Ide o to, ze vacsina ludi pocuva mainstream, preto sa to aj mainstream vola. Ale kapely ako Children of Bodom, Kalmah, In flames, Dark Tranquillity su fantasticke. Severania proste vedia zahrat poriadny metal.
mne sa s tych severskych kapiel najviac pacia: Sonata Arctica, Nightwish, Stratovarius, Iron Maiden, Hammerfall, Europe, Evergrey-vsetko fasa kapely, brutal spevaci a este lepsi hudobnici-oplati sa pocuvat
Zabudli ste na jednú významnú skupinu, tiež severskú. Bomfunk MC's
Nie je to zrovna môj štýl hudby, ale po niekolkých hodinách vypočutého amerického a britského rocku/metalu je to pre mňa balzám na dušu.
nevem preco ale s vynimkou Lordi sa mi dobre pocuvaju tieto severske grupy pokym sa nespieva (Nightwish, Rasmus, HIM, Children Of Bodom(tu si tym spevom nie som isty, alebo spevak ma taky skreklavy hlas?!?))
Severania mali vždy navrch, keď sa porozhliadnem na dnešné moderné Death-Metalové kapely z USA, začnem si klepať na čelo, je toto ešte metal? - lebo okrem rámusu nič iné už nepočujem .
fikus-kukis napísal:Severania mali vždy navrch, keď sa porozhliadnem na dnešné moderné Death-Metalové kapely z USA, začnem si klepať na čelo, je toto ešte metal? - lebo okrem rámusu nič iné už nepočujem .
Pozor na jazyk amatér Americký death metal je takmer istou zárukou úspechu a kvality (samozrejme aj tu sú výnimky), ale tak všeobecne veľa amerických kapiel robí super hudbu a nepodlieha vplyvu mainstreamu ako veľa európskych, ktoré to dotiahli tak ďaleko, že už musia robiť blbosti (COB, Nightwish...)...
ked sa uz bavite o severskych black metalovych kapelach je zaujmave ze som tu ete nezacul mena ako Satyricon,Deathrone,Dimmu Borgir,Ensiferum.to su fakt odpalovky.COB niet co povedat.proste fakt kvalitna hudba po setkych strankach a mne sa velmi paci aj spevakov hlas.dalej Cradle of Filth je podla mna uplny smak aj ked ich mnohi odsudzuju za komerciu.co sa tyka Lordi tak mne osobne sa pacia ich pesnicky aj klipy aj ked to neni prave orechove.no a ludom co sa paci tvrda muzika odporucam US metalcore.zmes metalu a hardcoru.odporucam stiahnut Still Remains,Killswitch engage,Atreyu,evergreen terrace (ak niekto zozenie pesnicku the kids arent all right (offspring cover) nech da vediet)
Qu!r!@5h napísal:mne sa s tych severskych kapiel najviac pacia: Sonata Arctica, Nightwish, Stratovarius, Iron Maiden, Hammerfall, Europe, Evergrey-vsetko fasa kapely, brutal spevaci a este lepsi hudobnici-oplati sa pocuvat
fuCKYou napísal:neviem ci to tu bolo riesene abo nie a priznam sa nehladal som
Pacia sa vam skupiny ktore su zo severnej europy napriklad:
Children Of Bodom, HIM, Lordi (vytaz Eurovizie 06), Bloodthorn alebo Apocalyptica? myslite si ze su kvalitne?
poviem vam ze je to kvalitny rock/metal ale v severnej europe ho pocuva malokto
vyjadrite sa co sa vam paci a preco
nepatri to k stylu ktory stale pocuvam ... ale rock a metal su v pohode , da sa to popcuvat a tieto severoeuropske su fakt dobre ...
Flipperr napísal:inak stoji za to stiahnut novy album od iron maidenu? Je lepsi ako Brave new world?
Pocul si album Dance Of Death?
A Matter Of Life And Death oplati sa stiahnut ja som ho stiahol aj sa mi paci.
Ale predsa nie je taky dobry ako The Number Of The Beast a starsie albumi