Diskoteky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Xaredon
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Xaredon »

Trestopravna zodpovednost a obcanom plnopravnym sa stavas od 18 rokov. Cize nevidim dovod na to co si napisal ohladom tej 20 rocnej hranice. Neviem kde si to pocul, ale podla mna ide o dezinformaciu celkom urcite :). A stymi detmi mate pravdu. Vacsinou sa tazko hladaju podniky, kde nie su 14 rocne deti. Ale uz zacinaju konecne s tym aj nieco robit. A dalej nezalezi na tom kolko rokov mas, ale ako vyspely si. Mozes mat aj 30 rokov a spravat sa ako 18 rocny. Cize nemozes tvrdit, ze mladi ludia su ponapijani a nevedia sa spravat.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

v tej mojej krcme je vekovy priemer 30-45 rokov. takze stale sa najdu nejake podniky kam ti starsi ludia chodia. ale oni chodia vacsinou tam, ked su aj ine ceny, cize ti pubertiaci by si tam tak mohli dat sifon a ist domov, aj ked ta moja je skor IV cenova, preto tam ostavam.heh. akebyze sa mohlo ist na diskoteky od 20 rokov tak by to bolo len dobre,ale kludne by stacilo od 18+ ale striktne. nie zly napad.aspon by to mozno malo trosku lepsiu uroven a aj ina hudba by bola.
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

pokial tu ide o to, ze ci sa mladez bude opijat, tak to bude aj mimo diskotek
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

krija napísal:+ strach z toho, aby som neprefikol nejakú dobre vyvinutú dvanástku, uff :cry:
kokso, ake som videl dnes v buse... :shock: :new18: "pri pohlade na teba drzim si sanku",ako je v pesnicke od AMO...
TT: no tak to by som si na diskoteku musel este 2 roky pockat :(
a detiska sa mozu dozrat kde chcu a tak isto hocikde mozu j*bat...
ale iMO to patri do inej temy....
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? o takej info som vobec nepocul ! neviem mozno mi usla nebol som tieto mesiace moc na SVK no ale asi to je len povedacka od 20 vyssie v nasej krajine nepoviem v USA tak to mozno pochopim ale tak to by bolo pre podniky obrovska strata lebo 20 a vyssie tak to su uz ludia co su troska mudrejsi maju skusneosti partnerov a chodia radsej do barov restauracii ako kdesi na disku kde su 13-15 rocnik .... 13-15 -16 rocnik tam robi trzby a z toho ziju tak neviem ako to bude dalej :? ale tak aspon by sa zmensil okrsok dilerov drog a menej by bolo zavyslich mladych ludi na svinstvach :? neviem :?: :?:
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Nepocul som o tom, ale pozdava sa mi to... Tiez by som to znizil na 18+, kedze aj toto su uz ludia dospeli a zodpovedni sami za seba...

Ale aj tak si myslim, ze na toto by sme sa mali spytat Lesa... :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ja by som napr. zakazal po 22.00 pohyb osobam pod 18 po uliciach bez dozoru. V prípade že sa takáto osoba vonku po takejto dobe nachádza bez súhlasu a vedomím rodiča bol by problém.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Linkman napísal:ja by som napr. zakazal po 22.00 pohyb osobam pod 18 po uliciach bez dozoru. V prípade že sa takáto osoba vonku po takejto dobe nachádza bez súhlasu a vedomím rodiča bol by problém.
Akože si myslíš že by mali rodičia problém dat 17ročnej osobe nejaké blbé povolenie aby mohol byt von dlhšie?Bohato by stačilo do 16
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Josh19 napísal:tak toto je blbost,Ved ked sa pridete pozret na ktorukolvek piatkovu diskoteku tak do 24:00 to tam tvori drviva vacsina 15-16 bab a 18.r typkov ktory maju od ockov popoziciavane drahe kary s bratislavskymi znackami a hraju sa na majstrov sveta a balia uz spominane 16-ky a tie ozrate im daju zasukat len preto,ze ma ockov sluzobny medak.takze keby nebolo tychto zopar usmrkancov na piatkovej akcii viete si predstavit o ake zisky by diskoteky prisli ?
hmmm,
a myslis si ze 20 rocnym nedavaju tatkovia kary?to co si napisal je riadna kravina...
MS FRANKY
King
King

Re: Diskoteky

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

5-ula napísal:vie tu niekto nieco o tom ze od januara je povolene chodit na disky len osobam ktore maju 20 rokov a viac?prosim o odpoved ..dakujem :?
nejak mi nedoteka ze jak to chcu regulovat? To sa kazdemu budu pozerat do obcanaku? Okrem toho oni nemajú právo pýtař odomna obciansky na to maju pravo policajti. Ale mne to može byt jedno ja na diskoteky nechodim a tim lepsie pre nasu krajinu aspon sa nebudu po diskotekach vlacit 12-14 rocne decka.
Linkman napísal:ja by som napr. zakazal po 22.00 pohyb osobam pod 18 po uliciach bez dozoru. V prípade že sa takáto osoba vonku po takejto dobe nachádza bez súhlasu a vedomím rodiča bol by problém.
Nesuhlasim co ked idem od kamarata zo sietovacky mama je na nocnej a oco v prahe. KTO NA MNA BUDE DOZERAT? A zase ktorym fizlom by sa chcelo nahat tu kopu deti a mladistvych?
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

mozno aj 17+ by niekedy stacilo. ale aj tak je to asi nerealizovatelen. napriklad v Ziu ja aj na listkoch: vstup od 17 r. Aj ked tam casto nechodim, dakedy to byva dobra skolka...
Ja som za 17+ :)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

vy sa tu hrate na velkych starych fotrov :lol:
Linkman:to co si napisal je teda riadna hlupost:)

Suhlasim ze 12 rocni opiti na diskoteke nie je to prave, ale to sa musim spytat ze kde ste takich videli??? Na diskoteky chodim teda mrte casto (v BA) a 12 rocnich som videl naposledy pred troma, alebo dvoma rokmi este v starej 004-ke. Akoze vazne neviem, ale v takej Laverne/Richardo/39/Elame...mohol by som este dllllho pokracovat......skratka nemate sancu stretnut taketo deti. Vacsinou ked niekam idem tak idem o takej jedenastej vecer a to uz vazne nikto taki pofiderny nie je vonku. Mozno by ste sa mali spytat skor sami seba kamze to vlastne chodite:)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dnes som bol prvykrat na diskoteke (cielene) v jednom "klube" a zavolalo ma dievca tancovat... pomaly song siel... asi minutu som tancoval potom som si utvrdil tezu ze disko nie je pre mna a som doma :)
diskoteky nemusim... :smt096
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mám 17 a na discotéke som bol raz.. No viac tam nemusím nehrajú podľa môjho vkusu :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Sovietovic napísal:mám 17 a na discotéke som bol raz.. No viac tam nemusím nehrajú podľa môjho vkusu :)
Ked si z vacsieho mesta, tak sa skus popytat, pripadne pohladat nejaky podnik, kde hraju to co mas rad. Ked taky bar najdes, budes sa tam vzdy rad vracat :)
kachna
King
King

hm ved toto ze ked je niekto z mensieho mesta (napr ja-humenne) tak len caka kedy vypadne na vysoku do bratislavy...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ja som z brezna.. a tam je taký jeden podnik no s toho podniku sa stal domov detí :D Tak škoda tam aj chodiť
kachna
King
King

Sovietovic napísal:ja som z brezna.. a tam je taký jeden podnik no s toho podniku sa stal domov detí :D Tak škoda tam aj chodiť
to iste bolo aj u nas. zasrane 13-15rocne young "punk" deti sa rozmohli a do 10tej sa tam ani nedalo chodit... po 10 sli seci na autobus a podnik zyval prazdnotou....
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj a polka s nich popitá pred podnikom potom zvracala.. iba ti zle s nich prišlo.. a deň ti to pokazilo :)
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Frco napísal:vy sa tu hrate na velkych starych fotrov :lol:
Linkman:to co si napisal je teda riadna hlupost:)

Suhlasim ze 12 rocni opiti na diskoteke nie je to prave, ale to sa musim spytat ze kde ste takich videli??? Na diskoteky chodim teda mrte casto (v BA) a 12 rocnich som videl naposledy pred troma, alebo dvoma rokmi este v starej 004-ke. Akoze vazne neviem, ale v takej Laverne/Richardo/39/Elame...mohol by som este dllllho pokracovat......skratka nemate sancu stretnut taketo deti. Vacsinou ked niekam idem tak idem o takej jedenastej vecer a to uz vazne nikto taki pofiderny nie je vonku. Mozno by ste sa mali spytat skor sami seba kamze to vlastne chodite:)
presne tak!!!
necem byt zly, ale setci co tu kydate, tak sa stavim ze drviva vacsina (DV, déé véé) z vas chodi prexlastat vecer do krcmy (utesenie ega ze uz na to mate vek, t.j. nad 20) a maximalne tak idete okolo nejakej diskoteky, a si poviete ze radsej xlastat, bo na diskoteke same deti,..

// Nepouzivaj X miesto CH etc. (vid. pravidla). Si tu uz dost dlho na to aby si vedel, ze tieto pubertacke ulety sa tu netoleruju. Tomasito
Napísať odpoveď