Komisionalky
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Komisionalky
Prosim vas poradte ty čo viete ohladom komisionalnych skušok či sa to da zvladnuť o čom to je a či sa treba velmi pripravovať..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
No ako men vychadzala štvorka a ja som chcel 3 tak som opytal fotra nech mi da uplatok a dal mi 15000 sk a učitel nezobral ani penaze a pif dal mi 5 a to som na Zš a mam isť na Sš a ešte ma čaka 30 teraz stredu so SJ bojim sa či urobim či nienordkapp_pb napísal:... osobme som komisionalky nikdy nerobil ( ani neplanujem, neni preco .. tolky luxus ako je ucenie cez prazdniny si nemozem dovolit ) ... ale co viem tak komisionalky spravis lavou zadnou, ak niesi blby jak točka ... a ak by si vedel ze schytas v poho profaka, tak sa ani ucit nane nemusis
tam patrisMistr.Bombastik...1x napísal:No ako men vychadzala štvorka a ja som chcel 3 tak som opytal fotra nech mi da uplatok a dal mi 15000 sk a učitel nezobral ani penaze a pif dal mi 5 a to som na Zš a mam isť na Sš a ešte ma čaka 30 teraz stredu so SJ bojim sa či urobim či nie
kupovat si 3 do pi*i to si radsej neham 4
fuj! hnus!
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak bud si riadny kecalek a myslis si, ze ked si nieco take vymyslis ludia ta budu obdivovat... alebo si taky hlupy, ze pises pravduMistr.Bombastik...1x napísal:No ako men vychadzala štvorka a ja som chcel 3 tak som opytal fotra nech mi da uplatok a dal mi 15000 sk a učitel nezobral ani penaze a pif dal mi 5 a to som na Zš a mam isť na Sš a ešte ma čaka 30 teraz stredu so SJ bojim sa či urobim či nie
tak ci tak lutujem ta!
-
p4ra
Redeemer
Ja ta vobec nelutujem. Spiny ucitelske - kazda ma svoju cenu. Podplacal som ich na zakl., aj strednej skole a nevyhybam sa tomu ani na vysokej. Mfp sa ucit, nebavi ma to a nikdy ma to nebavilo sediet nad knizkami - skoda casu. 99% toho, co sa ti budu do hlavy snazit natlacit, aj tak nikdy potrebovat nebudes. Nech uz sa zmeni tento blby sposob vyucby, kde je podstatne len to, ako sa dokazes dobre biflovat.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Nechapem nechapem čo je natom že som podplacal dnes to urobi každy a neverim že ty keby si mohol tak nie nemožem zato nechcel som 4 tak som to spravil len raz nepodplacam na denom poriadku a na skušky čo sa tyka spravil som sam a nepomohli mi penaze a dostal som sa do blavy na herecke konzervatorium takže neviem.Slayter napísal:podplat si svoj mozog alebo aj stolicku na ktorej budes sediet mne je to f pi*i ci to urobis alebo ne... (bodaj by ne)
2 topic: Pre fšetkych okre retarda bombastika sa do zvladnut da kamos to robil minuly rok a v pohode presiel ucil sa cely tyzden - opravil na 3ku..
teda poviem ti na základke robiť komisionalky no to máš teda pekné čo tak ssa do toho radšej pozreť ako pozerať do pc ak je to zo slovenčiny tak je to celkom ešte ako tak u mna v triede tiež robili ale som aspoň nadstavbový ročník a porobili na 4 čiže dalo sa podla toho ako ta majú radi učitelia a podobne ak si sa správal jak hovado tak od nich že sa na teba budú pekne pozerať ale pozri sa na to takto učitelia chcú tiež mať volno takže ta bud pustia alebo nie. ale čo som počul tak sa väčšinou zameriavajú na literatúru a menej na slovenčinu
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... preco si si chalanisko nedal nick mr. bombSTICK ??? (( STICK = palica )) .... ty vole ty musis byt blby jak kanon, ked mas na zakladke obrovske problemy .... takych hadam uz ani na 3 rocne neberu !!! .... sorry ale potom ze mame biedu v state ... bodaj by sme nemali, ked mame biedu v hlave !!! ...
-
mirak2
Hardcore addict
spoluziak robil minuly rok fyziku a chemiu spravil obidva aj napriek tomu ze je blby ako palica, ale taky blby ako nasa hviezda topicu urcite neni...to bol prvak na gymnaziu..
tento rok bol neporspeivajuci z Bioly a chemie a neklasifikovany z fyziky bo sa mu trebalo ulievat z pisomiek z fyziky...
nevem ako skoncil este..
tento rok bol neporspeivajuci z Bioly a chemie a neklasifikovany z fyziky bo sa mu trebalo ulievat z pisomiek z fyziky...
nevem ako skoncil este..
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
mozno ti to tatino povie ked budes starsi.. ja osobne by som mal problem s tym, ak by mi otec povedal podplatil som toho, aby si sa tam dostal-smola zatial mam este chrbtovu kost, imho nepotrebna vec vsak?Mistr.Bombastik...1x napísal:Nechapem nechapem čo je natom že som podplacal dnes to urobi každy a neverim že ty keby si mohol tak nie nemožem zato nechcel som 4 tak som to spravil len raz nepodplacam na denom poriadku a na skušky čo sa tyka spravil som sam a nepomohli mi penaze a dostal som sa do blavy na herecke konzervatorium takže neviem.
-
Fortune
Light Professional
podplacanie, to si obycajne hovado
ad. komisionalky:predpokladam ze o tomto case 27august nerobis komisiu ale reparat! a dufam ze si kvietok skoly a je*** z nich
pri reperate ide o to ze skola berie za kazdeho studenta iste prachy, cize kazdy student ktoreho vyhodia sa prachy vyhodene do kanalu.... ja som robil reparat ( haha a nie raz)pokial niesi premiant triedy co robi prusery a ma poznamok vyse hlavy tak reparat spravis ked si pozries latku ak si pruserista hladaj novu skolu...reparat je skvela zamienka ako vyje*** debila zo skoly...
ad. komisionalky:predpokladam ze o tomto case 27august nerobis komisiu ale reparat! a dufam ze si kvietok skoly a je*** z nich
pri reperate ide o to ze skola berie za kazdeho studenta iste prachy, cize kazdy student ktoreho vyhodia sa prachy vyhodene do kanalu.... ja som robil reparat ( haha a nie raz)pokial niesi premiant triedy co robi prusery a ma poznamok vyse hlavy tak reparat spravis ked si pozries latku ak si pruserista hladaj novu skolu...reparat je skvela zamienka ako vyje*** debila zo skoly...