Ake filmy ste videli najviackrat?
Re: Ake filmy ste videli najviackrat?
fakt to si videl kazdu cast minimalne 5 krat to sa da? ja smo este ani nevidel vsetky a zda sa mi to mnoooooooooohoooooooooooooooGothaR napísal:Ktore filmy vam tak prirastli k srdcu, ze ich pozerate znovu a znovu a stale si vychutnavate najlepsie sceny?
U mna je to Men in black, Pulp fiction, Trainspotting a Eurotrip.
Neznamena to, ze su to naj filmy ake som videl, ale su jedine ktore dokazem pozerat stale dookola.
Dufam, ze z vasich tipov si najdem nejaky dalsi
//este mi napadlo, ze z Priatelov a Simpsonovcov som videl kazdu cast minimalne 5 krat
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Však to že nevidel som ani všetky a on ešte 5 krát nechce sa mi veriť možno ma to od niekoho na kazetach.M4jk1:-) napísal:fakt to si videl kazdu cast minimalne 5 krat to sa da? ja smo este ani nevidel vsetky a zda sa mi to mnoooooooooohooooooooooooooo
-
pinacolada
Guru wannabe
Ked si 10 mesiacov na internate tak sa to daM4jk1:-) napísal:fakt to si videl kazdu cast minimalne 5 krat to sa da? ja smo este ani nevidel vsetky a zda sa mi to mnoooooooooohooooooooooooooo
-
Robbie42
Light Professional
Kokos tebe sa žije GothaR, mne musí stačiť STVGothaR napísal: teraz ich mam vsetkych na 7ch DVD
no ja ich mam na dvd iba od novembra, dovtedy som si vsetky diely z stv poctivo nahraval na kazetyRobbie42 napísal:Kokos tebe sa žije GothaR, mne musí stačiť STV
-
Colortraincleaner
Medium Star