Co sa s nou deje ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Podla mna si nasla ineho ale boji sa ti to povedat a nechce si pokazit vztah. Ja by som sa na to vykaslal.
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hm

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Moj nazor je, ze ona sa s tebou bozkavala lebo mala chut. Su aj dievcata ktore to robia dost casto, cize je to zena ktora sa s tebou iba bozkavala lebo CHCELA !! :? A to je cudne ale poznam jedno take dievca. No a ten rozhovor by tiez nic nepokaslal :!:
5-ula
Light Star
Light Star

Re: hm

Príspevok od používateľa 5-ula »

DeFeAt napísal:Moj nazor je, ze ona sa s tebou bozkavala lebo mala chut. Su aj dievcata ktore to robia dost casto, cize je to zena ktora sa s tebou iba bozkavala lebo CHCELA !! :? A to je cudne ale poznam jedno take dievca. No a ten rozhovor by tiez nic nepokaslal :!:
aleluja aleluja..ale nie len preto ze som chcela ten chalan je naozaj fajn sympatak.a vetdy som citila ze je to spravne ...a teraz,???mam pochybnosti

//audiotrack: pri editovaní príspevkov to tam napíš, lebo môže dôjsť k nedorozumeniu
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

to mám len ja taký pocit že hlavná postava v tejto téme je 5-ula? alebo ostatný si nevedia dať súvislosti do kopy? prečo sa jej rovno nespýtaš?

ak som sa sekol tak sorry, ale musím sa smiať ako vám tu dáva indície a vy ich nevidíte
5-ula
Light Star
Light Star

audiotrack napísal:to mám len ja taký pocit že hlavná postava v tejto téme je 5-ula? alebo ostatný si nevedia dať súvislosti do kopy? prečo sa jej rovno nespýtaš?

ak som sa sekol tak sorry, ale musím sa smiať ako vám tu dáva indície a vy ich nevidíte
JA DAVAM INDICIE??takze slepota ti nehrozi?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

M.Koleno napísal:zalezi kolko ma ona rokov a lebo cim starsia tym to skor pochopy ako to pochopi
5-ula napísal:niekto sa pytal kolko mamm rokov mam 18....a mam dost rpzumu nebojte..dakujem za pochopenie :smt042 :weep: :aasmile4:
-------------------------------------------
DeFeAt napísal:Moj nazor je, ze ona sa s tebou bozkavala lebo mala chut. Su aj dievcata ktore to robia dost casto, cize je to zena ktora sa s tebou iba bozkavala lebo CHCELA !! :? A to je cudne ale poznam jedno take dievca. No a ten rozhovor by tiez nic nepokaslal :!:
5-ula napísal:aleluja aleluja..
-------------------------------------------
vravím že sa možno mýlim, ale ja mám taký pocit, že no..
5-ula
Light Star
Light Star

audiotrack napísal:-------------------------------------------
vravím že sa možno mýlim, ale ja mám taký pocit, že no..
no ano mas pravdu
Vincko
Light Expert
Light Expert

ach tie zeny

Príspevok od používateľa Vincko »

No ja osobne si myslim, poznam aj jeho, sme kamarati a ju velmi nepoznam, ale myslim si, ze ked sa dozvedela o tejto teme, a precitala si jeho dotaz, zacne stracat zaujem este viac. Neviem preco, ale u niektorych dievcat je to tak. Po vyznani lasky sa zacnu zdrahat, aj ked toto nieje vyznanie lasky, ale je to podobne. A dalej si myslim ze uz aj predtym zacala zaujem stracat, rozpraval som sa s nim a aj on to vycitil, ale nemal sa snazit ju dalej dobijat, mal to nechat volne plavat a byt s nou len kamarat. A postupne by z toho mohlo byt nieco viac. Ale, no nutit je silne slovo, tak nie nutit ale tlacit na nu nech "nieco chce" je hlupost, to zacne dievca, respektive zenu odradzat.
Zakoncim to tak: proste to mal nechat tak a byt s nou kamarat. niekedy aj motika vystreli. :-)
Viem ze z kamaratstva nemoze byt laska a z lasky priatelstvo, ale ony by boli medzi tym, lebo zaklad mali.
A myslim ze tam by nepomohol ani rozhovor ktory tu radili. Pretoze srdcervúci rozhovor je na 3 tyzdnovu znamost podla mna skoro.

Ii is all. This is my opinion
5-ula
Light Star
Light Star

Re: ach tie zeny

takze vincko myslim si ze tvoj nazor je velmi spravny aj ked co ti ja viem..to ze sme sa pobozkali bolo asi preto ze to tak malo byt a to ze spolu niesme je asi tezi dookaz toho ze to tak jednoducho ma byt..nevidim nic preco by mal byt niekto smutny...v podstate sa nic nestalo...nikdy netvrdim ze laska z toho nemoze byt ale na lasku musia byt dvaja..a ja niesom v tej dvojici..takze bud to budeme musiet pochopit alebo s abudeme trpait do konca zivota..that´s all from me....thanks...
Josh19
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Josh19 »

5-ula napísal:takze vincko myslim si ze tvoj nazor je velmi spravny aj ked co ti ja viem..to ze sme sa pobozkali bolo asi preto ze to tak malo byt a to ze spolu niesme je asi tezi dookaz toho ze to tak jednoducho ma byt..nevidim nic preco by mal byt niekto smutny...v podstate sa nic nestalo...nikdy netvrdim ze laska z toho nemoze byt ale na lasku musia byt dvaja..a ja niesom v tej dvojici..takze bud to budeme musiet pochopit alebo s abudeme trpait do konca zivota..that´s all from me....thanks...
Pre teba sa "v podstate" nic nestalo,ale pre mna sa "v podstate"nieco stalo len ty to stale nevidis.
Vincko
Light Expert
Light Expert

Josh19 napísal:Pre teba sa "v podstate" nic nestalo,ale pre mna sa "v podstate"nieco stalo len ty to stale nevidis.
Podla mna to prezivas viac ako by si mal:
Laska po tyzdni? ee
Sympatie zamenene s laskou? jj

Ty vies najlepsie co citis, ale na druhej strane ja ta poznam a viem ze TERAZ si MYSLIS ze to FAKT citis.
Vincko
Light Expert
Light Expert

Vincko napísal:Podla mna to prezivas viac ako by si mal:
Laska po tyzdni? ee
Sympatie zamenene s laskou? jj

Ty vies najlepsie co citis, ale na druhej strane ja ta poznam a viem ze TERAZ si MYSLIS ze to FAKT citis.
Nechcem aby sa ta moje komentare dotkli a tym ovplivnili TEBA a 5-ULU.

Ale nebolo by to forum keby som si nenapisal moj nazor.
4ever
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 4ever »

dpc tu sa nam to zvrha ako v dakej argentinskej telenovele...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Josh19 napísal:Pre teba sa "v podstate" nic nestalo,ale pre mna sa "v podstate"nieco stalo len ty to stale nevidis.
uz s tym aj tak nic neurobis. Ked si nebol schopny sa jej to narovinu spytat, tak ti to napisala. Poznate sa, ale vypisujete si tu odkazy ako male deti. Nie, aby si za nou siel a vyriesil to chlapsky. Vies na com si a, ze s tym uz nic viac neurobis, tak sa na to vytentuj, zabudni a rychlo najdi niekoho ineho, koho budes trapit. Ale ber to z tej lepsej stranky. Prisiel si nielen o svoju lasku, ale mozno aj o kamaratku, pretoze predpokladam, ze teraz sa jej ani do oci nepozres. Sorry mam aj ja depku, to preto ten optimizmus...
5-ula
Light Star
Light Star

prosex napísal:uz s tym aj tak nic neurobis. Ked si nebol schopny sa jej to narovinu spytat, tak ti to napisala. Poznate sa, ale vypisujete si tu odkazy ako male deti. Nie, aby si za nou siel a vyriesil to chlapsky. Vies na com si a, ze s tym uz nic viac neurobis, tak sa na to vytentuj, zabudni a rychlo najdi niekoho ineho, koho budes trapit. Ale ber to z tej lepsej stranky. Prisiel si nielen o svoju lasku, ale mozno aj o kamaratku, pretoze predpokladam, ze teraz sa jej ani do oci nepozres. Sorry mam aj ja depku, to preto ten optimizmus...
uz som to napisala aj do tej temy predtym ..my sme sa rozpravlai vo vsetkom mame jasno ..chceli sme le poznat vas nazor..
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

A nemal si nahodou leen spinave ruky a preto sa ta nechcela chytit???
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

3 roky stará téma a ty sa tu pýtaš chobotiny?!
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

pinco napísal:3 roky stará téma a ty sa tu pýtaš chobotiny?!
a mozno mam pravdu..... a tak nebola zamknuta , pytal som sa k teme tak kde je problem ??

//edit: Maki: nadej umiera posledna
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ze 3 roky stara => neaktualna tema a zakladatel sa tu neukazal uz 2 mesiace.... tak ak si myslis,ze ti odpovie tak prosim
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Mal by si sa s nou o tom porozpravat, ak nema zaujem tak chod proste dalej, takych prilezitosti budes mat este vela. Ber to tak, ze ona prisla o prilezitost lepsie ta spoznat. Mas 18 rokov to je podla mna cas experimentovat a ziskavat skusenosti, nenechaj sa odradit sklamanim. Ale cakal by som, ze v tvojom veku uz budes mat skusenosti riesit taketo situacie (tym nemyslim nic zle).
Napísať odpoveď