naforwardovat porty najme koli torrentom ale aj inym programom...
mam z toho dost haluz kde presne a ako to nastavit...
ANY ADVICE PLIIIZ

praveze nie su staticke ale prideluju sa automaticky... sa priznam ze som happy ze som to rozbehal takto a nastavit aby to boli presne IPky neviem ci budem vediet.... no idem sa skusit v tom pohrabat.. ako som pisal pokus omylt0m4s3 napísal:a co je na tom tazke? Predpoklad je ze mate staticke (nemenne) LAN IPcky. Vyplnis IPcku, prisluchajuci PORT, zaskrtnes ENABLE, prip. mozes obmedzit presmerovanie na urcite protokol TCP/UDP/ALL a malo by dany port presmerovat na pocitac so zadanou IPckou. Otestujes to jednoducho tu: http://www.whatsmyip.org/ports/
musis si to nastavit aby ti server pridelil IP podla MAC adresydair napísal:dalsi dotaz: ja viem som trapny ale aj tak![]()
ako nastavit na serveri aby moja interna IP sa nemenila a ostala stale rovnaka (a dali sa urcit aj dalsie pre zvysne napojene compy) koli portom lebo momentalne sa IP prideluje automaticky a teda sa stale meni...