p4ra napísal:Som Chorvat, cestujem tam skoro stale, tak o tom asi viem nieco. V hlavnej sezone: maj-august, staty, ako Rakusko, Nemecko, Taliansko, Cesko, Slovensko maju povoleny vstup do statu na obciansky preukaz. Je to diplomaticka dohoda.
Počuj ja sa budem vracat z Chorvátska 2.9.Nebudú potom odomä ten pas už vyžadovat?
M142 napísal:Počuj ja sa budem vracat z Chorvátska 2.9.Nebudú potom odomä ten pas už vyžadovat?
Myslim, ze este nie. Je dobre si nosit aj tak obidve so sebou, lebo nevies, na akeho idiota na hranici natrafis a neviem, cez kt. hranicne prechody chodite, ale na prechode Gorican sa ide v pohode na OP.
Chyba tam možnosť, že som bol aj pri mori a j na dovolenke na Slovensku aj na dovolenkev zahraniči, ale nie pri mori.Lebo ja som bol v Tunisku, v Tatrach aj v Prahe.
koncom juna som bol v Taliansku a potom som siel na festival do Kyjeva a este cesta do Nemecka inak som doma na SVK celkom o.k este by som niekam tieto posledne dni vypadol lebo sa tu znudim k smrti
V juli som bol na brigade v cechach , robil som "lesenara" (uz som to tu niekde spominal). A teraz chodim po diskotekach tu na sirave (aj to som tu uz niekde spominal )
Mňa nikde neláka ísť, ja som spokojný doma s kamošmi, ale ja zasa chodím na aktívne dovolenky, to znamená keďže som letecký modelár tak chodím lietať, minulý týždeň som bol na 3dni v čechách pod stanom, a pred dvoma týždňami som bol na jednem modelárske akcii v kamenici na 2dni pod stanol a bolo super. Mne je lepšie takto ako niekde pri pri mori...
Vcera som prisiel z Croatie... bolo super, pocasie dobre, voda slana a mokra, strava a ubytovanie v pohode, ludia zlati... som bol na polostrove Kacjak, kusok od Crikvenice... bal som sa jezkov, ale nastastie som na ziadneho nestupil
Vitusko napísal:Vcera som prisiel z Croatie... bolo super, pocasie dobre, voda slana a mokra, strava a ubytovanie v pohode, ludia zlati... som bol na polostrove Kacjak, kusok od Crikvenice... bal som sa jezkov, ale nastastie som na ziadneho nestupil
Hehe. Kacjak je fayn, len trosicku je od ruky a skor pre trosicku starsich, moj osobny nazor. Lebo treba dochadzat do Crikvenice. No, ja som bol 2 tyzdne pred tebou na druhej strane. Selce. Ale inak super je tam, suhlasim.
p4ra napísal:Hehe. Kacjak je fayn, len trosicku je od ruky a skor pre trosicku starsich, moj osobny nazor. Lebo treba dochadzat do Crikvenice. No, ja som bol 2 tyzdne pred tebou na druhej strane. Selce. Ale inak super je tam, suhlasim.
Ano, mas uplnu pravdu... ten Kacjak bol taky maly zapadakov, nedalo sa tam nic moc robit, hlavne v noci, ziadny zivot. Je to skor pre starsich alebo pre rodinky s detickami... ale na druhej strane tam je klud... hlavne, ze tam bolo more a teplo, to mi stacilo a nejake baby... nic viac netreba