Videoklip Anti Hungary zo SR
-
mastermind
VIP
vies mne sa zda ze EU uz vie ze to bude ovela tazsie rozkazovat teraz nieco slovakom .. vies ako pri M.Dzurindovi ktory stale prikivoval a robil im tak povediac ,, sluhu " inym slovom ritolizaca co Fico , Slota a Meciar niesu , neviem ako by sa zachoval mikulas . keby mal vyhadza z clenstva EU- SD asi by vsetko robil preto aby ako psik z vyplazenym jazykom krutil chvostikom a hafkal haf -haf ja nechcem urazat ale je to taksilver napísal:nehadzte vsetkych madarov do jedneho vreca![]()
...a na Slotovom miestne by som moc nevyskakoval, lebo sa mu to odplati od EU.Uz aj ja som pocul take spravy, ze sa EU Slov. vlada nepozdava kvoli novej vlade....co tu je
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Súhlásim s jojcekom, čo to má byť, keď sa na Slovensku nedohovorím po slovensky??
Na Slovensku po slovensky., známe príslovie.
A tiež ako jojcek, tiež fandím Slotovi, šak teraz keď hrávam Sim City 4, tak Žilina je centrum regiónu.
No a jeden môj kamoš, to je taký blázon, on už natočil asi 3 paródie na slovenskú politiku. (V The Movies) a pekne tam všetkých zhovadil, Bugár vyzerá jak Frankenstein, Hrušovksý ako rabín a Mečiar ako bezdomovec.
V každom z týchto filmov nejaký politik zabije druhého, ale vždy sa nakoniec objaví Mečiar a nejakým brutálnym spôsobom zabije víťaza.
Kto by chcel, môžem tieto filmy extrahovať do wmv/avi a uplaodnúť, je to sranda.
Mne sa najviac rátalo, keď Slota začal strielať Bugárovi pod nohy so slovami:
"Tancuj maďarské tance Béla!!!"
No proste nárez, satira ostrá jak sekyra.
Na Slovensku po slovensky., známe príslovie.
A tiež ako jojcek, tiež fandím Slotovi, šak teraz keď hrávam Sim City 4, tak Žilina je centrum regiónu.
No a jeden môj kamoš, to je taký blázon, on už natočil asi 3 paródie na slovenskú politiku. (V The Movies) a pekne tam všetkých zhovadil, Bugár vyzerá jak Frankenstein, Hrušovksý ako rabín a Mečiar ako bezdomovec.
V každom z týchto filmov nejaký politik zabije druhého, ale vždy sa nakoniec objaví Mečiar a nejakým brutálnym spôsobom zabije víťaza.
Kto by chcel, môžem tieto filmy extrahovať do wmv/avi a uplaodnúť, je to sranda.
"Tancuj maďarské tance Béla!!!"
No proste nárez, satira ostrá jak sekyra.
BTW. paci sa mi, ze nasa vlada podobne vystrelky na madarskej strane odmieta komentovat... "Ministerstvo zahraničných vecí tak ako v prípade predchádzajúcich incidentov nevidí dôvod komentovať činy nezodpovedných jednotlivcov," (hovorca ministerstva Juraj Tomaga). Z postojov oboch vlad je totiz pekne vidiet, kto chce tuto temu politicky vyuzivat, ci presnejsie zneuzivat...
boze moj nota im zhorela vlajka sak co sa nad tym tak vzrusuju sak ked som isiel do mojej tety do Nitry sme prestupovali v Rimavskej Sobote no tak autobusar hovoril po madarsky a ked som siel do obchodu nota sa mi predavacka pytala tesik a ja som sy pomyslel sak sme na Slovensku ta co hovori po madrsky a som volil za Slotu lebo aj ja chcem zeby madari vypadli zo Slovenska
a viete jake je nove madarske prislovie??" Na Lovensku po Madarsky"
a este to sa mi nepaci ze v Slovenskom parlemente su Madari chodte sa pozriet kolko Slovakov je v maderskom parlamente
a viete jake je nove madarske prislovie??" Na Lovensku po Madarsky"
a este to sa mi nepaci ze v Slovenskom parlemente su Madari chodte sa pozriet kolko Slovakov je v maderskom parlamente
-
Linkman
Darca
NO ... ked sa niekto resp. dvaja obcania SR madarskej narodnosti medzi sebou rozpravaju po madarsky je mi to fuk ale kedze uz ziju na Slovensku aspon zo slusnosti by mali hovorit po slovensky. Odcudzujem len takych ktory vedia rozpravat po slovensky a ani za tu p... nebudu a odvrknu ti nemtudom , ale osobne proti madarom ako takym nemam nic, ani mi nevadi ze ziju na slovensku, ale napr. predavacky dajmetomu v komarne mohli kedze nepoznaju kazdeho oslovit po slovensky a nie flegmaticky Ígen ? Samo ze ked niekoho poznaju v tom obchode nech ich oslovia ako sa im chce...CHCEM ABY SA NA UZEMII SR HOVORILI MATERNSKYM JAZYKOM CIZE SLOVENCINOU NEPRAJEM SI KED PRIDEM DO DUNAJSKEJ STEDY ALEBO SAMORINA (SU TO MESTA A OBCE PATRIACE POD SRAVU SR A NA SR UZEMII) NEPRAJEM ABY KED PRIDEM DO OBCHODU NA BENZIN.PUMPU TAK ZACENM ROZPRAVAT SLOVENCINOU A MNE ODVRKNU ZE NEMTUDO SLOVAKÓ JE TO Sad NA ZAPLAKANIE !!!! TOTO JE VEC CO NEMAM RAD !!! A ZA TYM SI STAT BUDEM A BUDEM PODPOROVAT V NIEKTORYCH VYHLASENIACH J.SLOTU
-
mastermind
VIP
hmm myslim si, ze inu reakciu si ani dovolit nemohli. ved po ich odpovedi na list ministerky zahranicnych veci madarska, by bolo smiesne keby nieco take urobili oni...Tomasito napísal:BTW. paci sa mi, ze nasa vlada podobne vystrelky na madarskej strane odmieta komentovat... "Ministerstvo zahraničných vecí tak ako v prípade predchádzajúcich incidentov nevidí dôvod komentovať činy nezodpovedných jednotlivcov," (hovorca ministerstva Juraj Tomaga). Z postojov oboch vlad je totiz pekne vidiet, kto chce tuto temu politicky vyuzivat, ci presnejsie zneuzivat...
zaujmave ze toto je v poriadku, na nete, a v televiznych to nie je... hm...
madari zijuci na slovensku ani nemusia vediet slovensky, skoly, obchody, a vsetko ostatne maju prisposobene po madarsky... najsmutnejsie je ze je mozne ze sa tam (vid Dunajska Streda a pod) ani slovak nedorozumie (to je fak viac nez divne)... to ja keby som isiel do dakej krajiny byvat tak prve co musim je naucit sa ich rec...
Suhlasim, to vsak nemeni nic na podstate uvedeneho citatu reakcie ministerstva, no najma na podstate vety za citatom : )mastermind napísal:hmm myslim si, ze inu reakciu si ani dovolit nemohli. ved po ich odpovedi na list ministerky zahranicnych veci madarska, by bolo smiesne keby nieco take urobili oni...
-
pinacolada
Guru wannabe
cely tento problem mi pripada ako dokonala groteska,ako zly cierny humor ako nieco uplne vymykajuce sa normalu.madari sa do slovakov obuvaju kade-tade.oficialne sa vydavaju cedecka s protislovenskymi a revizionistickymi textami za podpory madarskych uradov.tieto cedecka sa volne predavaju.no kazdemu to je jedno.madarsky fanusikovia si na futbal donasaju transparenty za ktore by ich na slovensku aj zavreli (ale vyzera to tak ze madarska policia s nimi suhlasi).na internete su bezne protislovenske a sovinisticke stranky ktore hania slovensko a ktore nikomu zjavne nevadia.na slovensku sa ma slovak problem dohovorit rodnou recou pricom v oblastiach kde ziju madari je vsetko dvojjazycne alebo dokonca jednojazicne (rozhodne vsak nie po slovensky).no ak sa slovak na slovensku co i len slovko prerieknut proti inej mensine je hned prenasledovany policiou.a ten kto si toto vsetko co som vymenoval uvedomi je podla madarov a (a co ma v poslednej dobe zaraza)aj podla slovakov rasista,polofasista a neonacista neviem jaky -ista.a ked fico ktory vidi situaciu viac ako len z jedneho pohladu neodsudi konanie slotu (ktore nieje stale nespravne)hned nas idu sankcionovat a vylocovat zo stran a neviem co este.normalny clovek by sa nad tym zastavil ale ja mam pocit ze coraz viac slovakov ma oci zalepene madarskym genom s prepacenim.aj ked palenie madarskej vlajky neni najlepsi sposob ako na situaciu upozornit myslim ze nieco by sa spravit malo.a to rychlo
-
aquafresh1
Star
ty primitiv.Toxikoman napísal:a co ze budeme mat zle vztahy s madarmi..mne je to tri..uz dlhe roky s nimy mame problemi...absolutne ma ten ich stat netrapy. Chcim nan ho![]()
PS : som rad ze su tu pozitivne ohlasy
// 2 dni basa ua urazanie uzivatela Toxikoman (pravidlo 6). PS: Nauc sa citovat prispevky http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32412 Edit by Tomasito
preboha
Tak madadri=s malym m, su obycajne kurWY, co si myslia,ze juh Slovenska je ich! Mohli by sa zubudit,nezijeme v Uhorsku. Ano ich vlada je cel aposrata z toho videa..a co ja spravim take len lepsie,ak dakde najdem tu ich zasratu vlajku na jedno pouzitie:D. SMK sa rozdrapuje lebo nje je vo vlade kkti hnusni, Bugar tu stve madarov proti Slovakom...pokoj bol kym boli oni pri moci a Slovaci si pomadarcovanje nexali libit!Vsak ja pojdem do Sturova na kupko a kto ma oslovi madarcinou tak mu slahnem zo 3 facky. Ziadna pofakana mensina tak nevyskakuje. Len dufam, ze tato vlada sa ich nezlakne=SLOTA KILL THEM. A co dake je*** EU, oni budu pixovat iba,ale mali by brat ohlad na Slovakov...oni su obete a madari sa robia,ze ajajaj diskriminuju nasboze moj hroza....SKAPTE SVINE vyje*** http://www.kalerab2.sk/article.php?articleid=682
//mastermind: basa 2 dni
//mastermind: basa 2 dni
-
Robbie42
Light Professional
Re: preboha
Ejha chlapček ty musíš byť strašne nas*atý na niekoho, žeby na mamičku, že Ti nekúpila Nesquik? Sa uvedom prebohaY3aH napísal:primitívne "názory"
-
pinacolada
Guru wannabe
ale sak ma pravdu len to povedal kusa primitivne.ved je fakt ze madari sa na juhu roztahuju viac nez dost.strana SMK ma v programe zrusenie trianonskej dohody a benesovych dekretov.viete co to pre nas znamena?pri najlepsom by zo slovenska ostalo torzo ake bolo za slovenskeho statu a pri najhorsiom by ziadne slovensko nebolo!a takato strana tu vladla 8 rokov a pomaly sa snazila plnit svoj program plny protislovenskych krokov.no teraz ked ich do vlady fico nechcel vziat robia "bordel"a nepriamo podnecuju nenavist.povdal by som este viac ako slota.
Roky neboli vaznenjsie problemy s madarmi, najma pocas vladnutia koalicie, sucastou kt. bola SMK. Zrazu sa SMK nedostane do vlady... zacinaju sa vytahovat taketo patalie a nafukovat do medzinarodnopolitickych konfliktov. Nahoda? Podla mna nie.
PS1: ... a to popri kadejakych sovinistickych projektoch na madarskej strane, ktore boli podporovane tamojsou samospravou.
PS2: http://www.prop.sk/kto_rozduchava_vasne.html
PS1: ... a to popri kadejakych sovinistickych projektoch na madarskej strane, ktore boli podporovane tamojsou samospravou.
PS2: http://www.prop.sk/kto_rozduchava_vasne.html