Siet cez fireware? edit//Ako to je s netom?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
oborpeto
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa oborpeto »

ppt napísal:Ale postup na toto zistenie je asi trosku zlozity. Ci nie?
ako som pisal miranda dokaze zisti pohode tvoju ip ak mas icq mozes robit co chces... sme skusali... som bol za 2 routrami, serverom a cez swtich do kompu... ale dokazala to zisit... tak ze nie je to vobec tazke ak mas spravne programy a viec co robis..
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

oborpeto napísal:ako som pisal miranda dokaze zisti pohode tvoju ip ak mas icq mozes robit co chces... sme skusali... som bol za 2 routrami, serverom a cez swtich do kompu... ale dokazala to zisit... tak ze nie je to vobec tazke ak mas spravne programy a viec co robis..
ok, tak diky za vase nazory. Este by ma mohlo zachranit to, ze ta zmluva o pripojeni by nezakazovala zapojenie viacerch pc. Nie je tu nahodou nejaky pravnik, ktory by vedel napisat k tomu nieco viac? :roll:
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

ako som už písal, tvoja zmluva to zakazuje.
Viď
2.S výnimkou konania v krajnej núdzi (prípad ohrozenia života alebo zdravia) nezasahovať do nainštalovaného zariadenia, najmä nepripájať žiadne iné zariadenia ako tie, pre ktoré je prípojka určená

tu je jasná odpoved na to čo si potreboval vedieť, ale ako som povedal pokial nepripájaš ostatných napr. v paneláku a neberieš od nich prachy tak ti pravdepodobne neprídu.
V pohode by som do toho šiel.
Ja som pripojil cez router dva pc, a mám chello a za pol roka zatiaľ nikto u mňa nebol.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...najmä nepripájať žiadne iné zariadenia ako tie, pre ktoré je prípojka určená...
A nepoklada sa tato veta, ze nepripajat ziadne zariadenia na pripojku?

Neviem, ale asi je to ine, ked mas net od takej velkej firmy ako le chello, ako ja. Ja mam net od lokalneho poskytovatela v meste, ktory ma spolu cca 70 uzivatelov. :?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

ppt napísal:...najmä nepripájať žiadne iné zariadenia ako tie, pre ktoré je prípojka určená...
A nepoklada sa tato veta, ze nepripajat ziadne zariadenia na pripojku?
Ja si myslím, že áno (ale môj názor nestačí).
No a o tom sú zmluvy, nič jednoznačne nedefinujú, a keď dôjde na lámanie chleba, povedia že "toto a toto je braná ako samozrejmá vec", schválne, chcel by som vedieť názor právnika, či sa dá zmluva v tomto bode napadnúť :twisted: .
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

fikus-kukis napísal:Ja si myslím, že áno (ale môj názor nestačí).
No a o tom sú zmluvy, nič jednoznačne nedefinujú, a keď dôjde na lámanie chleba, povedia že "toto a toto je braná ako samozrejmá vec", schválne, chcel by som vedieť názor právnika, či sa dá zmluva v tomto bode napadnúť :twisted: .
Ved to. Tato zmluva (hlavne vacsina zmluv je napisana tak povediac dvojsmerne. A my "obycajni" ludia sa mozeme poskladat, ked to chceme rozlusknut. :x
Napísať odpoveď