Cigarety - Vedia rodičia že fajčíte?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Vedia vaši rodičia, že fajčíte?

nie, tajím, fajčím iba vonku
34
15%
vedia, ale doma nefajčím
21
9%
vedia, kľudne pred nimi fajčím
14
6%
do 18tky mi nadávali, tak som sa tajil, po 18tke nadávali tiež, ale je mi to jedno
7
3%
som nefajčiar
145
63%
ani jedna z možností.
9
4%

Celkom hlasov: 230

jojcek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jojcek »

nie som fajciar ale moja sestra kedysi fajcila a skryvala to com som na tomto neznasal bud fajcim a nehnabim sa za to alebo fajcim len pred kamaratmi , aby som bol nieco viac za to ze mam cigaretu v hube ak mi ciga chuti tak jasne ze potrebuje clovek cas ale aj tak by to mal povedat rodicom aby sa predisiel neprijemnym siutaciam (mozno , zalezi na rodine ) keby som bol fajciar redlo by mi ale viem ze moj otec fajci tak by som mu povedal ze aj ty fajcis a preco by som ja nemohol ?? je to trze ale mozno by sa vzdal cigy on aby aj mna odnaucil fajcit :?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

tak cigarety to je ten najmensi problem :) ano, veda o tem.
Mark2BT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mark2BT »

Nefajcim, nemienim si tym ku**it zdravie. 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Frikso napísal:Sa mi paci, ze tolko nefajciarov tu je :) Ja tiez nefajcim. Teda, ak sa nerataju vodne fajky :oops: ale tie iba prilezitostne s partiou.
nefajčiarov je to omnoho viac
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

jojcek napísal:nie som fajciar ale moja sestra kedysi fajcila a skryvala to com som na tomto neznasal bud fajcim a nehnabim sa za to alebo fajcim len pred kamaratmi , aby som bol nieco viac za to ze mam cigaretu v hube ak mi ciga chuti tak jasne ze potrebuje clovek cas ale aj tak by to mal povedat rodicom aby sa predisiel neprijemnym siutaciam (mozno , zalezi na rodine ) keby som bol fajciar redlo by mi ale viem ze moj otec fajci tak by som mu povedal ze aj ty fajcis a preco by som ja nemohol ?? je to trze ale mozno by sa vzdal cigy on aby aj mna odnaucil fajcit :?
paneboze zase jeden duchaplny nazor toho co nikdy nefajcil. Naco sa k tomu vyjadrujes ked vobec netusis o co ide. Tu nejde o to ci sa hanbim alebo nie alebo ci sa chcem vytahovat pred kamaratmi... mam v ritke. Toto mozno robia 12-rocne deti. Ide o to ze rodicia neradi vydia svoje deti ako fajcia a nicia si zdravie. Pritom tie deti mozu mat aj 30 rokov. Naco rodicom poviem ze fajcim?! Aby som stale pocuval dookola ze ake je to skodlive a podobne hluposti. Predsa nie som maly chlapec a viem co robim...
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

no...ja fajcim a mama o tom vie,ale nikdy mi nevidela cigy,ani ma nikdy nevidela fajcit...takze je to tak ze vie,ale nemozem...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

prosex napísal:paneboze zase jeden duchaplny nazor toho co nikdy nefajcil. Naco sa k tomu vyjadrujes ked vobec netusis o co ide. Tu nejde o to ci sa hanbim alebo nie alebo ci sa chcem vytahovat pred kamaratmi... mam v ritke. Toto mozno robia 12-rocne deti. Ide o to ze rodicia neradi vydia svoje deti ako fajcia a nicia si zdravie. Pritom tie deti mozu mat aj 30 rokov. Naco rodicom poviem ze fajcim?! Aby som stale pocuval dookola ze ake je to skodlive a podobne hluposti. Predsa nie som maly chlapec a viem co robim...
Ja som fajciar, nasi vedia a tak mam k tomu co dodat... Ked chces kurit, kur. Ale neskryvaj sa jak male decko len preto, ze sa bojis bitky... A ked sa bojis rodicovskej bitky tak neber cigu do huby.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ja nefajčim, takže nemaju namietky
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

nepotrbujem to kzivotu nefajcim
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Tak sa poje**** ked nefajcite, koho to trapi, co mate povedat k tejto teme?
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Holubar napísal:Tak sa poje**** ked nefajcite, koho to trapi, co mate povedat k tejto teme?
Co mate proti tomu? :smt094
Nie kazdemu ide o pocet prispevkov ako ..... Myslite si, ze userom tak strasne zalezi na pocete? Furt kazdeho kvoli tomu buzerujete (Len, aby ste vy dostali prispevok pri buzerovani co?) :smt097
Co vas potom, ked je niekto King? Ked vam to vadi tak to zruste!!!!!!!!!!
Uz mi to lezie na nervy :x... (to patrilo aj modom) :idea:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

=Erik= napísal:Co mate proti tomu? :smt094
Nie kazdemu ide o pocet prispevkov ako ..... Myslite si, ze userom tak strasne zalezi na pocete? Furt kazdeho kvoli tomu buzerujete (Len, aby ste vy dostali prispevok pri buzerovani co?) :smt097
Co vas potom, ked je niekto King? Ked vam to vadi tak to zruste!!!!!!!!!!
Uz mi to lezie na nervy :x... (to patrilo aj modom) :idea:
Co mam prtoi tomu?To ze tema je o tom,ci fajciari si zapalia aj pred rodicmi alebo ne, nikoho netrapi ze tu 85% nefajci a nasere, ked sa to tych 85% sem rozhodne aj napisat...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Holubar ma pravdu... vyvarujte sa OT!!!
Komu je tato tema adresovana je jasne.
Ti, ktori maju potrebu svetu oznamit, ze
nefajcia, mozu tak urobit v relev. teme:

www.hojko.com/viewtopic.php?t=36448
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

No tak mna matka prichytila pred 4 rokmi , najprv pruser , teraz uz ok , pred matkou fajcim, pred fotrom mi je to kus blbe ...

a este jednu mudrost vypustim do sveta btw: " Nefajciar zbytocne bude chlacholit o tom ake je fajcenie zbytocne , skodlive a o nicom , pretoze vie akurat velke hovno co je to slasť cigarety s kavou, nevie aka to je zavislost od cigarety , takze tak

:!: =Erik=si nejaky prihusteny na tomto fore, skludni hormon..
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Veru, Švíík ma pravdu... Nefajciar nedokaze pochopit fajciara, lebo jednoducho to nepozna... Nie je to o tom, ze kurim lebo lepsie vyzeram s cigou v ruke... Uz si ani neviem predstavit kavu/pivo/kofcu bez cigarety...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Retsko napísal:Ja som fajciar, nasi vedia a tak mam k tomu co dodat... Ked chces kurit, kur. Ale neskryvaj sa jak male decko len preto, ze sa bojis bitky... A ked sa bojis rodicovskej bitky tak neber cigu do huby.
ja sa neskryvam, len pred rodicmi by som si nikdy nezapalil. Je to akysi respekt pred nimi. Nie som sopliak, co sa potrebuje skryvat. Zarabam teda su to moje peniaze, moje zdravie, nevyciciavam rodicov... jednoducho nechcem,aby to rodicia vedeli, pretoze viem ako by sa zachovali.
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

Ja fajcim asi tak 9 rokov, ale doma o tom nikdy nepadla zmienka. Nikdy ma pri tom nenachytali, avsak viem ze mi urcite nasli niekde v skriniach resp. vetrovkach parkrat cigarety. Otec fajcenie neznasa, tak som nikdy necitil potrebu to doma vykrikovat. A ako napisal niekto predo mnou, aspon som doma nechodil stale na cigaretu.

Takze oficialne som pred rodicmi "nefajciar".
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

ja fajcim len ked idem na diskoteku, prip na nejaku akciu kde pijem , inak nie . Moji rodicia o tom nevedia a dufam ze tak skoro vediet nebudu. toť vsjo :P
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

prosex napísal:ja sa neskryvam, len pred rodicmi by som si nikdy nezapalil. Je to akysi respekt pred nimi. Nie som sopliak, co sa potrebuje skryvat. Zarabam teda su to moje peniaze, moje zdravie, nevyciciavam rodicov... jednoducho nechcem,aby to rodicia vedeli, pretoze viem ako by sa zachovali.
Ale dokedy to chces skryvat? Aj ked je to jedno, je to tvoja vec...
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

vdaka bohu len tusia fajcim len vonku :D
Napísať odpoveď