ale hlavne aston martin - "do toho baby same skacu, ked ho vidia"
tusim ze je to replika z filmu lupez po taliansky
skarede:-(((eritrocit napísal:Ale moju Pininfarinu Nautilus asi aj tak nikto nepozná
celkom pekne ale typicke auto pre Sona Conerihoo
No nevravel som ze fereri ej gicove, len mne to tak pride, hlaven te cervene.. osobne by som radsej mal strieborneho astone nez cervene ferary, ale to je len moj osobny vkus. A k autam ako enzo sa vacsinov dostanu len zberatelia takze o nich velmi uvazovat netreba...GothaR napísal:Pagani Zonda alebo Koenigsegg CCR zaujmu vzdy a vsade![]()
Niekto tu pisal, ze Ferrari je uz gycove, ale je pravdou, ze ich auta patria k najlepsim, len si ich teraz ludia zacali dost kupovat s prichodom lacnejsich modelov. Ale take Enzo, 599GTB alebo 550 M uputaju pozornost urcite.
Mustang je stylovy, ale ten jeho podvozok u mna vyvovalava pocit, ze je to auto na samovrazdu
Ferrari a Aston je tazko porovnavat. Ferrari je talianska znacka, a talianske supersporty su zivsie a divokejsie. Aston je naproti tomu taky uhladenySato42 napísal:No nevravel som ze fereri ej gicove, len mne to tak pride, hlaven te cervene.. osobne by som radsej mal strieborneho astone nez cervene ferary, ale to je len moj osobny vkus. A k autam ako enzo sa vacsinov dostanu len zberatelia takze o nich velmi uvazovat netreba...
A este by som chcel spomenut, ze o americkej kalsike si mylsi len to nejlepsie.
Enzo je uz elita, ale ja som sa snazil naznacit, aby sme porovnavali GTcka.Sato42 napísal:Gothar> no ja sa v autach az tak nevyznam, ak som ta spravne pochpopil tak Aston DB9 je to triedu vyzsie ako lacenjsie ferari. Ale zase mam pocit ze take enzo je v triede iniekde inde ako aston ( enzo som este nevidel). Ozaj ked sa uz o to bavime co to znamena lacenjsie ferari ? resp. co stoji taky aston?