Láska na prvý pohlad?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Anielik
Novice
Novice

Láska na prvý pohlad?

Príspevok od používateľa Anielik »

Takže páni otázka na vás! ,, Zalúbil som sa do teba na prvý pohľad! Si dievča o akom som vždy sníval. " Je to len PEKNÁ FRÁZA pomocou ktorej chlapci / páni / ohúria dievča / slečnu /, aby si užili a po mesiaci ju odkopnú ako starú plyšovú hračku? Alebo je to SKUTOČNOSŤ a naozaj to tak cítia? Vyjadrite sa!

Máme tu peký príklad: Josh19 a 5-ula
Z jeho strany láska po týždni, no ona ho zatial považuje len za kamaráta.
Je to len jeho taktika, tie dva slová ,, LUBIM TA ,, alebo to tak skutočnosti cíti? ... Ktovie?
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Láska na prvý pohlad?

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Aha a teba to tak zaujíma? tipujem ty si isto 5-ula.Lebo hneď prvy prispevok a pytaš sa nato.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

kdeze. nic take ako laska na prvy pohlad neexistuje. Je to jedine zle chapanie pojmu laska. nie je to o vzajomnej zvieracej pritazlivosti, ale o schopnosti prisposobit sa a o tolerantnosti. A nech si hovori kto chce co chce, to sa na prvy pohlad posudit neda.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Laska na prvy pohlad je len v piatok v nejakom lacnom diskobare po piatich fernetoch..resp. inej latke co povzbudi...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja si myslim, ze je to mozne. Uz nemam 15 rokov, ze si dam 2 citrusy a som zalubeny do prvej peknej baby, kt. vidim. Napr. minuly tyzden sa mi stalo nieco, co by som sam necakal. Na Slovensko prisla jedna moja kamaratka (Slovenka zijuca v slovenskej dedine v Srbsku) s jej kamaratkou. Od pondelka sme boli spolu cely tyzden. Uz v pondelok sa medzi nami nieco udialo, cize to prve ocarenie uz preslo. Potom som s nou bol cely tyzden, vzdy, ked sa dalo. Ona vcera isla domov. Zistil som, ze je to dievca, s kt. by som chcel skusit nieco viac, i napriek tomu, ze nas deli dialka (cca. 450km). Ona ma 22, ja mam 22. Nie sme uz male deti a mame pod. zmyslanie. Ked sa inak neda, tak jej volam denne, piseme si a chystam sa za nou do 2 tyzdnov najneskor aspon na vikend. Mozno sa mylime, mozno nie, ale kazdopadne si myslim, ze laska na prvy pohlad existuje (aspon teraz som sa o tom presvedcil), ale nemozem este povedat, ze ju lubim. To je podla mna vzacna veta a nehovori sa to kazdemu, kazdy den.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mastermind napísal:kdeze. nic take ako laska na prvy pohlad neexistuje. Je to jedine zle chapanie pojmu laska. nie je to o vzajomnej zvieracej pritazlivosti, ale o schopnosti prisposobit sa a o tolerantnosti. A nech si hovori kto chce co chce, to sa na prvy pohlad posudit neda.
Exactly. Ja to volam poblaznenie. Vela ludi si pletie, fyzicku pritazlivost s laskou.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

atrey & mastermind: krasne vystihnute :D

p4ra: to tvoje nie je tak uplne laska na prvy pohlad, lebo ste malis sancu intenzivne sa zoznamit (tyzden spolu). Laska na prvy pohlad by mala byt v tom, ze ju stretnes raz a uz ju milujes, nie ze s nou travis cele dni, vidis, ze to moze vyjst a preto ides do vztahu.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

GothaR: Jasne, ze som sa do nej nemohol zalubit, hned, ako zisla dole po schodoch do obyvacky, ked som ju videl 1. krat, ale proste hned, ako som ju videl som vedel, ze sa s nou musim zoznamit, a ze... neviem to opisat co, aby to nevyznelo tak, ze som sa do nej hned zalubil, lebo to nie je mozne. I ked tyzden nie je vela na spoznanie niekoho, mame obaja pocit, ako by sme sa poznali roky..
Anielik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Anielik »

"pan" mistr bombatik niesom petula... som nezávislí človek ktorý s ňou nemá nič spoločné, len mi je zaujímavý ten ich príbeh "lásky" z jeho strany, čo som si čítala tu na fóre, že chalan tu ide prvo po radu a potom to číta dievča o ktoré má záujem, čo zrejme nechcel a moc mu to nevyšlo... aspoň si myslím, ale aj trapasy sa stávajú patrí to k životu :smt043
fuler13
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fuler13 »

ja si tiez myslim, ze laska na prvy pohlad neexistuje... to sa ti ten dotycny moze akurat velmi zapacit, ale to este nie je laska... :P
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nic take nieje. je to vymysel Daniel Steelovaj a spol. pre vymyvanie zenskych mozgov sro. nemozes sa do cloveka zalubit jedinym pohladom. to je sci-fi,teda imo.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mastermind napísal:kdeze. nic take ako laska na prvy pohlad neexistuje. Je to jedine zle chapanie pojmu laska. nie je to o vzajomnej zvieracej pritazlivosti, ale o schopnosti prisposobit sa a o tolerantnosti. A nech si hovori kto chce co chce, to sa na prvy pohlad posudit neda.
Ja si dovolim oponovat , mam kamarata, ktory sa z jedineho pohladu buchol do dievcata a je s nou doteraz ( fyzicka krasa zrejme nehrala az taku obrovsku rolu ked sa stretli na svahu )
Myslim ze nieco v tom urcite moze byt, proste zvlastne pocity , ktore ako hovoril para sa nedaju opisat , a nieje to o fyzickej pritazlivosti okamzite
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Laska na prvy pohlad = "Nadrzanie na prvy pohlad" a priliz mala schopnost rozoznavat medzi laskou a ziadostivostou.
ppp100
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ppp100 »

ja si myslim ze niekto sa dokaze zalubit na prvy pohlad a niekto nie Mna osbne laska na prva pohlad nestretla ale nehovorim ze sa mi obcas nepripletie nejaka babenka do cesty a na prvy pohlad ma ohuri ale este som sa takto nezalubil ale ako sa hovori ze trpezlivost ruze prinasa tak uvidime drzte palce
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:Ja si dovolim oponovat , mam kamarata, ktory sa z jedineho pohladu buchol do dievcata a je s nou doteraz ( fyzicka krasa zrejme nehrala az taku obrovsku rolu ked sa stretli na svahu )
Myslim ze nieco v tom urcite moze byt, proste zvlastne pocity , ktore ako hovoril para sa nedaju opisat , a nieje to o fyzickej pritazlivosti okamzite
Presne nieco taketo sa mi stalo. Jednoducho zvlastny pocit. A myslim na nu cely den. Odkedy som vstal, az doteraz. Neviem sa dockat kazdej spravy od nej. Ked som jej dnes rano volal, uplne som bol happy, ze ju mozem pocut, to iste mi povedala aj ona. Viem, ze to nie je len fyzickou krasou. Ked ju mozem opisat, tak je fakt nizka (160cm), co mne sa zase az tak nepaci, prsia trojky (tiez nemusim velke prsia moc). Jednoducho nie je idealna podla mojich predstav, ale paci sa mi taka, ako je, co sa tyka zovnajsku. Ako osoba sa mi paci este viac a to je jediny dovod, pre kt. viem, ze ju chcem este vidiet..
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tema je o "Zvlastnom pocite na prvy pohlad" alebo o Laske na prvy pohlad. Samozrejme, ze vas clovek moze na prvy pohlad zaujat ale nazvat to laskou... hlupost
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:tema je o "Zvlastnom pocite na prvy pohlad" alebo o Laske na prvy pohlad. Samozrejme, ze vas clovek moze na prvy pohlad zaujat ale nazvat to laskou... hlupost
A co ked je to nieco medzi tym? Ked viem, ze uz nie som zaujaty, ocareny, uchvateny (nazvite si to ako chcete), ale tiez som dost dospely na to, aby som vedel, ze este nemozem povedat, ze som sa zalubil?

Btw. Volala mi pred chvilkou. Strasne prijemne prekvapeny. :oops:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mastermind napísal:tema je o "Zvlastnom pocite na prvy pohlad" alebo o Laske na prvy pohlad. Samozrejme, ze vas clovek moze na prvy pohlad zaujat ale nazvat to laskou... hlupost
nechaj tak, on vie :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

jj lebo vsetci si myslia ze to je len od tej fyzickej pritazlivosti, ale nieje to stale tak
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Švíík napísal:jj lebo vsetci si myslia ze to je len od tej fyzickej pritazlivosti, ale nieje to stale tak
A pohľadom sa dá ťažko prečítať duša - možno len zo skutkov (niektorí dokážu prečítať auru, ale to nie je dostatok na spoznanie a zaľúbenie).
Napísať odpoveď