Turistika

O športe...
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Turistika

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Ahojte zaujimaju ma niejake tury čo poradite.Ja možem povedať pred nedavnom som bol v rohačoch dosť vyšlap hore ale niečo pekne a čo si myslite ešte o Turistike.Môj nazor je Najkrajšie je všade všetko je pekne kde sa pohneš alebo vindeš a tvoja namaha je odcenena peknym pohladom a to je Ono.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

heh sak ani nenapises de ces pochodovat ale vseobecne nme to je jedno ja vidim daky kopec tak hura ideme tam vyslapat napr idem dade vlkaom vidim ze hen kopec a tak sa tam pocase vratim peso alebo na biku napr minule ideme do wiedne kukam hen kopec za tyzden pas bike a hura a perfektny vyhlad na BA a tak :-)
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal:heh sak ani nenapises de ces pochodovat ale vseobecne nme to je jedno ja vidim daky kopec tak hura ideme tam vyslapat napr idem dade vlkaom vidim ze hen kopec a tak sa tam pocase vratim peso alebo na biku napr minule ideme do wiedne kukam hen kopec za tyzden pas bike a hura a perfektny vyhlad na BA a tak :-)
Maš pravdu ale ja som skor ten čo si vybera kde sa pojde občas sa rad vraciam aj na stare miesta.Ale konkretne kde sa tu na slovensku oplati isť?.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Maš pravdu ale ja som skor ten čo si vybera kde sa pojde občas sa rad vraciam aj na stare miesta.Ale konkretne kde sa tu na slovensku oplati isť?.

no bombastik ja ti odporucam ist do Slovenskeho raju tam as prejdes po tych rebrikoch atd ..
btw asi si tam bol ale ked ne tak odporucam
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... jasne slovensky raj rulezz ... ak ti mozem poradit tak si isto prejdi toto : ... PODLESOK - SUCHA BELA - KLASTORISKO - PRIELOM HORNADU - PODLESOK

.. kldnym tempom tam mas co obzerat aj 7 hodin .. ja som to spravil asi za cca 5 hod ... krasny zazitok, krasne straveny den ... darmo: v slovenskom raji mas na 5 km stvorcovych to co inde nenajdes na 5000 km stvorcovych ... :-D

... a potom druhy den vecer som tam supol este taku rychlofku ... PODLESOK - PILA - VELKY VODOPAD ( neviem ako sa vola ta dolina ) - SUCHA BELA - PODLESOK ( po asfaltke ... ) ... za pekne 2 a pol hodinky :-) :-)
jojcek
Medium Star
Medium Star

Re: TuristikA

Príspevok od používateľa jojcek »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Ahojte zaujimaju ma niejake tury čo poradite.Ja možem povedať pred nedavnom som bol v rohačoch dosť vyšlap hore ale niečo pekne a čo si myslite ešte o Turistike.Môj nazor je Najkrajšie je všade všetko je pekne kde sa pohneš alebo vindeš a tvoja namaha je odcenena peknym pohladom a to je Ono.
ano je to nadherne a tiez sa rad chodim prechadzat mne sa velmi paci ako totu mame u nas spravene mame v blizkosti chocske vrchy , malu fatru , kub.holu a je to ok aj ked niekedy makacka sa tam vyslapat ale zvladam ja som tetnot rok chcel ist do tatier ale nevidalo uvidime ako na buduci rok inac velmi rad fotim ked som na vrchoch a hlavne v zime ked si vyslapem a spustim sa dole na snowborde alebo lyzoch :wink: paraaadaa
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: TuristikA

jojcek napísal:ano je to nadherne a tiez sa rad chodim prechadzat mne sa velmi paci ako totu mame u nas spravene mame v blizkosti chocske vrchy , malu fatru , kub.holu a je to ok aj ked niekedy makacka sa tam vyslapat ale zvladam ja som tetnot rok chcel ist do tatier ale nevidalo uvidime ako na buduci rok inac velmi rad fotim ked som na vrchoch a hlavne v zime ked si vyslapem a spustim sa dole na snowborde alebo lyzoch :wink: paraaadaa
No ja velmi tam nechodim alebo bol som tam na rohačoch a potom na niejakom vrchu sedle.A na bike nechodiš?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja idem na buduci tyzden stvrtok a v piatok na Krivan,tak som zvedavy
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Mam rad!! naposledy sme liezli na Ostru! dost velka supa :!: len ten horcik na rukach ma sral!!
Viac o turistike som pisal tu
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

No ja som bol na Chopku a bolo perfektne. Ta cesta po tych skalach bola sice troska namahava, ale ten pohlad stal za to! :)
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Velka Fatra.Vrelo odporučam :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

GRU napísal:Velka Fatra.Vrelo odporučam :)
Velka Fatra je super ale MALA je mam pocit krajsia....
presli sme toho cez strednu skolu kazde leto vela, stale nejake nove a nove vrchy na par dni, same super zazitky...
to boli casy :D
Vyhorlat je tiez cool, TATRY su TATRY....
nj Slovensky Raj....
ale aj tak asi Mala Fatra je naj favoritom...
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Schelmy napísal:No ja som bol na Chopku a bolo perfektne. Ta cesta po tych skalach bola sice troska namahava, ale ten pohlad stal za to! :)
A aka dlhá bola cesta?
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Myslim, ze 1:30 hore a dole nejakych 45 minut.
Smash
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Smash »

GRU tak to si asi nebol vo Vysoký Tatrách Priečne Sedlo-Pekná Túra :) ale dlhá :? tri chaty:Zbojnícka,Teryho a Zamkovská chata je to fakt dobre :!:
Penguin
Star
Star

Príspevok od používateľa Penguin »

Malu Fatru som po hrebeni prešiel za 6 hodin. A môj oblubeny vrch je Rozsutec je to skoro ako v Slovenskom raji.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

moc na tury nechodim iba ked je cas tak zajdem na martinske hole alebo na maguru
RAMMSTEIN16
Amateur
Amateur

Re: Turistika

Príspevok od používateľa RAMMSTEIN16 »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Ahojte zaujimaju ma niejake tury čo poradite.Ja možem povedať pred nedavnom som bol v rohačoch dosť vyšlap hore ale niečo pekne a čo si myslite ešte o Turistike.Môj nazor je Najkrajšie je všade všetko je pekne kde sa pohneš alebo vindeš a tvoja namaha je odcenena peknym pohladom a to je Ono.
Pravda. Ja som už obehal polovicu roháčov. Veľmi rád chodím na turistiku. Ale najviac krát som bol na Chate pod Suchým a následne na Suchom. Tiež dobrá túra.
Tomáš
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš »

ja uz som toho obehal dost. slovensky raj, mala fatra(odprucam prejst hreben), velka fatra. strazovske vrchy, kysuce... ale najviac sa mi paci v tatrach. odprucam ist na slavkovsky stit, krivan je tiez pekna tura, dalej trasa hrebieno-terynka-priecne-zbojnicka a este naopak ist z teryho na sedielko. potom koprovsky ale tam ked som bol tak bolo blbe pocasie som nic nevidel. rysy su stiez dobre. najhorsi zazitok moj bol ked sme robili bystre sedlo. to vtedy prsalo hmla jak v rici a este k tomu tesne pred sedlom bola na takom strmom svahu snehova plocha. tam keby som sa smykol tak so mnou amen. neodporucam ist javornicku dolinu, lebo ta ma 9 km isli sme ju 4 hodiny ale mne sa zdalo ako keby sme 3 dni isli. ale na tej doline bolo krasne to ze sme tam videli aspon 20 kamzikov. a dokonca k jednemu som bol na 3 metre. krasna tura je ked pojdete na zelene pleso a odtial na svistovku a potom na skalnate. a este druha varianta ist zo zeleneho plesa na jahnaci stit. no tak to je asi vsetko. v tatrach mi chyba este urobit jednu dostupnu dvojtisicovku-vychodnu vysoku. a este by som chcel prejst hreben nizkych tatier.
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Ahojte,

Zajtra planujeme s priatelmi pesiu turistiku v okoli Bratislavy
To znamena ze vezmeme auta, ideme niekam nedaleko BA, vylezieme hore, pobudneme v prirode, pokochame sa vyhladom...

Kam sa oplati zajst? ... moze byt aj nedaleke Rakusko.

Naposledy sme boli na Sandbergu, takze najlepsie by bolo nieco podobne (nenarocne-idu aj dievcata) a s peknym vyhladom.

V prilohe je nas plan :
1/ Pajstun
2/ Braunsberg

Vdaka za kazdu radu.
Prílohy
braunsberg.jpg
pajstun.jpg
Napísať odpoveď