to som pisal ja od kamosa...prehodzowal som soft a myslim ze ma oje*** a nic neprehodil bo mam rownaky imei teraz a predtym....je mozne ze zostane rownaky aj po prehodeni softu ????
sundevil napísal:to iste ako na kazdom mobilnom telefone: *#06*
a ak nemas prepisovany imei tak ho mas napisany este aj niekde na telefone, resp krabici od telefonu
ja som mal najprw originalnu 3.60 ....teraz ukazuje 3.81...lenze vobec tomu nechapem je tam vsetko ako aj bolo ta ista tapeta,tak isto trva kym sa bloknu klavesi...vsetko po starom....aj ta chyba kvoli ktorej som to do srevisu daval tam stale je....pri pocuvani mp3 mi najprw zmizne signal a potom sa resetne.....co s tym...neviete ???
low-rider napísal:ja som mal najprw originalnu 3.60 ....teraz ukazuje 3.81...lenze vobec tomu nechapem je tam vsetko ako aj bolo ta ista tapeta,tak isto trva kym sa bloknu klavesi...vsetko po starom....aj ta chyba kvoli ktorej som to do srevisu daval tam stale je....pri pocuvani mp3 mi najprw zmizne signal a potom sa resetne.....co s tym...neviete ???
ked mas stale tu istu chybu tak by som to odniesol reklamovat
low-rider napísal:reklamowat to nechcem,aj by som to wyswetlil no je to zlozite....rad by som bol keby sa to nejakym sposobom oprawilo...
ak je dovodom preco nechces reklamovat, to ze nechces prist o kontakty, smsky a vsetko co mas v telefone tak si sprav kompletnu zalohu telefonu, ak je to nieco ine tak musis dufat ze mozno dalsim prehratim softu sa problem odstrani. Mozno pockaj na uplne novy FW. Ak vsak ani to nepomoze bude to vada konkretneho kusu a budes rad ze ti ho vymenia
ide mi skor o to ze ked ho dam do orange bude tam min. 2-3 tyzdne..po2. som ho nekupowal ja ale tatow kamos a ja od neho za supeeeer cenu(wtedy este isiel w pohode)...
P.S. kontakty , SMS , atd mam v p1c1......ale teraz som zistil ze ho asi neprehodili(wdaka brm , mas to u mna) bo ked dam *mriezka0000mriezka tak tam je ze soft bol dany 9.5.2006 , takze uz sa na nich tesim !
v Trnave nemate nikde autorizovany servis? Ja ked siel v KE reklamovat, tak v Orange mi hned povedali.. bud si ho oni zoberu na cca 2tyzdne, alebo mozem osobne zaniest do autorizovaneho servisu.. V servise bol soft vymeneny do 24hod.
low-rider napísal:ale teraz som zistil ze ho asi neprehodili(wdaka brm , mas to u mna) bo ked dam *mriezka0000mriezka tak tam je ze soft bol dany 9.5.2006 , takze uz sa na nich tesim !
Mam taky pocit, ze to je datum vydania firmwaru. Si hod do googla cislo sucasneho softu a pozri sa, kedy bol vydany.