Naj hlasky
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Runes
Addict
tak ma teraz napada som sa prebral s narkozy prudko sa posadim pozrem na mamu a mama kolko ma hodina dni ??? ona hodina dni ?? nie den hodin nie kolko ma hodina dni a bac ho naspat do postele ja si to nepamatam to mi len mama tlmocila ale s tej iste operacie si aj pamatam jak ma dali na operacny stol a zacali napichavat a tak tak som sa zrazu prebral a sestricka sa pytala a drzala daku polooblukovu somarinu asi to malo ist pod krk bo sa pytala doktora ze bude to stacit ja ze ano chirurg zbledol zakrical na daku dalsiu sak on vam nespi a potom si uz nic nepamatam len vraj som mal stastie ze som sa zobudil pred rezom ael aj tak dodnes vidim tu moju ruku celu napichanu btw mal som vtedy 14
po stuzkovej bola cela trieda nacengana seci ucitelia otom vedeli len anglictinarka po pol roku dosla a ja ze co vam bolo tak veselo no to nas skoro zabila hlavne ked ju spoluziak nemcinar ktoreho v zivote neucila ne tej hodien obimal a hovoril ako ju ma rad
po stuzkovej bola cela trieda nacengana seci ucitelia otom vedeli len anglictinarka po pol roku dosla a ja ze co vam bolo tak veselo no to nas skoro zabila hlavne ked ju spoluziak nemcinar ktoreho v zivote neucila ne tej hodien obimal a hovoril ako ju ma rad
Mne sa pacilo jeden znamy z ciech mi hovoril,ze sa vracal z Prahy do Brna a na aute mal Brnensku znacku,ho zastavili policajti a ze oni su z Brna ci by ich mohol odviezt,on:jasne proč né hoši,sednite si,naštartoval a dusil tomu čo to dalo a hovoril,Ono to je dosť blbý teď,že nebudem moct jet rychle,Policajti:ne to klidne jedte,tak tomu pridal este viac a pital sa ich,počul som že policiste prej nedavaji ten radar za kopce je to pravda ? a fatálna veta od policajtov:To nevíme ty hajzlové sou všeho schopný... ja som skoro zomrel ked mi to hovoril
*Homer se přihlásil k nadaci "Velký Bratr" aby jsi našel malého bratra a tím se pomstil Bartovi*
*Vybírá si z katalogu malého bratra, ale žádný se mu nelíbí*
*Když vstoupí do místnosti strašně roztomilý černovlasý chlapec a zeptá se jestli už pro něj nemají velkého bratra, ale nemají*
*Když v tom Homer řekne* "Toho beru
"
...
...
...
...
...
"Nemáteho blond ?"
*Vybírá si z katalogu malého bratra, ale žádný se mu nelíbí*
*Když vstoupí do místnosti strašně roztomilý černovlasý chlapec a zeptá se jestli už pro něj nemají velkého bratra, ale nemají*
*Když v tom Homer řekne* "Toho beru
...
...
...
...
...
"Nemáteho blond ?"
-
Pantagruel
Star
u bracha na dejaku
Uč: "co sa stalo v roku 1492"
Z: "ja neviem, ja som vtedy nezil"
Uč: "no, ale ja viem, ja som vtedy zila vies?"
Z: "tak na svoj vek vyzerate velmi dobre"

jeden sused (taka lama) potreboval cosi u kamosa vytlacit. vtedy ihlickovou tlaciarnou. ked uz to dostal do ruk, pozrel proti svetlu a zkonstatoval: "hmmm, pekne dierky!"
Uč: "co sa stalo v roku 1492"
Z: "ja neviem, ja som vtedy nezil"
Uč: "no, ale ja viem, ja som vtedy zila vies?"
Z: "tak na svoj vek vyzerate velmi dobre"
jeden sused (taka lama) potreboval cosi u kamosa vytlacit. vtedy ihlickovou tlaciarnou. ked uz to dostal do ruk, pozrel proti svetlu a zkonstatoval: "hmmm, pekne dierky!"
-
audiotrack
VIP