Ani ti si nepoznal fasistov z druhej svetovej a tiez ich sudis. Zboznujem takychto humanistickych zidomilov ako si ty.jojcek napísal:ved ich ani nepoznas preco ich sudis ?? ked ich budes od zaciatku poznat potom sud !! v niecom suale inak su taki ako sme aj my
Jozef Tiso a Slovensky stat
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
2 Tomasito asi bude potrebne davat to vsetko do naj hlasok,alebo urobit hall of shame,lebo co sa tu tento vikend dejenordkapp_pb napísal:... keby nebolo na slovensku ZIDOV, tak sa dodnes bije po prasinach palicami !!! ... mozme byt radi ze k nam dovliekli poriadny obchod !!! ...
// uz zopar dni sa nad "Hall of shame" uvazuje, posledne bonmoty v tunajsej teme by mohli byt poslednou kvapkou na otvorenie takejto temy. Tomasito
-
krija
VIP
aj ja pridám trochu čítania. nie je to priamo o Tisovi, ale o 1. slovenskom štáte a jeho ekonomike. a na tom mal podiel aj Tiso a nie negatívny. môžete porovnávať aj situáciu vtedy a dnes. klikni
edit: hold obracač kabátov sa dostane na 1000 korunáčku a "hrdina" dostane trest smrti
edit: hold obracač kabátov sa dostane na 1000 korunáčku a "hrdina" dostane trest smrti
-
POiNTER
Medium Star
Diskusiu som necital celu... osobne si myslim ze Tiso si vybral cestu mensieho zla a konal tak ako bolo v danej situacii najprijatelnejsie... prilis som tuto cast dejin nestudoval, ale myslim si ze nebol fasista. Avsak zase nesuhlasim s tym ze Slovensko bol suverejni stat... navonok a oficialne sa tak tvaril... ale boli sme proste ovladany z Nemecka. Nepaci sa mi tiez to, ze nackovia uznavaju Tisa ako svojho hrdinu... myslim si ze keby to videl, tak by sa v hrobe obratil. Popravu si zrejme nezasluzil... ale musel by som ho poznat osobne aby som si bol isty aky to bol vlastne clovek.
-
pinacolada
Guru wannabe
suhlasim s tymi co ho obhajuju...nema vela na vyber...iba abdikovat a to nemal iste co by bolo s nim a co by bolo s narodom.ak by sa dostalo k moci radikalne kridlo,to radsej ani nerozoberam...urcite by zomrelo viac zidov a romov ako to bolo za tisa.mohol abdikovat a pozerat sa ako si slovensko rozdeluju poliaci a madari a kto kazdy este,ale on sa rozhodol ostat a tym zacharnil slovensky narod aj za celu vlastneho zivota a to by sme si mali vazit a nezabudat na to 
No o tom dost pochybujemPOiNTER napísal:Nepaci sa mi tiez to, ze nackovia uznavaju Tisa ako svojho hrdinu... myslim si ze keby to videl, tak by sa v hrobe obratil.
Vsak sa mu za to aj pekne "odvdacili"pinacolada napísal:ale on sa rozhodol ostat a tym zacharnil slovensky narod aj za celu vlastneho zivota a to by sme si mali vazit a nezabudat na to
-
pinacolada
Guru wannabe
lepsie povedane hlavne s Tomasitom ... co sa tyka tejto temy tak dost veci som sa dozvedel ohladom J.Tisa a ... takze odporucam citatikovan napísal:Velmi pekna diskusia.. suhlasim s nazormi Spoty, Holubar, a Tomasa... Tiso bol podla mna pod tlakom... a vsetko ostatne bolo pre blaho SVK iked skoda ze inac sa to nedalo... iba tak nepekne... beriem to cele ako neutral ale skorej pozitiv... nazval by som to neutral plus plus... (nie natural/
-
pinacolada
Guru wannabe
No tak dal som si namahu a precital vsetkych 8 stran vasich prispevkov takze suhlasim s nazormy ze Tiso chcel a aj spravil pre nas Slovakov to najlepsie co len mohol...A tie bludy ktore pise uzivatel "les" sa nedaju ani citat...pises nieco o com vobec nic nevies...skus viac studovat dejiny ak chces pisat o koncentrakoch a ruskych pracovnych taboroch....tie ruske boli omnoho horsie ako napr.Buchenwald,Treblinka,Dachau,Rawensbruck ci Oswiencim...ludia si tam odtrpeli viac...
A ako ste pisali ano platili sme 500risskich mariek a platili ak ostatne staty ako napr Chorvacko (neviem kto este ale chorvati platili ) aspon tak to pisali v nasej ucebnici a ucitelka nas to taktiez ucila...
PS: je to v pohode tema a dost zaujimava...
A ako ste pisali ano platili sme 500risskich mariek a platili ak ostatne staty ako napr Chorvacko (neviem kto este ale chorvati platili ) aspon tak to pisali v nasej ucebnici a ucitelka nas to taktiez ucila...
PS: je to v pohode tema a dost zaujimava...