help nhl2006
help nhl2006
je mozne zapojit v NHL2006 2 klavesnice sucasne aby hral kazdy hrac so svoju, pri mulriplayere, jedna je USB a druha PS/2 vo win fuguju obidve ale v NHL idu naraz a pri vzbere teamu je tam iba jedna sipka na klavesicu...
diky
diky
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Editovat registr:
1. Start > Spustit > regedit
2. Otevřít klíč HKEY_LOCAL_MACHINE | SYSTEM | ControlSet001 | Control | MediaProperties | PrivateProperties | Joystick | OEM |
3. Kliknout na váš gamepad ( jaký máte poznáte poznáte v Nastavení | Ovládací panely | Herní zařízení )
4. Změnit poslední položku OEMName na jeden z podporovaných gamepadů
5. Hotovo
2. Otevřít klíč HKEY_LOCAL_MACHINE | SYSTEM | ControlSet001 | Control | MediaProperties | PrivateProperties | Joystick | OEM |
3. Kliknout na váš gamepad ( jaký máte poznáte poznáte v Nastavení | Ovládací panely | Herní zařízení )
5. Hotovo
NHL
co tam mam prosim ta presne napisat nasiel som si tie podporovane gamepady ale nevie ci tam napisat iba znacku, alebo co tam ma prsesne napisat
podporovane gamepady>
podporovane gamepady>
Kód: Vybrať všetko
Brand Name Model
Belkin N45
Gravis Eliminator Gamepad Pro Note: 90% functional (single analog only)
Gravis Eliminator Aftershock
Interact Axis Pad Colors
Interact Hammerhead FX
Logitech Wingman cordless RumblePad
Logitech Wingman Action Pad Note: 90% functional (single analog only)
Logitech Dual Action
Logitech Rumble Pad 2
Logitech Rumble Pad 2 cordless
Logitech Wingman Rumblepad
Logitech Wingman Rumblepad cordless
Nyko Air Flo EX
Saitek P880
Saitek P2500 Rumblepad (Cyborg Force Rumble Pad)
Saitek P3000 Wireless Pad
Thrustmaster Firestorm Dual Analog 3 (Thrustmaster analog gamepad, Thrustmaster dual analog 3.2, Thrustmaster FireStorm(TM) Dual Analog 4 (USB))
Thrustmaster Firestorm Dual Power 3
Thrustmaster Wireless Dual Trigger
Thrustmaster 2 in 1 Dual Trigger Note: NHL06 does not support the analog triggers on this controller.
EMS Joypad converter Note: To use this converter you need to have two PS2 controllers plugged in.
Play.com USB Dual PS2 to PC Note: To use this converter you need to have two PS2 controllers plugged in.
Note: NHL®06 does not support force feedback on controllers.
- Prílohy
-
- regedit.jpg (138.91 KiB) 1508 zobrazení
no vyskusal som vsetky a ani jeden mi to neberie napisal som napr atd. som vyskusal vsetky a nic....
Kód: Vybrať všetko
Belkin N45-
Cenayus
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja ma zas taky problem ze ked spustim hru tak sa hrac toci stale dookolaa co stym??Hossa1881 napísal:Editovat registr:
5. Hotovo