Najdôveryhodnejšími politikmi Fico, Gašparovič, Kaliňák

Diskusie na politické témy...
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Xantyp napísal:ano vo svete su vsetci slepi. chod kusok dalej nie len do okolitych statov vsetci si myslia ze tu ziju len cigani v nejakych chatrciach. a preco je to tak? lebo v nasich mediach ukazuju len ciganov a to najhorsie a ostatne media to od nich preberu. a preto staci ze nejaki madari v EU parlamne sa zacnu rozkrikovat a chcu tu nejku kontrolu zaviest tak si potom aj ostatni politici myslia ze sa tu dostal k moci dalsi Adolf Hitler.
dik ze si mu to vysvetlil zamna :wink:

BTW: ja neverim ziadnemu politikovi :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Xantyp napísal:a preto staci ze nejaki madari v EU parlamne sa zacnu rozkrikovat a chcu tu nejku kontrolu zaviest tak si potom aj ostatni politici myslia ze sa tu dostal k moci dalsi Adolf Hitler.
..ak narazas na Slotu.. no keby sa sam Slota takto neprezentoval.. tak uznam.. ale ked chce sadat do tankoch.. a ja neviem co este.. tak sa ani necudujem. Ja si tiez myslim, ze je takmer ako adolf (alebo ine podobne hovado).. a to nemusim ist ani do zahranicia.. ;)

Nepodporujem ciganov, nepodporujem madarov.. ale Slotov styl sa mi vobec nepaci. Keby siel na vec kulantnejsie.. a nie alkoholom a vulgarizmami.

//EDIT: Ak si vezmeme pre zmenu Fica.. k jeho niektorym vyrokom, ktore za chvilu vie okamzite sam vyvratit, netreba ani komentar domacich/zahranicnych medii.. a hned kazdy inteligentnejsi clovek si o nom dokaze urobit predstavu. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Xantyp, vendo: Neviem, ci ste este deti alebo ste slepi. Ako povedal brm, nikto naokolo nie je blby, ani slepy, aby nevidel, co sa na Slovensku deje. A Slovensko urcite nemalo ani zdaleka vo svete take zle meno za dzurindovej vlady, ako teraz, ked ma na cele takeho klamara, populistu, komunistu, akym je Fico a nacionalistickeho fasistu Slotu, ako pomocnika.
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

p4ra napísal: "dristy"
ty si myslis ze napr.Anglicanov, Nemcov alebo Francuzov zaujima nejake slovensko? oni nas maju uplne v :censored: (hovorim z vlastnych skusenosti, skus ist do nejakej s tychto krajin a opytaj sa kde je svk skoro nikto to nebude vediet cest vynimkam). zato ze sa miki pchal do riti vsetkym zahranicnym politikom a slubil im vsetko len aby sme mali nejaky image v zahrnici na taketo veci sa ti vys****. zato ze myslel len na ekonomiku a na ludi sa vysral (vynimka Ba a okolie) teketo veci sa daju nazyvat pravicovy extremizmus. a k tomu slotovi neviem odkial si zobral ze je fasita neviem o tom ze by sa niekedy vyjadril k tomu ze simpatizuju z fasizmom. najprv si nastuduj co to fasizmus je a potom o nom hovor.

Kód: Vybrať všetko

http://sk.wikipedia.org/wiki/Fašizmus
brm napísal:Nepodporujem ciganov, nepodporujem madarov.. ale Slotov styl sa mi vobec nepaci. Keby siel na vec kultivovanejsie.. a nie alkoholom a vulgarizmami.
s tymto s tebou absoulutne suhlasim
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

vela politikov slubuje a potom to nedodrzuje... fico este nevladne dlho tak uvidime co splni a co nie... hlavne ze dzurindovi niektory verili, nedodrzal vsetko, to je ok, fico este neni tu dlho, tak uvidime co splni a co nie, a nie ze hned pindat... :roll:
najlepsie je ze niektory pindaly a este ani nebol vo vlade... (vid europoslanci)
keby sme boli nejaky mocnejsi stat tak by si pindat nedovolili a slovensko by nemalo take zle meno, niektory europoslanci mi pripadaju akoze "ty si fico, ja sa s tebou nehram"... :roll:
brm
Darca
Darca

Xantyp napísal:ty si myslis ze napr.Anglicanov, Nemcov alebo Francuzov zaujima nejake slovensko? oni nas maju uplne v (hovorim z vlastnych skusenosti, skus ist do nejakej s tychto krajin a opytaj sa kde je svk skoro nikto to nebude vediet cest vynimkam).
A Ty si myslis, ze Fica kritizuju obycajni obyvatelia tychto statov? ;) Mas pravdu.. ich to naozaj vooobec nezaujima. Kritika ide od najvyssich predstavitelov uvedenych krajin, ktori urcite maju ake-take predstavy o Slovensku.. ved si ho museli nastudovat, ked ho isli prijimat medzi seba do EU.. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:A Ty si myslis, ze Fica kritizuju obycajni obyvatelia tychto statov? ;) Mas pravdu.. ich to naozaj vooobec nezaujima. Kritika ide od najvyssich predstavitelov uvedenych krajin, ktori urcite maju ake-take predstavy o Slovensku.. ved si ho museli nastudovat, ked ho isli prijimat medzi seba do EU.. ;)
Ale on toto nepochopi. Neviem, ci mu to treba kreslit alebo ako mu to uz vysvetlit.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

brm napísal:A Ty si myslis, ze Fica kritizuju obycajni obyvatelia tychto statov? ;) Mas pravdu.. ich to naozaj vooobec nezaujima. Kritika ide od najvyssich predstavitelov uvedenych krajin, ktori urcite maju ake-take predstavy o Slovensku.. ved si ho museli nastudovat, ked ho isli prijimat medzi seba do EU.. ;)
vieš do EÚ chcú príjmať aj turecko...a neviem ako o tom turecku "študujú" oni, ale ja som sa učil, že turecko je ázijská krajina...a keď taký základný fakt nevedia o takom veľkom štáte ako je turecko, prečo by mali tak podrobne poznať také malé slovensko???
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

bax napísal:vieš do EÚ chcú príjmať aj turecko...a neviem ako o tom turecku "študujú" oni, ale ja som sa učil, že turecko je ázijská krajina...a keď taký základný fakt nevedia o takom veľkom štáte ako je turecko, prečo by mali tak podrobne poznať také malé slovensko???
Je ti dufam jasne, ze preco sa Turecko k nam tak moc tlaci, resp. preco EU chce Turecko do unie?
brm
Darca
Darca

bax napísal:vieš do EÚ chcú príjmať aj turecko...a neviem ako o tom turecku "študujú" oni, ale ja som sa učil, že turecko je ázijská krajina...a keď taký základný fakt nevedia o takom veľkom štáte ako je turecko, prečo by mali tak podrobne poznať také malé slovensko???
Neboj sa, vedia o tom, ze cast Turecka sa nachadza aj na azijskom kontinente.. len oni "nestuduju" geograficke polohy.. oni "studuju", co im ich clenstvo moze priniest.. ;) Ved napr. sa uz povrava, ze aj Tunisko by mohlo vstupit do EU. Naozaj neviem o ziadnom dokumente (direktive alebo niecom podobnom), co by zakazovalo prijimat aj staty mimo Europskeho kontinentu..

(no presli sme uz do riadneho OT) :D
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Myslim ze okolo toho je prilis velky humbuk ked este ani nezacali poriadne vladnut a uz vsetci vedia ako strasne to skonci......
Nazory niektorych ludi su vazne zaujimave...HZDS je vraj zlocinecka organizacia a Meciar je vraj diabol sam, ktory za svojej vlady sposobil stovky problemov a porusuje zakony. Zaujimave je ze mu nic nedokazali a byvala vlada sa kvalitou sudov chvalila, takze musi byt asi vazne nevinny.....

SNS je zase vraj extremisticka a fasisticka strana, na SMK sa ale nepozrie nikto, ked prave oni zakladaju na vybranom etniku a presadzuju jeho vyhrady a ani sa tym netaja....
Ale hlavne ze SNS je tymi "nezavislymi" oznacovana za neofasisticku, totalne krajne ultrapravicovu, samotne zlo, katastrofa, hotova apokalypsa..... Pripada my to na smiech...

Ale ludia sa nechaju oklamat brakmi ktore su podporovane zapadom a zapad miluje Mikiho lebo im predaval klucove podniky za babku.... Napriklad ked Rusko povie ze poplatky za plyn pre SPP tvoria 5% HDP a nasledne SPP predaju....to je silna kava aj na mna....

Ja niesom na ziadnej strane, neverim tu nikomu, ale tieto kadejake mudrlantske predpovede katastrofy s Ficom na cele my lezu na nervy a poriadne.....

Uz len "Novy Cas" sa poriadne vyfarbil a ukazal sa tym ze je to vazne poriadny brak ktory je aj v zachode navyse ked den po volbach na !!!9!!! stran rozoberal Fica a doslova tym ukazal svoju naklonnost k Mikimu. Nuz ved co je vsetkym jasne ze jeho vydavatel je prozapadny Ringier....
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

Rubiki napísal:....
pekne si to napisal absolutne s tebou suhlasim :smt003 .
presne tak to je a aj tu na fore. tak to prezentuje p4ra a spol. kto neni s nami praviciarmi ten je fasista, neonacista, extremistra, polulista, hovado debil, idiot a pod. mali by ste sa uvedomit a nie tu stale dristat kraviny. mali by sme hladat to co nas spaja a nie to co nas rozdeluje. podla mna je v politike najlepsie byt stred a od neho sa len trochu odklanat (ci uz napravo alebo nalavo zalezi na kazom individualne). byt absolutna lavica alebo pravica to je uz podla mna extremizmus a nie ked je niekto nacionalista (v amerike je to patriot) hned ho treba nazyvat extremistom a fasistom ( je pravda ze niekedy ma blbe reci ale kto nema ked je napity :smt039).

PS. prosim ta p4ra nerob sa tu na fore ze si najstarsi a najmudrejsi, ked niekto s tebou nesuhlasi tak hned ho odsudzujes ze je to male 5 rocne decko (pritom medzi nami je len par rokov rozdiel, do tejto temy ani male 12 rocne deti nechodia lebo jej ani nerozumeju).
that's all a hlavne peace.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Najdoveryhodnejsi politici :!: :?:
Fico: Populista a klamar, podla mna sa mu to o chvilu cele zruti na hlavu.
Gasparovic: U mna v pohode, obcas sa s nim stretnem na nejakych zavodoch do vrchu a posobi celkom O.K (osobny nazor)
Kalinak: Po tom co odvolal spisiaka...no comment :smt067 :smt068 :smt071
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Xantyp: Ja som nikoho neodsudil. Mozno som povedal na niekoho, ze je male dieta, ale to je tiez moj nazor. Usudil som to z toho, ako sa vyjadruje + zmyslanie. Ale to je moj nazor. Ja ti tvoj neberiem. A nemyslim si, ze som najmudrejsi a najstarsi, ale mam tu z 90% z vas v zivote za tych skoro 23 rokov viac odskakane, o tom som presvedceny.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Rubiki napísal:Pripada my to na smiech...
a aj to na smiech je :wink:
p4ra napísal:Xantyp: Ja som nikoho neodsudil. Mozno som povedal na niekoho, ze je male dieta, ale to je tiez moj nazor. Usudil som to z toho, ako sa vyjadruje + zmyslanie. Ale to je moj nazor. Ja ti tvoj neberiem. A nemyslim si, ze som najmudrejsi a najstarsi, ale mam tu z 90% z vas v zivote za tych skoro 23 rokov viac odskakane, o tom som presvedceny.
sak o com ty niesi presvedceny ze? :lol: :lol: :D
brm
Darca
Darca

Rubiki napísal:Nazory niektorych ludi su vazne zaujimave...HZDS je vraj zlocinecka organizacia a Meciar je vraj diabol sam, ktory za svojej vlady sposobil stovky problemov a porusuje zakony. Zaujimave je ze mu nic nedokazali a byvala vlada sa kvalitou sudov chvalila, takze musi byt asi vazne nevinny.....
No som zvedavy, co Fico dokaze Dzurindovi.. ;) Predpokladam, ze tiez nic = Dzurinda je nevinny.. takze na neho nekydajte.. :lol: :lol: :lol:

Inak Meciar tiez vo velkom privatizoval.. ale zatial co za Dzurindu sa podniky predavali prevazne zahranicnym investorom, ktori mali zaujem o fungovanie tychto podnikov, Meciar rozprivatizoval vsetky podniky vyhradne medzi svojich ludi, ktori mali zaujem akurat sa obohatit, vytunelovat a zavriet (kopec nezamestnanych).
Rubiki napísal:SNS je zase vraj extremisticka a fasisticka strana, na SMK sa ale nepozrie nikto, ked prave oni zakladaju na vybranom etniku a presadzuju jeho vyhrady a ani sa tym netaja....
Ale hlavne ze SNS je tymi "nezavislymi" oznacovana za neofasisticku, totalne krajne ultrapravicovu, samotne zlo, katastrofa, hotova apokalypsa..... Pripada my to na smiech...
Iba fasista, posol apokalypsy a neviem aky clovek dokaze povedat: "Sadneme do tankov a zrovname Budapest so zemou". Keby Slota drzal hubu a krok, ked ma vypite, tak by taketo extremne nazory na SNS neboli.. za toto moze sam predseda SNS!!! Zial Slota je vzorom pre mnohych slovakov a preto si ho uctievaju jaq svojho boha. Kedy Bugar povedal: "Sadneme do tankov a zrovname Bratislavu!"? (predseda SNS vs. predseda SMK)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

brm napísal:No som zvedavy, co Fico dokaze Dzurindovi.. Wink Predpokladam, ze tiez nic = Dzurinda je nevinny.. takze na neho nekydajte..
Ale ja na nikoho sa nesnazim kydat, Dzurinda je nevinny kym sa mu nic nedokaze, to je samozrejmost a ci mu nieco dokazu? To ja bohuzial neviem....
brm napísal:Inak Meciar tiez vo velkom privatizoval.. ale zatial co za Dzurindu sa podniky predavali prevazne zahranicnym investorom, ktori mali zaujem o fungovanie tychto podnikov, Meciar rozprivatizoval vsetky podniky vyhradne medzi svojich ludi, ktori mali zaujem akurat sa obohatit, vytunelovat a zavriet (kopec nezamestnanych).
Ale to su toto zase keci, ked mu to nedokazli tak to asi neni pravda, ja tu nechcem meciara obhajovat, ale mne by sa tiez nepacilo ak by ma odsudzovali bez dokazov...
brm napísal:Iba fasista, posol apokalypsy a neviem aky clovek dokaze povedat: "Sadneme do tankov a zrovname Budapest so zemou". Keby Slota drzal hubu a krok, ked ma vypite, tak by taketo extremne nazory na SNS neboli.. za toto moze sam predseda SNS!!! Zial Slota je vzorom pre mnohych slovakov a preto si ho uctievaju jaq svojho boha. Kedy Bugar povedal: "Sadneme do tankov a zrovname Bratislavu!"? (predseda SNS vs. predseda SMK)
No a? SNS ostava pri kecoch a predseda sa netaji ze madarov v laske nema, kdezto napr. pan Duray sa z radostou nechava pocut pri reciach o velkom madarsku, vznikaju rozne skupiny a madarska vlada kdejake s nich aj podporuje ale len za to ze nerobia s toho vecerne spravy ich nikto nekritizuje. A Jan Slota---> Pes ktory brese nehryzie....
slay
Addict
Addict

Aaaach...

Príspevok od používateľa slay »

neviem
McDollar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa McDollar »

Mas nazory ako 2.Dzurinda! :lol: :lol: :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No myslim si ze co sa tyka postojov zahranicia, je dost tazke podla nich hodnotit situaciu u nas...berte si to tak, ze Velka Britania uz dost dlho papuluje, ze diskriminujeme ciganov (nie romov), coz je totalna kravina...my sami vieme ako to je...A samozrejme, dalsia vec je, ze pokym bol pri vlade Dzurinda, tak nasu vladu vychvalovali...v momente ked vysli vysledky volieb bolo to, ze Ficko vyhral skoro v kazdych novinach v UK a bolo to dost kritizovane...lenze sa zasa treba zamysliet nad tym, ci maju pravdu alebo nie...Nie som ani Dzurindista ani Fickov bojovnik, myslim, ze Miki spravil nieco dobre pre Slovensko a zasa na druhej strane Ficko sa mi paci tym, ze sa znazi zastavit privatizaciu strategickych podnikov, co bola podla mna (!!!) totalna kravina predchadzajucej vlady, aby len ziskali nejake tie miliardy do rozpoctu...A tak po privatizacii mal Slovnaft zazracne zdvihnutie prijmov o 200% ci kolko (s tym som si nie isty, berte to ako orientacnu sumu)...takze v suhrne si myslim, ze predchadzajuca vlada sa nahrabala dost, takze musela prist nova, ktora naslubovala hory-doly a samozrejme sa bude snazit hrabat pre seba tiez...takze na zahranicne media sa treba pozerat s rezervou, sami viete ako to doma vlastne je...
Napísať odpoveď