Toy M@ch!n3 napísal:podla mna je StarShit uplna kktina koli tomu som si kupil aj originalnu hru
je to dost blbe robi to blbosti aj v kompe to SF nielen pri napalenych hracha el aj pri originaloch--> mam taky pocit ako keby to bolo nieco take podobne ako ked daval SONY na audio cds rootkit aby sa nemohli kopirovat(neporovnavam rootkit a SF ale princip)
Treba cakat kim niekdo zisti kde ma starforce slabe miesto a potom cele starforce padne jak domcek s karat.Ved nic nieje dokonale a tak aj ta ochrana raz povoli.
Starforce je bieda ani mechaniky netreba odpajat, myslel som ze mi to zabere viac casu ako 3 minuty, staci ak mate jednu utilitku a nemusite nic odpajat...
hravam hry ale zatial som sa SF uspesne vyhol, proste tie SF ovladace v systeme nemam.
pri Fahrenheit som mal mini image, Most wanted SF nema, Richard burns rally tiez nie a inak hram iba starsie hry Tiez som si myslel ze SF sa mi na*erie do systemu ale nejak ma to obislo. A dufam ze ma to aj obide lebo primarne opuzivam notebook a ked mi SF sposobi poruchu napalovacky tak...
Staci pospustat vsetky hideri na hry.. potom tvrdo resetnu pc,, tym padom ostanu mechniky atd schovane v pc kedze je to zapisane v registroch.. takto mi slo spustit aj chaos theory,worms 4 atd.. a mechaniky boli zapojene stale
GothaR napísal:hravam hry ale zatial som sa SF uspesne vyhol, proste tie SF ovladace v systeme nemam.
pri Fahrenheit som mal mini image, Most wanted SF nema, Richard burns rally tiez nie a inak hram iba starsie hry Tiez som si myslel ze SF sa mi na*erie do systemu ale nejak ma to obislo. A dufam ze ma to aj obide lebo primarne opuzivam notebook a ked mi SF sposobi poruchu napalovacky tak...
fahrenheit nema SF ale nevadi a to sa ti dostane do systemu uz pri instalacii nezalezi na tom co pouzivas na obidenie
Drago - ho ho ho, lepší vtip som tento rok nepočul starforce je ochrana proti kopírovaniu originálnych hier, to si nevedel??? a čo robí taká ochrana? no predsa zabraňuje kopírovaniu originálnych hier, čiže kde je tá ochrana? no predsa v originálnej hre
//minob - ako môžeš niečomu takému veriť? kurnik, toto fórum trošku inteligenčne upadá
Drago napísal:si sa pekne strapnil ked si kupis origos tak tam samozrejme SF nemas omg
PROSIIIM? chces povedat,ze ked si kupim original PRINCE OF PERSIA : TWO THRONES, ktory ma vo verzii MIRROR ochranu 3.6.10.06, tak nebudem mat na originali STARFORCE? Hmm, clovece, chytro supni sem linky kde si prisiel k tymto informaciam lebo to nemoze byt pravda
Radsej sa uz nevyjadrujem...sorry Minob....strapnil som sa ja....vidno ze sa musim vela ucit som netusil ani len troxu ze Starforce je aj v origos hrach....tak to by som si tu hru vazne nekupil...este raz sorry