Komisionalky
spoluziak mal mat MAT v juni 4, je nutne pripomenut ze s MAT je to u nas v triede absolutna bieda=Sudan je oproti nam Bahrajn, ale vyhlasil ze on v zivote nemal 4 tak ze ide v juni robit komis=poziadal on.
Samozrejme si myslel ze to zvladne bez akehokolvek sa ucenia a tak este v den komisu musel bojovat o 4....
nuz aj take sa stava....
Samozrejme si myslel ze to zvladne bez akehokolvek sa ucenia a tak este v den komisu musel bojovat o 4....
nuz aj take sa stava....
Ja som komisionalky este nerobil, ani mi prepad nehrozil. 4 mi vychadzala pravidelne uz na zakladke
ale vzdy som na konci zabral a vytahal to za usi na trojec..
Inak v ktorej si triede teraz? v devine? Co si si nenechal tie peniaze e-ehm pre riaditela strednej, kam sa hlasis an skolu, keby si nahodou na prijimackach pohorel??
Nemal by si teraz problemy a na 99% by si sa dostal na skolu, ak nie si kreten, kamos mal na zakladke tiez štyrec a chodi teraz so mnou na gympel a vpohode sa dostal a zvlada to..
-Peniaze vsetko neriesia. Popalil si sa, lebo si sa na to moc spoliehal. Skus to v buducnu brat vaznejsie.
Inak v ktorej si triede teraz? v devine? Co si si nenechal tie peniaze e-ehm pre riaditela strednej, kam sa hlasis an skolu, keby si nahodou na prijimackach pohorel??
-Peniaze vsetko neriesia. Popalil si sa, lebo si sa na to moc spoliehal. Skus to v buducnu brat vaznejsie.
-
mirak2
Hardcore addict
tiez mi nesedelo dajak komisionalky..ale ta ja som to nerobil takze nesom v tom skilledFortune napísal:podplacanie, to si obycajne hovado
ad. komisionalky:predpokladam ze o tomto case 27august nerobis komisiu ale reparat! a dufam ze si kvietok skoly a je*** z nich
pri reperate ide o to ze skola berie za kazdeho studenta iste prachy, cize kazdy student ktoreho vyhodia sa prachy vyhodene do kanalu.... ja som robil reparat ( haha a nie raz)pokial niesi premiant triedy co robi prusery a ma poznamok vyse hlavy tak reparat spravis ked si pozries latku ak si pruserista hladaj novu skolu...reparat je skvela zamienka ako vyje*** debila zo skoly...
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nemyslel som si, ze si taky looserp4ra napísal:Ja ta vobec nelutujem. Spiny ucitelske - kazda ma svoju cenu. Podplacal som ich na zakl., aj strednej skole a nevyhybam sa tomu ani na vysokej. Mfp sa ucit, nebavi ma to a nikdy ma to nebavilo sediet nad knizkami - skoda casu. 99% toho, co sa ti budu do hlavy snazit natlacit, aj tak nikdy potrebovat nebudes. Nech uz sa zmeni tento blby sposob vyucby, kde je podstatne len to, ako sa dokazes dobre biflovat.
-
p4ra
Redeemer
V pohode, tvoj nazor. Az na to, ze looser, ako ja je uz 4 roky samostatny a nezavisly od rodicov. Ked aspon 90% z vas bude nezavislych v 18 rokoch, bude pracovat, zarabat samostatne, zit samostatne, potom ma mozete nazyvat loosermi. Do tej doby to beriem len ako dalsie slovo do vetra.Holubar napísal:nemyslel som si, ze si taky looser
-
r3sp3ct
Light Professional
Muhehe za 15000 SK by som tie komisionálky urobil za teba
veď radšej sa učiť ako makať
a na 4ku sa naučí aj debil
ja som chvála bohu ešte nemal, ale spolužiaci už boli (na našej škole, žiaľ 3/4 prepadá na 3/4 roka, a na konci roka rupne 1/4, zvyšok nechajú prejsť zo 4kou) a vraveli, že stačí len prísť, ani skúšky spraviť nemusíš, napr. z matematiky a ideš ďalej, väčšina profákov ťa má na háku... škola je happy, že má každý rok vôbec komu otvoriť dvere a zahájiť šk. rok... za každého žiaka majú od štátu money... je to obchod, a vždy aj bude...
Chlapce na 15000 musi niekto makat 2 mesiace.Pochybujem ze mas kusok rozumceku. Ked budes starsi tak pochopis, ze si sa mal radsej ucit a mat robotu a zarabat poctivo tych 15 litrov.Potom si zoberes co vsetko z toho musis sam poplatit.Elektriku, cestovne, jedlo, oblecenie, a na zabavu ostava minimum. Tebe sa mozno teraz tych 15 papierov nezda byt vela. Sak co to je.Je malo stastlivcov co tolko zarobia za mesiac. Bohuzial je to tak.Takym ako si ty sa ale bude bohuzial darit cely zivot. Bohaty tatko, predpokladam, ze uz mas o zivot postarane. V 15 rokoch(ak tolko vobec mas) mas urcite velke sny. Drzim Ti palce ale skus si zarobit peniaze sam, aby si si ich vazil.
-
Martin44
Professional
Ja som robil na ziadost komisionalky lebo ma jedna kur*a nehala prepadnut pred maturou z nosky a ja ze ty kurfo.!!!! A tak no som sa ucil ale nebolo to lahke...Proste ucil som sa ako na maturitu...A Drbli mi 4ku.Potom som sa uz neucil a na mature som sa s tymi vedomostami dopracoval na 2ku...
Lepsie nez tri ti ale nedaju.
Lepsie nez tri ti ale nedaju.
Omejn!p4ra napísal:Ja ta vobec nelutujem. Spiny ucitelske - kazda ma svoju cenu. Podplacal som ich na zakl., aj strednej skole a nevyhybam sa tomu ani na vysokej. Mfp sa ucit, nebavi ma to a nikdy ma to nebavilo sediet nad knizkami - skoda casu. 99% toho, co sa ti budu do hlavy snazit natlacit, aj tak nikdy potrebovat nebudes. Nech uz sa zmeni tento blby sposob vyucby, kde je podstatne len to, ako sa dokazes dobre biflovat.
je to normalne, ze niekto ma trochu viac penazi. Skoro od 18 som bol nezavisly tiez, da sa to tak povedat, ale nechajme to tak. Neznamena to vsak, ze sa s tym idem chvalit. Sorry p4ra, ale zda sa mi, ze trochu viac davas najavo, to ze si mozes dovolit mozno viac ako hocikto iny. Nazyva sa to tiez samochvala, aj ked je to trochu silne slovo. Inak nic proti tebe nemamp4ra napísal:Kto ta nuti ich citat? Preco mam pocit, ze kopec ludi sa nedokaze zmierit s niektorymi vecami?
-
p4ra
Redeemer
Nie. Nicim sa nechvalim. Nerobil som to, ani to robit nebudem, nemam to zapotreby. Len ma serie, ked sa do mna viaze niekto, kto v zivote nic nedokazal, zije v byte s rodicmi, rodicia ho zivia, rodicia ho obliekaju, u rodicov spi, vsetko ma od rodicov. (ziadny offense teraz na Holubar-a napr., lebo on sa mi javi, ako spravna osoba, i napriek tomu, co napisal na mna, ale je to jeho nazor..).. Ja som si za svojich 22 rokov toho preskakal viac, ako 90% ludi z tochto fora, tak viem o com hovorim, mam pravo sa vyjadrovat tak, ako sa vyjadrujem. Ale aj toto je len tvoj nazor. Je to diskusne forum, vyjadril si sa, v pohode.prosex napísal:je to normalne, ze niekto ma trochu viac penazi. Skoro od 18 som bol nezavisly tiez, da sa to tak povedat, ale nechajme to tak. Neznamena to vsak, ze sa s tym idem chvalit. Sorry p4ra, ale zda sa mi, ze trochu viac davas najavo, to ze si mozes dovolit mozno viac ako hocikto iny. Nazyva sa to tiez samochvala, aj ked je to trochu silne slovo. Inak nic proti tebe nemam
nechcem, aby si to pochopil zle, ja o tebe neviem nic a preto ani nemozem vediet ci pravdu mas alebo nie, ale aj v niektorych inych temach si sa vyjadril a trochu mi to pripomenulo ako keby si sa chvalil. Asi to nerobis umyselne, neviem ale sposob akym to podas, mi pripada ako chrobak truhlik, ktory vsade bol, vsetko ma a vsetko videlp4ra napísal:Nie. Nicim sa nechvalim. Nerobil som to, ani to robit nebudem, nemam to zapotreby. Len ma serie, ked sa do mna viaze niekto, kto v zivote nic nedokazal, zije v byte s rodicmi, rodicia ho zivia, rodicia ho obliekaju, u rodicov spi, vsetko ma od rodicov. (ziadny offense teraz na Holubar-a napr., lebo on sa mi javi, ako spravna osoba, i napriek tomu, co napisal na mna, ale je to jeho nazor..).. Ja som si za svojich 22 rokov toho preskakal viac, ako 90% ludi z tochto fora, tak viem o com hovorim, mam pravo sa vyjadrovat tak, ako sa vyjadrujem. Ale aj toto je len tvoj nazor. Je to diskusne forum, vyjadril si sa, v pohode.